Zak Brown: V Red Bulle je toxické prostredie, najlepšie vyhliadky má Ferrari a McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Koukám že tady je podobně toxické prostředí jak v RedBullu :slightly_smiling_face:

2 Likes

Sorry Davide, já zapomněl, že už si přešel kompletně na troll toxick stranu. Já nelajkuju na základě toho, abych někoho nasral. Ježek tu brečí o trollech a sám tu pak trolluje, terapeuta radši ani nezmiňovat. Ale, tak jo radši se přijde k nízko inteligenčnímu paktu, protože je to jednodušší, ale pak si tu nestěžuj :slightly_smiling_face:

1 Like

Red Bull fans se vším všudy :slightly_smiling_face:

1 Like

Kdyz tahas prase na porazku tak taky kvici, je to boj o zivot, trochu respektu.

Pokračovat v téhle diskuzi nemá cenu, čau při nějaké smysluplné diskuzi :slightly_smiling_face:

3 Likes

Přihodil si pár polen a mizíš :smile:

Já chtěl jen pustit ticháčka ale Honza mě vyhlásil, já za nic nemůžu :grin:

Uklidni se, jsi zralý na ban. A své sympatie k rasistické ultrapravici (Gallant, Smotric) si nech od cesty, nikdo na ně není zvědavý.

1 Like

2 Likes

Já? Ty tu přes měsíc neustále posíláš k terapeutovi, přitom to očividně potřebuješ ty sám.

Další lež od tebe, umíš i něco jiného, než lhát a vymýšlet si o ostatních? Si rychle padl na dno se svým projevem na fóru.

1 Like

Zak Brown asi vie čo hovorí, keď označuje prostredie v Red Bulle za toxické. Mne príde po odchode A. Newyho toxický celý Red Bull.

1 Like

Jsem si myslel, ze vetsi ledvinky nez X7 mit nemuze. Spletl jsem se. :smiley:

Ako ste si navarili tak si musite zjesť. Predsa nebudete hladní ze? :wink:

1 Like

Mě do vašich toxických nálad netlač :slightly_smiling_face: Já se nedám.

1 Like

Komik, tady blejou od začátku a bude psát o tom, kdo si něco uvařil :woozy_face:

1 Like

Ja ta do nicoho netlacim. Pisem ze co ste si navarili to si zjedzte :joy: teraz nechapem ci nechapes alebo sa hras na hogra

Já se nedivím, že jim článek nechutná. Ach ta média :smile:

1 Like

toto je top :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes

Ale problém jen v účastnících diskuze. Tady ti někdo přijde dát sodu za to, že souhlasíš s kritickým názorem a hned tě začnou urážet a označovat za trolla nebo hatera. Přitom sami tady vyloženě chodí vyvolávat hádky, urážet nebo trollovat. Bych se vsadil, že 90% z nich ani nečte ty články a vyloženě si sem chodí léčit issues, který nedokážou řešit v životě. Víc k tomu není co dodat

1 Like

Lol, to je Hogrov multinick. :joy:

3 Likes