Fred na takúto hru nikdy nerpistúpi. On je proste srandista a stačí mu to
@SM77 schvalne som pisal tie komenty aby si sa chytil na lep, dalsi troller do zbierky, a toto tu tolerujeme
hlavne ze syriak dostal ban za to, ze uz nevydrzal provokovanie od alzabois …
Lol to je masaker tu na tomto fore dramaturgia nič
Modra nuda skoncila, VER ztraci 11s na tretinu zavodu vuci Mclarenum
Konecne mozes oslavovať
Raz darmo, je to spickovo vychovany jedinec, ktory ma pripravene primitivne urazky na kazdeho, kto ma mladeho Schumachera za neschopneho podat vykony v F1 Zvadza narocny boj, len co je pravda
Nevím, jestli mám číst Zakovo pětisté padesáté vyjádření na téma Horner si na rozdíl ode mě dobře zapíchal jako projev vzestupu McLarenu = stojí za to zkoušet mind games, nebo jako vyjádření frustrace nad tím, že Red Bull znovu porazil McLaren a v Barceloně to nebude lepší.
Prostě skoč si na pokec k terapeutovi, Zaku. Bude ti líp.
podla mna troll alebo male decko nejake, mozno oboje
To sis koupil no, bude ti sedet
Na oslavy je brzy, ale vy jste oslavili v Kanade tu obri ztratu vitezstvim, to se jen tak nevidi, diky za show
Tak jestli se jim bude darit to v kazdem zavode oyebavat pres SC tak jo
Toxic trolls co to uráží jsou znechucený trollem, co uráží, to nevymyslíš. A Hitler z Gazy zase posílá někoho k terapeutovi. Hoši z vás by měl Chocholoušek radost opravdu
to co dodaval renault bol luxusny kusok oproti gp2 motorom hondy
no norris mu daval v jeden moment cez 2s na kolo
to bolo pred sargentovym sc
Z teba by mali odobrat vzorku, si azda jediny exemplár svojho druhu
A sakra, ty jsi si všimnul
Jinak už nějakou dobu se tu jede strategie nas er lidi pěkně potichu dobře mířeným srdíčkem, vy třeba likujete místního šaška Boba, tak jsem taky vyslal ticháčka
A co je na tom zle ved som ti zlozil kompliment
Ty se bez tech kompenzacnich osobnich utoku nenaucis co , kdyby ses aspon trochu snazil o obsah, by sis prokrvil hlavu a hned by ti bylo lip.