Když neumíš argumentovat, dej tam progresivmus, otázku genders a urážky
Imagine bojovat s veternymi mlynmi uz od pondelka
Ukaz mi tie urazky, ktore su tam. A zaroven mi ukaz vase argumenty (nie subjektivne nazory).
Nejaki ste kysli chlapci, oslovujem vas zlymi zamenami?
Mam to tazke, co ti poviem. To je cesta bojovnika proti upadku spolocnosti.
Keby si nebol smerak …
samozrejme, ze sme kysli ked aj volic SaS ma nazory ako Kotleba prezleceny za smeraka.
Jaky ma zmysel snazit sa stoj co stoj exposenut niekoho politicke preferencie?
ziadny, toto vlakno ma uz vlastny zivot.
To je tá liberálna totalita kde len náš názor je správny všetko treba s mierou. Stačí sa pozrieť na takú Kanadu kam ju dostal Trudeau a jeho strana s tou ich de-mentnou migráciou a totálne prestrelenou ideológiou
Mne to pride smutne cele… kde sa vytratilo Moja sloboda konci tam, kde zacina sloboda druheho?
Mame si byt rovni ale raz taha jedna strana za kratsi koniec, raz druha
Fucked up world, idem sa odpalit na Mars asi
Do ultraprogresivnej prdele, kde plati demokracia a tvoja sloboda len pokial mas spravny nazor. Cize prezleceny nazorovy socializmus.
Si si riadne uletel.
Ublizeny z vysledkov volieb ako fanusik Hamiltona z AD21. Kde je respekt k nemu nazoru a k nazoru vacsiny? Mna tiez Fico netesi, ale hadzat sa o zem kvoli tomu nebudem a nebudem ani popierat to, ze nech je Fico korupcnik aky chce, tak nikto nevie robit politiku na ludi tak ako on. A toto chlapcom z PS (a bohuzial ani zo SaS) za tie dlhe roky nedoslo. Ak je to niekoho vina, ze tu stale je hranol, tak jedine vina tych, ktorych uznavas, ze ho nevedia porazit.
Chvalabohu je na tom to Ficove Slovensko alebo Putinove “ciste” Rusko o tolko lepsie.
Pockaj ako na tom bude take Nemecko, ked sa im tam naplno rozmohne moslimska pliaga s natrcenymi rukami na socialne davky a s milion detmi v kazdej rodine. To bude este len parada.
preco by som sa nemal citit ublizeny z vysledkov volieb? co sa tu mam hrat na macha a cool? z toho som uz vyrastol…
A to som niekde napísal? Chápem, niekto sa dotkol tvojho presvedčenia a už sa ti to nepáči aspoň, že nás učia tolerancii a rešpektu
Nechces tu mat extremistov ale vlastne tu mas extremistov
Preco by si sa mal citit ublizeny? Boli demokraticke, rozhodla vacsina, tak to treba respektovat. Ved to sa najviac tvoja oblubena strana bije do hrude ako respektuje kazdy nazor a demokraciu, nie?
Ublizeni sa mozu citit ludia v krajinach, kde nie je demokracia alebo sa vysledky manipuluju.
Jake to je zit ve svete kde ti nikdo nerozumi , pises sam proti sobe.
Nie nie nie, jezko, ty dezolat. Extremisti su len LSNS a Republika. To je extremizmus. Ziadny iny extrem nie je.