Ja som neregistroval ziadne ody, Sainz zaciatok sezony zvladol skvelo a pravom sa mu dostava uznanie. Ja mam skor pocit, ze je Sainz nedoceneny, prilis vela ludi ho vnima ako horsieho od Leclerca, dokonca tak vyrazne horsieho, ze ho povazuju za dvojku. Este aj to samotne Ferrari sa k Leclercovi sprava ako k superhviezde a Sainzovi ani nepredlzili kontrakt.
Pritom su spolu vo Ferrari stvrty rok a vysledky maju velmi vyrovnane. Na to zvycajne pride odpoved, ze ale ved Leclerc je v skutocnosti ovela lepsi, len mal strasnu smolu a ,ono hento tamto” a ked tu strasnu smolu mat prestane a nastane ,ono, hento, tamto” tak Sainza zajazdi do zeme. No mozno by bolo dobre si uvedomit, ze ked si pocas troch rokov boli Sainz a Leclerc vyrovnani, tak to asi tak trosku bude aj tym, ze ten Sainz vobec nie je taky zly a Leclerc nie je ovela lepsi.
A to ani nebudem spominat, ze pred prichodom do Ferrari Sainz jazdil v McLarene, kde mal lepsie vysledky nez Norris, ktory je tiez uznavany ako buduca superhviezda.