Zapíšte si ďalšie Bernieho proroctvo: Hamilton vo Ferrari nevydrží dva roky | Magazín F1 - F1online.sk

do hlavy ani do uctovnych knih mu nevidim, ale nieco mi nahovara, ze ten zakladny plat vo Ferrari asi nebude jeho jediny prijem. Dokonca to moze byt tak, ze ak sa bude svojim biznis aktivitam venovat naplno moze zarobit rocne daleko viac.

Hamík má bočních aktivit asi hodně a žádné nebudou zadarmo. K tomu připočítej sponzory a od pravdy daleko nebudeš.
Přitom jeho cena ve Ferrari určitě stoupla, tak proč odcházet.

no ved, tiez si myslim. preto povazujem 8. titul za jediny realny dovod preco by skoncil predcasne. Aj ked preco nie to zaokruhlit na 10 :thinking: .

Titul je určitě jediný důvod, který by mohl nahlodat další působení v F1. Ale pravidla 2026 můžou být velkou výzvou k dalšímu působení v F1. Mimochodem ani tam nebude Ferrari bez šance na další titul.

Až na to, že Sir byl tlačenej Berniem do F1, protože tam chtěl černýho jezdce. Asi se mu zhnusil chováním, třeba neustálým brečením do vysílačky, a nebo tlačením BLM do F1 a následně klekáním kvůli smrti zločince. Vidět jak má Sir hatery u zadku bylo v Maďarsku netuším jaký rok, jak na něj pískali a chudák se z toho skoro rozbrečel, jo ten člověk má hate u zadku :rofl: :rofl:

Bernie není senilní, pouze škodolibý.

Jestli se jeho zlomyslnost trefí do “černého” (středu terče), nevím, ale motivace podle mě Hamiltonovi alespoň zkraje chybět nebude. Otázka je, co se s ní stane v případě, že ho Leclerc (scénář, který se nedá vyloučit) bude relativně jednoznačně porážet. Netvrdím, že se tak stane, byť osobně v daném souboji věřím více Leclercovi, ale toto je podle mě jediný scénář, který by mohl vést k tomu, že Hamilton za dva roky odejde z F1.

Jinak, na konto jeho image, image je v zásadě věc každého pilota, ale Hamiltonovy outfity jsou de facto až komické. Extravagance se musí umět a Hamilton není Oscar Wilde nebo Andy Warhol. (Někdo by mu to měl říct.)

2 Likes

Taková proroctví nikoho nic nestojí. Taky je možné potom říct, že dotyčný nic takového neřekl a vlastně si nic nepamatuje, viz Singapur :slight_smile: . A vyčítejme mu to v tom věku :smile: .

1 Like

V F1 se vyznas jak koza v petrzeli, mel by sis najit jiny konicek. :people_hugging:

…tento rok fandím,WILIAMS,:wink:

1 Like

Jenom upozornění pro ty, kteří přispívali na https://f1news.cz/, myslím, že to byl třeba @Ferda nebo @Daaviid23 - diskuze už tam jsou možné, co je nutné pro přihlášení netuším. Sama jsem tam nepřispívala :slight_smile: .

2 Likes

Děkuji, hned se jdu mrknout.

Tak nic. :grin:

2 Likes

Co jsi provedl :smile: ?

Vůbec nic. Jen jsem si dovolil tam na jedné motoristické stránce dál komunikovat pod svým nickem i když stránku už převzal pod své křídla seznam, který vyžaduje celé jméno.
Vzpomínám si, že při nějaké diskuzi o začátcích Dakaru jsem dostal hodně palečků a hned nato ban.
Prostě totalitě se neubráníš. S takovým přístupem bude News bezprizorní.

Tak to je pěkně na houby. Trochu jsem to čekala, vyžadování jména je asi už běžné, ale zrovna mně se ho uvádět nechce. Ne, že by na něm něco bylo a těžko by si o mně někdo něco vyhledal, ale prostě mám v tomhle zábrany a myslím, že nejsem zdaleka sama. Zrovna na tomhle portálu byly na rozdíl od “zelené F1” diskuze přitom dost kultivované, nevím, jestli je tohle opatření nutné. Škoda :woman_shrugging:.

3 Likes

Vyžadování jména se mi jeví jako příliš osobní informace hodná Severní Korey. Kam se na Seznam hrabe STB.
S takovou budeme muset hlásit jména i při nákupu rohlíku, když ho budeme platit v hotovosti.

1 Like

Seznam.cz je hnus, ohavný server. (S omluvou za expresivitu, ale jak SeznamZprávy, tak novinky.cz jsou žumpa.) Čímž ti dávám za pravdu, byť pokušení přispívat na jejich fórech jsem díkybohu nikdy neměl.

2 Likes

Já chodím na Právě dnes. Velký přehled a rozkliknu si téma o které mám zájem.

Motosport - Právě dnes

Jaj, to je hloupej systém. Nesdílím místní názor, že zadávat někde jméno je fašismus, ale spíš procházet novou registrací je opruz.
A ono když vidím ty otřesný clickbait titulky, tak pro mě je ten web definitivně mrtvej :slightly_smiling_face:

2 Likes

Vždycky jsem to tam měl rád. Vrátíme se tam?

1 Like

Tak to byl opravdu silný názor, který nekomentuju :smile: . Nicméně k věci, já jsem tam nediskutovala a neměla jsem to v úmyslu, tak by mi to mohlo být jedno. Pokud ale vím, seznam požaduje obecně diskuzi pod vlastním jménem i příjmením a to mi v situaci, kdy je možné si o lidech leccos vyhledat, připadá hodně nepříjemné i zneužitelné (a pro mě osobně těžko přijatelné). Pokud by to bylo jenom kvůli registraci tak pro mě za mě :slight_smile: .

2 Likes