Zaklínačom pneumatík bol Leclerc. Ferrari odstránilo veľký hendikep, hovorí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte Ethan Hunt z Mission Impossible by myslím vedel zamiešať karty v akcii s vyššie uvedenými. :slightly_smiling_face:

Jháj, F&F :smiley: Dieselova tlačiareň peňazí :smiley: , Mechanik bol v pohode, ale len prvý diel a aj ten bol remake (mám taký dojem) filmu s Charlesom Bronsonom. :slight_smile:

Tak to áno, Hunt je taká latentná kópia Bonda v podstate, takže tipujem, žeby im všetkým dal Bourne na frak, on je fakt najsilnejšia postava a zároveň dosť reálna. V knihách je to trocha viac “ujeté” ale filmy sú viac realistické a o dosť lepšie, ako knihy (i keď v knihách je úplne iný dej, ako vo filmoch). :slight_smile:

1 Like

Môže byť :slightly_smiling_face:. Bourne ma dostal práve tou kvázi realistickosťou (atmosféra, bitky, prechádzanie medzinárodných hraníc, scény s autami, zranenia atď.) a tým, že bol vždy o krok napred pred ostatnými. Vôbec som nevedel, že sú nejaké knihy o Bourneovi. Asi stojí za to si ich prečítať, či?

1 Like

Prvý diel ide dejovo v rámci toho, ako film tj Bourne stratí pamäť, nájde ho dáky rybár pri Marseille, stretne tú ženu, ktorá mu pomôže si rozpamätať a od toho momentu to je v knihe dosť iné, ako prvý film. Ďalšie diely sú dejovo úplne iné, ako filmy. Sú to také politické thrillery, podobne, ako filmy, už si presne nepamätám, či to je rozťahané cez dve knihy, alebo sa to rieši iba v jednej ale Bourne sa pokúša dolapiť jeho nemezis v podobe zabijaka/teroristu s prezývkou Šakal (ktorý naozaj existoval, vyhľadaj si Carlos the Jackal). Kníh je viacero (podobne, ako pri Bondovkách), ale ja som čítal len tie prvé tri “OG” knihy od Ludluma, ktoré nesú tie isté názvy, ako filmy tj Bournova Identita - Mýtus - Ultimátum. Ak ťa bavia politické thrillery, tak si to prečítaj, ja som to čítal už dávno, a nepamätám si, žeby to bolo zlé, len viem, že som po dočítaní usúdil - filmy sú lepšie. :slight_smile:

1 Like