Koukám že tady je podobně toxické prostředí jak v RedBullu
Sorry Davide, já zapomněl, že už si přešel kompletně na troll toxick stranu. Já nelajkuju na základě toho, abych někoho nasral. Ježek tu brečí o trollech a sám tu pak trolluje, terapeuta radši ani nezmiňovat. Ale, tak jo radši se přijde k nízko inteligenčnímu paktu, protože je to jednodušší, ale pak si tu nestěžuj
Red Bull fans se vším všudy
Kdyz tahas prase na porazku tak taky kvici, je to boj o zivot, trochu respektu.
Pokračovat v téhle diskuzi nemá cenu, čau při nějaké smysluplné diskuzi
Přihodil si pár polen a mizíš
Já chtěl jen pustit ticháčka ale Honza mě vyhlásil, já za nic nemůžu
Uklidni se, jsi zralý na ban. A své sympatie k rasistické ultrapravici (Gallant, Smotric) si nech od cesty, nikdo na ně není zvědavý.
Já? Ty tu přes měsíc neustále posíláš k terapeutovi, přitom to očividně potřebuješ ty sám.
Další lež od tebe, umíš i něco jiného, než lhát a vymýšlet si o ostatních? Si rychle padl na dno se svým projevem na fóru.
Zak Brown asi vie čo hovorí, keď označuje prostredie v Red Bulle za toxické. Mne príde po odchode A. Newyho toxický celý Red Bull.
Ako ste si navarili tak si musite zjesť. Predsa nebudete hladní ze?
Mě do vašich toxických nálad netlač Já se nedám.
Komik, tady blejou od začátku a bude psát o tom, kdo si něco uvařil
Ja ta do nicoho netlacim. Pisem ze co ste si navarili to si zjedzte teraz nechapem ci nechapes alebo sa hras na hogra
Já se nedivím, že jim článek nechutná. Ach ta média
toto je top
Ale problém jen v účastnících diskuze. Tady ti někdo přijde dát sodu za to, že souhlasíš s kritickým názorem a hned tě začnou urážet a označovat za trolla nebo hatera. Přitom sami tady vyloženě chodí vyvolávat hádky, urážet nebo trollovat. Bych se vsadil, že 90% z nich ani nečte ty články a vyloženě si sem chodí léčit issues, který nedokážou řešit v životě. Víc k tomu není co dodat
Lol, to je Hogrov multinick.