Zak Brown: V Red Bulle je toxické prostredie, najlepšie vyhliadky má Ferrari a McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Kauza Christiana Hornera je už pomaly zabudnutá, ale stále nie celkom. Šéf McLarenu Zak Brown tvrdí, že v tábore červených býkov stále nie je všetko s kostolným poriadkom a pracovať v Milton Keynes nie je žiaden pôžitok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158441/zak-brown-v-red-bulle-je-toxicke-prostredie-najlepsie-vyhliadky-ma-ferrari-a-mclaren

Mclaren zacina bojovat s Red Bullom aj mimo trate, klasika :slight_smile:

2 Likes

A já že konec měl být už v únoru.

1 Like

Brown definitivně zwolfovatěl. Prosím, prosím, pěkně prosím ať Vasseur nepřistoupí na tyhle hloupý hry.

6 Likes

Zak i Fred mají pravdu. Ještě tu obhajuj toxické chování.

2 Likes

snad maxo ostane v rb nech si vyskusa ake je to spadnut z dominantneho auta do auta s motorom z gp2 :slight_smile:

2 Likes

2 Likes

JJ, Mclaren je znamy pohodovym prostredim, hlavne, ked tam bol Alonso ci Hamilton, exemplarne vhodne pracovne prostredie tam bolo, ked mali Honda motory a potom museli zobrat o novy motor, tak ich mal kazdy rad.

Chlapec nie je asi tyky inteligentny a super adept na psychologicke hry, ked verejne prizna, ze jeho tim je neschopna banda hlupakov, ktora sa za normalnych okolnosti ani nevie priblizit Redbullu, pokial nemaju “toxicku” atmosferu a nefungujuci tim.

A pritom taky sympaticky team ten McLaren, strasne rad by som im naplno fandil, ale Brown je proste cerv ktoreho nejde vystat. Badat tam Wolffov rukopis. Skoda

7 Likes

Ty motory se nejak zaplatit musi. :smiley:

1 Like

Tato Wolfova bábka,je na smiech,McLaren nič nevymysleli,len v zúfalstve pred rokom okopírovali RedBull a teraz tu machruje s cudzím perím,už pol roka tu čîta to čo mu zakomplexovaný Wolf piše,

2 Likes

Místní spodina tu ještě před začátkem sezony psala že Horner to má spočítaný a že RB se rozpadne. No nestalo se ani jednoho z toho a místo toho vám ten “toxický a zruinovaný” tým stále nakládá :laughing: :laughing:

1 Like

ved Horny ma odstupit po VC Australie tento rok :smiley:

3 Likes

Mick Schumacher je podľa zahraničných portálov horúci kandidát na miesto Alpine.Podpis zmluvy by malo byť oznámene v najbližších dňoch.

takisto citam od AMuSu o tom, ze Sainzovi Willliams nuka 4 roky, s tym, ze ak nebude spokojny s vyvojom teamu tak po dvoch rokoch moze Carlito odist.

ja byt on tak beriem a cez vikend to hned ohlasim

edit: ale tak je to AMuS, ostavame pri zemi :smiley:

Miestna spodina tu na taketo clanky caka jak c1gani na socialne davky :smirk: pre nich je vzdy prijemne prist trollit pod clanky o RBR :smile:

5 Likes

A mohla by to byt pravda. V podstate k nim patri, myslim si ze pred branami Alpinu zrovna zastup spickovych pilotov nestoji, ktori by sa isli pozabijat o sedacku v tomto teame, takze oni si tiez moc vyberat nemozu a je mozne, ze mu daju dalsiu sancu (ne)ukazat sa.

Myslim si, ze chlapec na F1 nema, ale ak potrebuje o tom svetu dodat dalsi dokaz a sedacka v Alpine je volna, nech sa paci. Ukaze sa ci mali pravdu Ferrari a Steiner alebo Ralfik

4 Likes

za mna do Alpine urcite skor Doohan, nez prevareny Mick, ktory, zda sa odvadza lepsiu robotu vo WEC programe ako kedy odvadzal v monoposte

ja uz totiz pri sledovani priameho prenosu Ricciardovho netalentu posledne roky prestavam verit, ze niekto kto bol spatny moze este napriek pauze ziarit … proste na to nemas, tak hod rucnik a odid.

kazdy riesil platicov, to sme este nevedeli, ze dostaneme vyhoreneho jazdca kvoli marketingovemu vytlaku (za mna este horsie ako platic)

uvidime co ten Sainz, ja mu prajem, nech ostane na gride, a verim aj Williamsu pod Vowlesom, Sainz + Albon pri vzostupe teamu do uzsieho midfieldu budu podla mna skvela volba - Albon ma skusenosti vnutri teamu, a aj s autom, no a Sainz prinesie roky skusenosti z roznych teamov, ak nebudu prilisne politikarcit (ono politikou si prave vo Williamse docielit mat status jednotky mi pride maximalne ujete uz tak:D ) tak myslim, ze sa Williams najblizsie roky dostane dopredu

4 Likes

Ved si uz taky motor vyskusal, ked im ho dodaval Renault. Pamatam si Maxove vypipane vysielacky ked sa mu dymilo z motora.

1 Like