Bobiku tvoje nazory na LGBTQIYZ+ komunitu a toleranciu pozname, takze je nam jasne, preco si mimo temy a nezapajas sa obsahovo a len kopkas bezvyznamne do mna.
Aj Hitler vyhral v demokratickych volbach. Nastaste stale zijem v relativne slobonej europe a mozem komentovat vsetko co vidim a ako to vnimam. Inak preco ta z toho stale ide rozdrapit?
Che che, postavit vysledky voleb do roviny s finale F1 to muze jen umelec
Proste ľudia ktorí nadávajú na to totalitné Rusko sa nakoniec prezentujú úplne rovnako a ich škatuľkovanie je úplný extrém. Ja napríklad som sa na tomto fóre k politike snáď ani nikdy nevyjadril ale to evidentne nevadí a čo nie je napísané si domyslíme…. Kritizuješ PS alebo liberalizmus? To bude Fico volič……
A aby sa niekto nechytil môjho komentára, Rusko a Smer je úplné zlo a som vyslovene proti ním. Aby ma tu potom neškatuľkovali….
its already too late
Vsak si komentuj, nikto ti neberie to pravo, tak ako si komentujem aj ja.
Mna? Ty uz si ozaj zHogrovatel? Ved ty si tu ten co tu na mna naletel v momente, ked som napisal, ze Trump nech je aky je, tak v biznise aj politike uspel a odvtedy sa tu snazis vymyslat hocico, len aby si napisal opak, ktory nie je pravda a popritom si si o mne vymyslel milion veci, co som v zivote nepovedal.
Dalej nema zmysel ani pokracovat. Z tychto komentarov vyssie teda nevyzera, ze ja by som bol ten, koho ide rozdrapit.
rHapo to uz vcera napisal jak to je, lenze ty mas krvave oci pri slove Trump, tak si ides svoje, len aby si ho mohol zhodit za vsetko. Presne ako ista skupina pri Verstappenov:
Toto, co napisal hapo je cela podstata diskusie. Napisal som, ze Trump uspel v biznise aj politike a ty sa to vsemozne snazis vyvratit len preto, lebo nesuhlasis s jeho nazormi. Thats all.
vytrhavas z kontextu potom to vyzera, ze text na Trumpovu adresu je miereny na teba. Ja som si svoje tvrdenia o Trumpovi podlozil, ty nie. to je vsetko co k tomu poviem.
No nic, koukám, že tu Donald vytvořil extremisty, tak jeho job je done
Vitaj na F1 fore, kde volici PS preniesli svoju kyslost z volieb.
Vitaj v PS svete.
Toto si ani nemusel pisat, uz si Smerak a rusofil, je jedno ci volis SaS, KDH, Olano alebo koho, proste nevolis PS, tak si Smerak.
PS: Nehadzem vsetkych volicov PS do jedneho vreca, je medzi nimi vela slusnych ludi, ktori ale nemaju potrebu utocit na inych za politicky nazor. Dvaja reprezentanti tejto skupiny tu na fore vsak patria do toho vreca.
extremisti su na oboch stranach barikady
ja ti dam subjektivny nazor, ty mi das subjektivny nazor, ale tvoj nazor obalis do objektivity (nemyslim priamo teba)
Hej ty si podlozil to, ze Trump je babrak a len znehodnotil zdedeny majetok tym, ze Warren Buffett a S&P500 sa zhodnotili viac. Argumentacia presne na urovni tvojej tolerancie inych nazorov.
Co s nimi, ked im to nedochadza?
ty si tvrdil, ze je uspesny biznismen tak som ti dal argumenty preco to uspesny biznismen nie je. Vytocilo ta slovo babrak? I don’t give a flying fuck.
Vobec nemusi mat ultraprogresivny nazor, na zaciatok by mi bohate stacilo to, aby to nebol skrachovanec, ktory sa zapredal Rusom.
Za tu moslimsku pliagu by ta Kotleba uznanlivo potlapkal po pleci.
keby ste fandili Ferrari, tak nestracate nadej na lepsie zajtrajsky ani po 12 rokoch ficovlady … cakat, ze sa to otoci len preto, ze hlasita skupina to vidi inak, pricom cela volebna mapa je kazde 4 roky kompletne cervena az na par zapadnych vynimiek (zapadnych vramci slovenska), je, nehnevajte sa, prinajmensom naivne
Ked v tvojom komentari oznacujes “liberalnu totalitu” za pricinu upadku, tak by som ocakaval, ze krajiny, ktore tuto “liberalnu totalitu” odmietaju, budu predsa prosperovat.
A v com presne je podla teba krajina ako Kanada totalitna? To by ma naozaj zaujimalo.
Neviem, v com som extremista. Moju kritiku Trumpa som sa snazil podlozit normalnymi faktami (aj som ti dal zdroj na moje tvrdenia), ty si tu ten, kto ho nekriticky a bez faktickeho zakladu vynasa do nebies, a to iba preto, lebo ti imponuje jeho lacny populizmus. Predtym, nez obvinis ludi zo zaujatosti, tak sa pozri do zrkadla.