Zapíšte si ďalšie Bernieho proroctvo: Hamilton vo Ferrari nevydrží dva roky | Magazín F1 - F1online.sk

To je legitimní důvod, já spíš narážel na to Ferdovo srovnání se Severní Koreou :grin:

Hele, na zeleném webu jsem měl jméno roky, jednou jsem skoro napsal i město odkud jsem a nic se nedělo. Naopak jednomu kolegovi se to docela vrátilo, ale podle mě taky záleží jak se na internetu prezentuješ a s kým se bavíš, že jo @Situs ? :stuck_out_tongue:

3 Likes

Nevím, od změny jsem to vždycky jednou za čas proklikal a neviděl jsem tam nic co by mě lákalo zpět.

Honza se taky zajímá o návrat, nebo proč likuje? :stuck_out_tongue:

Vždyť jo, já jsem to pochopila a víc k tomu nenapíšu :smile: .

A zpět k diskuzím - jde i o to, že tady jsme už leckdo na sebe leccos prozradil v klidu, že jsme chránění přezdívkou. Pokud bychom byli ať už tady nebo na “sousedním” webu nuceni figurovat pod vlastním jménem, bude identifikovatelný kde kdo. Tak snad nás to tady ještě chvíli nepotká.

3 Likes

Výborný nápad a vezmi sebou ještě ty tři další ztroskotance.

2 Likes

Asi se mu to líbilo. :slight_smile:

A nebo se mu líbíš ty. Vlastně se mu nedivím . :slightly_smiling_face:

No je tam více článků, změnil se majitel, lidi, nevíte co se tam stalo?

Když jsi neškodný, navíc ani pořádně nefandíš, tak se na tebe nikdo nenalepí, to je jasný :slightly_smiling_face:

@GRAHAM Nevíš víc?

Já vyrůstal v době, kdy nikde nebyly žádné kamery ani radary za každou třetí zatáčkou. Neměl jsem ani mobil ze kterého by neustále chodily do světa obrázky na kterém stromě zrovna skáču. Taky nikdo nehlídal s kým kým se zrovna bavím a jak moc pomlouvám kantory. Ani jelita na pjdeli jsem si nenatáčel, když jsou dostal od rodičů spravedlivý nářez. Dokonce nikdo nezjistil, že dříve než jsem si šel koupit nanuk, tak jsem si předtím zašel na nějakou stavbu, kde jsem si uzmul jednu láhev od piva a tu pak v obchodě směnil za český sladoled. Mimochodem nanuk stal Korunu a záloha na láhev taky byla Koruna.
Dokonce ani když jsem se výrostkem, tak jsem si nenatáčel dívčí kalhotky. A tehdy by to šlo hodně pohodlně, protože skutečné mini byly hodně v módě.
A tak bych ještě nějakou chvíli pokračovat mohl.
Dnešní děti mají mobil už před první třídou a proto jsou na registrace zvyklé stejně jako voli, nebo krávy. Naštěstí nemusí nosit štítky přicvaknuté na uchu ani v nose, ale hezky v mobilu i v počítači, aby svět přesně věděl co takové dítko dělá.

No a pak stačí pohrozit Covidem a běda přejít ulici pokud je už v jiném okrese.
Jo jó, kde se na dnešní dobu hrabou komunističtí STBáci. Ti za mnou na stromy nelezli. :stuck_out_tongue:

1 Like

Keby sme hladali nejaku definiciu slovneho spojenia Spomienkova nostalgia, tento tvoj komentar by bol postacujuci dokonale :wink:

6 Likes

Svět se prostě mění, což je zcela přirozené. Jen se obávám, že od počátku vědeckotechnické revoluce nabral až příliš velkou rychlost.

2 Likes

:+1: Mě nedostali a ty covid šmakulády do mě nenaprali!

1 Like

Já jsem chtěl na moře, tak jsem bohužel musel sklopit uši. :grimacing:

1 Like

:frowning_with_open_mouth: Tak to je rána. A co, všechno potom v pohodě?

1 Like

Jsem nesmrtelný jako Kpt. Kloss, takže jsem si ničeho ani nevšiml.

1 Like

Tak hlavně že tak :+1: zdravíčko je základ.

1 Like

Bez zdraví nejsme nic.

Nám se tehdá podařilo i do Jugošky bez jehel. Trochu unterwassermannoviny u známého ve zdravotnictví a už se jelo Ožujsko, Karlovačko :grin:

Já tam jel asi za týden než se otevřely hranice. Všechny základní potraviny jsme měli sebou, tak jsme museli na břeh jen pro pečivo a ovoce.
Fotku jsem tady už nějakou dával, ale pro tebe zopakuji.

1 Like