Zapíšte si ďalšie Bernieho proroctvo: Hamilton vo Ferrari nevydrží dva roky | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 žila na prelome januára a februára prestupom Lewisa Hamiltona do Ferrari. Sedemnásobný majster sveta sa po minuloročnom podpise zmluvy dostavil do Maranella a s tímom odjazdil niekoľko testov. Niektorí sú nadšení, všetci sú zvedaví, ale niekoľko ľudí naďalej dávajú najavo svoje znechutenie nad týmto krokom. Asi neprekvapí, že medzi nich patrí aj Bernie Ecclestone.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186523/zapiste-si-dalsie-bernieho-proroctvo-hamilton-vo-ferrari-nevydrzi-dva-roky

Ach Bernie.V tvojom veku porozprávať takéto hlúposti je celkom pochopiteľné,rozumček už neslúži na 100%.

Ja si naopak myslim, ze jeho krok ist do Ferrari je prave o najdeni novej motivacie, je jedno kolko titulov vyhral, s Ferrari nevyhral zatial ani jeden, je vidiet, ze mu F1 robi opat radost. Bernie toho uz natrepal viac ako dost :slight_smile:

2 Likes

Muze se stat vsechno, 2025 osmy titul s Ferrari a pak pro devaty desaty zpet do Mercedesu. Tohle je dost realny pribeh.

1 Like

S tym oblecenim je pravda,ze je Hamilton na smiech.Bud je homosexual,ze sa tak oblieka,alebo je ovplyvneny progresivnou zapadnou queer propagandou.Ako fanusikovi Ferrari sa mi to nepaci,takze verim,ze Hamilton sa zacne spravat ako chlap,reprezentuje aj Ferrari.Mali by mu vybrat aj nejaku zenu,co ho da do poriadku…

Tiez si myslim ze potreboval novu motivaciu a v Mercedese ju uz nedokazal najst.
@bob zeby si sadol do Russelovho auta? :slight_smile: tomu teraz konci zmluva. Znie to celkom vtipne, ale prilis tomu neverim. Skor si myslim ze po pripadnom titule s Ferrari by to uplne zabalil.

1 Like

Pripadny titul Lewise postavi pred rozhodnuti jestli odejit jako kral s osmi, nebo se pokusit zaokrouhlit, vek na to ma.

Reálne to je. Ak dostane výprask od Leclerca, tak je možné, že to zabalí aj sám.

2 Likes

Dostala se ke mě exkluzivní fotka Bernieho, když dělal tenhle rozhovor.
IMG_0010

6 Likes

Prosím ťa, nerob zo seba hlupáka, vráť sa do reality…
Tvoje donekonečna omielané teórie o Lojzovom ôsmom titule vo Ferrari už nesú známky psychickej poruchy…
Ten už nedokáže poraziť ani Russella, nie ešte vyhrať nejaké preteky…

1 Like

Podle mého vydrží, tak o co :grinning:

2 Likes

ja som tiez konzervativny ako Bernie… Hamiltonov odev je casto pod uroven spinaveho 2roky nekupaneho bezdomovca… ale!!! videli sme, ako bol obleceny pri oficialnom vstupe do F, takze snad to tie 2 roky vydrzi. A ked sa bude darit, aj dlhsie…

Jestli letos Ferrari neziska s Lewisem titul muzou to kompletne zabalit, pac kdy jindy a s kym jinym, bacha na skryty infarkt, nebo vis co, at to s tebou prasti :sneezing_face:

Hamilton je zvyklý na úchylnější oblečení, než je mundůr Ferrari. Podle toho přece nikdo nemůže odhadovat jak moc se bude Hamíkovi ve Ferrari líbit, nebo jak se mu tam bude dařit.

Zase vás tu niekto kŕmi nezmyslami, že Ferrari má najrýchlejšie auto a budú vyhrávať preteky? Alebo kde sa berie táto každoročná rozprávka pred začiatkom sezóny???

1 Like

Bernieho si vazim z historickeho hlediska.

1 Like

Zakoptťe už toho senilného ďeda

To se musis zeptat fanouska Ferrari, letos fandim Red Bullu.

1 Like

V mnohým by se od Bernarda mohla Liberty hodně učit.

…letos fandím Red Bullu… a vlastne zároveň aj Hamiltonovi? Ako píšem, psychická porucha…