To viem ale ďakujem za pripomenutie.
Tehdy všichni očekávali, že ho Hamík roznese na kopytech. Vlastně všichni kroutili hlavou proč jde Jenson do McLarenu a nezůstane v Mercedesu pod Rossem Brawnem, kde by byl vysoce ceněný.
Lenže Verstappen nedokončil preteky, keď už bol dávno mimo boja o víťazstvo. To isté môžeme hovoriť o Leclercovi, kde také Španielsko, Monako a Silverstone boli čisté chyby Ferrari
Bourne by spravil s Bondom krátky proces , a to píšem, ako fanúšik oboch.
Craigov Bond bol asi najlepšie vycvičený, ale Bourne je jednoducho stroj na zabíjanie.
Pritom Bond v knihe je len boxer, ktorý pozná základy džuda, a veľa krát dostal na frak, čiže celkom opak toho, čo bol Craig, ktorý pôsobil, ako vojak v smokingu.
Celkovo Leclerc Sainza zatial porazil, ale tym netvrdim ze sainz je obycajny pilot, to nie, no pred neho radím z momentalnych jazdcov Ham, Ver, Lec, Alonsa a mozno az potom do druheho sledu by som tam dal jeho s Russelom a mozno Norrisom.
Zabudas ze az do nastupu Vasseura, ked jazdcov zrovnal, bol Sainz zvyhodnovany a Leclercovi Ferrari nicilo strategiou ci technikou jedny preteky za druhymi az uplne psychicky vyhorel. Vsak vsetci si z Ferrari uz uplne robili srandu ako vzdy toho Leclerca potopili… A aj napriek tomu Sainza porazil. Sainz je asi najlepsia mozna dvojka k tym top pilotom co som vypisal, v kvalifikacii dokaze vytazit z auta maximum a to iste aj v pretekoch, ja by som ho kludne prirovnal k Rosbergovi, dokaze tvrdou pracou ked mu k tomu prispeju okolnosti vytazit zo situacie maximum, no nedokaze to znovu a znovu. Aj k tej Buttonovej vykonnosti sa da prirovnat @jason_bourne1995. Top piloti tam maju tie 2 desatiny navyse.
Wicka neberiem vážne, po dvojke je to v podstate komiksový charakter s plot armourom jak hovado .
John Wick je musterbeispiel toho, že to malo byť “one and done” ale tak chápem, treba to podojiť kým sa dá.
Ja som sa na štvorke v kine bavil . Napríklad tá scéna s originálnym pohľadom zhora na miestnosti s akciou prebratým z počítačových hier bola nadupaná a mala grády.
A Jasona Stathama?
To bolo dobré ale inak to priamo úmerne skĺza každým dielom do ešte väčšej kraviny, pre mňa je jednotka Top, a následne to bolo horšie a horšie, trojku a štvorku som dopozeral už len z čistej zvedavosti, že čo zase za blbosti povymýšľali .
To je herec a nie postava.
Tak Stathama je potrebné si dosadiť za Deckarda Shawa, Arthura Bishopa alebo Franka Martina.
Má vlasy jak Vettel ve Ferrari.
Cheva registrujem , no Statham má tých akčných postáv akosi viac, čiže to by skôr bolo na nejaký zoznam.
Statham vyzerá lepšie bez vlasov ako s vlasmi.
no jo, what an italian team does to a mf
U Vettela je to s výzorom s vlasmi/bez vlasov myslím opačne ako u Stathama.
Okrem Martina, mi tie mená nič nehovoria, Statham hrá v podstate stále sám seba, to isté, ako Rock , čiže to neberiem dáko do úvahy, nemá doslova ikonickú postavu na úrovni Bonda, Bourna a Wicka.
Deckard Shaw je zo ságy Fast & Furious a Arthur Bishop z The Mechanic.
Ja som si tie mená jeho postáv tiež narýchlo pozrel na IMDb, lebo z hlavy by som to z fleku nedal ani náhodou.