Zásluhu na Norrisovom víťazstve si pripísal aj “talizman pre šťastie” Donald Trump | Magazín F1 - F1online.sk

tam ale podla mna musi prist impulz u toho konkretneho politika, ktory pride a udrie po stole … inak tu to mensie zlo bude stale

dokial budu mat slovaci tuzbu po politkoch co trieskaju po stole, dovtedy taki budu vyhravat volby…

skor co netrieskaju, ne? to bolo myslene v kontexte, ze ked tu budes mat vzdycky len protipoly tak bojazlivy obcan si vyberie konzervativnu volbu (mensie zlo) … ale do toho sa moc zapajat nechcem, vy ste v tomto ine kapacity, mna politika moc nebere

Dokaz coho? Ze zhodnotil zdedeny majetok nie 10x, ale len 6x a kazde Buffett to dokazal nasobne viac, tak Trump je biznisovy babrak? :clown_face:

Ajaj, zufalstvo a kopkanie nozickami od ultraprogresivca, ktory neprehryzol vysledky volieb a zo SaSkara robi Smeraka, lebo si v minulosti dovolil napisat nieco proti jeho vymodlenej strane. Kto nevoli PS, je Smerak. :joy:

Hogrutko Hogrutko, mal by si si dat nejaku zelenu fotku uz. :clown_face:

vkladas mi do ust nieco co som nepovedal. vyzera, ze uz diskujuses sam so sebou.

Tak uz sa necudujem, ze si neostal na Slovensku. S takou skolou by si veru mohol vyberat len medzi pracou v obore za 800 alebo v mekaci za 1000. :sweat_smile:

Prezradis nam co/de robis v tom zahranici? Uz minule si bol skupy na slovo a mozno by viaceri chceli ist prec z tejto otrasnej krajiny, kde nic nefunguje.

PS: Dufam, ze zubara, doktora, autoservis a ostatne sluzby tiez vyuzivas tam kde zijes a nie na otrasnom Slovensku. :smiley:

Suhlas, ale toto tu funguvat nebude. Tu je to osobne pre niektorych. Vidis, ze Honzik a spol tu pojdu proti mne aj keby poviem, ze trava je zelena, len preto, ze som im parkrat fakticky nalozil k F1 a vacsina suhlasila. :slight_smile:

Ved vidis, ze mna, ekonomickeho liberala, tu onzacuju za Smeraka, lebo som minule nalozil PSku. :joy:

samozrejme. robim v mekaci, utieram tacky, pindam na politiku na slovensku a posielam svoj hadraplan do servisu v topolcanoch. uplne som z teba znervoznel. vies o mne vsetko…

2 Likes

nevies co bolo minuly rok s omackou vo swisskingu? nebola moc dobra

Co konkretne ti vkladam do ust, co si nepovedal? Ze Trump je babrak a ze si to obhajoval tym, ze prerobil, lebo Buffett a reality sa zhodnotili viac ako jeho majetok? :sweat_smile:

Alebo ti vkladam do ust to, ze zo mna robis Smeraka?

Hogrutko toto uz je fakt na uterak.

vkladas mi do ust nieco co som nepovedal. vyzera, ze uz diskujuses sam so sebou.

Citanie s porozumenim je asi tiez problem, dalsia spolocna crta s Hogrom. Kde som napisal, ze robis v mekaci?

Neviem, ale ked som zo zaujimavosti chcel vediet, tak si sa tomu vyhybal.

ze swissking, pan veceria nobl kralovsky… ja utieram tacky v obycajnom pajzli a delim sa s tridsiatimi poliakmi o dve postele… ked chces viac detailov tak napis Josovi, ten sa vyzna lepsie ako to chodi.

tak ci nemas nejake inside info …

Hogrutko, Hogrutko, takyto upadok tu na fore, to je este horsie ako to co tu predviedol @Hedgehog za posledny rok. :frowning:

ja som bol vzdy rock bottom na fore. takze pri vsetkej snahe, nizsie ma uz asi nedostanes…

2 Likes

Aspon to PSko si priznal. :grin:

no vidis. ty si smer nikdy nepriznal…

Tazke progresivne zufalstvo z vysledkov volieb. Vyrabat zo SaSkara Smeraka kvoli kritike PS, z teba by bol dobry clen Progresivnej Sekty. :joy:

ze saskar… to ti nikto neveri…

Ja o tom nikoho nemusim presviedcat, ale nerob zo seba mnozne cislo. Ci pouzivas zamena they/them? :sweat_smile:

Aky by som mal dovod klamat v tom, ktoru stranu podporujem? Ved to by uz jednoduchsie bolo nevyjadrit sa, nie? Tu uz zdravy rozum uplne opustil diskusiu pri tvojich komentaroch. :joy: