bolo by jednoduchsie nevyjadrit sa?
Nie je jednoduchsie nevyjadrit sa ako klamat? Alebo nevyjadrit sa ako trepat sprostosti a potom sa to snazit kadejako obhajit, len preto, ze som triggered z daneho tvrdenia, hoci je pravdive?
nejak ma stracas, co konkretne sa teraz snazis povedat?
Fakt je zlozite pochopit tuto otazku?
Este dokedy sa tu budete yebat?
Stalo sa ti niečo v tvojom osobnom živote? (v posledne dobe tvoj obľúbený smajlik) pritom si bol kedysi taký fajný analytik.
Tu Jos zase rozkládá fórum…
A co to vypisujes mne? Nechapem tvoje myšlienkové pochody
Jo takže ti mám vysvětlit základní věci. Ok, byl jsi to ty, co tu nedávno psal, jak jen já, Situs a apin rozkládáme fórum. Tak, abys pochopil, jakou kravinu si psal
Ukaz mi to kde som to napisal…
No. Som si aj myslel. Klasika
Ach ano Donald Trump…@helmutko bol, co sa tyka jeho hodnotenia, este stedry. Je to nielen neschopny, ale v podstate aj skrachovany podnikatel, ktoreho udrzali pri zivote jedine “nezistne” ruske peniaze. Nechat sa kupit Rusmi, to je tvoja definicia uspesneho podnikatela?
Veľa vecí sa stalo za posledný rok v mojom osobnom živote a pravdupovediac nikdy nebolo lepšie, vďaka za opýtanie.
Áno, kedysi som sa snažil tu prispievať vecne a fakticky smerom k F1, no stratilo to význam, keďže na väčšinu hodnotiacich komentárov sa zleteli Alzaci a nezmyselne ich označovali ako “crying post”, začali klamať, vymýšľať si a urážať. A ľudia, s ktorými som diskutoval k téme sa v tom množstve hlúposti stratili a prestali písať. Bretnix tu pomaly nechodí, unleash to isté, atď atď, stáli členovia, ktorí toto fórum robili tým čím bolo.
Hranice slušnosti a rešpektu istá časť fóra úplne zrušila a ja si tu nakladať od takých chudákov nenechám. Hogr je ľudská špi.na, za tým si stojím a budem stáť a nemám dôvod sa s ním baviť slušne. Helmutkovi som nenapísal nič zlé, iba že sa z neho stáva Hogrutko, lebo popiera veci len preto, že s nimi nesúhlasí a dáva také pseudoargumenty ako Hogr.
Toto fórum za posledný rok zomlelo aj nestranneho Hedgehoga, ktorý bol vždy nad vecou, slušného raptora a iných.
PS: A nikým normálnym sa nemám problém slušne a na úrovni baviť o f1.
Ved ano…za ruske peniaze. Nechat sa kupit zas nie je take umenie, najma ked dobre zdedis po tatkovi.
To je definice úspěšného politika a businessmana. Na Slovensku Jos obdivuje třeba Fica, to se pak nesmíš divit
neschopny a zaroven schopny vsetkeho…
Jos sa necha opantat silnymi recami a peknym oblekom a uz je spokojny. Za seba som rad, ze mam na uspesnych ludi vyssie naroky.
Ale si tu krasne hrkutate. Cry more.
Pouzijem slova tvojho bff:
–
Staci spravny ultraprogresivny nazor na pocet pohlavi, paygap, etc., co?