Zak Brown: V Red Bulle je toxické prostredie, najlepšie vyhliadky má Ferrari a McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Uklidni se, jsi zralý na ban. A své sympatie k rasistické ultrapravici (Gallant, Smotric) si nech od cesty, nikdo na ně není zvědavý.

1 Like

2 Likes

Já? Ty tu přes měsíc neustále posíláš k terapeutovi, přitom to očividně potřebuješ ty sám.

Další lež od tebe, umíš i něco jiného, než lhát a vymýšlet si o ostatních? Si rychle padl na dno se svým projevem na fóru.

1 Like

Zak Brown asi vie čo hovorí, keď označuje prostredie v Red Bulle za toxické. Mne príde po odchode A. Newyho toxický celý Red Bull.

1 Like

Jsem si myslel, ze vetsi ledvinky nez X7 mit nemuze. Spletl jsem se. :smiley:

Ako ste si navarili tak si musite zjesť. Predsa nebudete hladní ze? :wink:

1 Like

Mě do vašich toxických nálad netlač :slightly_smiling_face: Já se nedám.

1 Like

Komik, tady blejou od začátku a bude psát o tom, kdo si něco uvařil :woozy_face:

1 Like

Ja ta do nicoho netlacim. Pisem ze co ste si navarili to si zjedzte :joy: teraz nechapem ci nechapes alebo sa hras na hogra

Já se nedivím, že jim článek nechutná. Ach ta média :smile:

1 Like

toto je top :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes

Ale problém jen v účastnících diskuze. Tady ti někdo přijde dát sodu za to, že souhlasíš s kritickým názorem a hned tě začnou urážet a označovat za trolla nebo hatera. Přitom sami tady vyloženě chodí vyvolávat hádky, urážet nebo trollovat. Bych se vsadil, že 90% z nich ani nečte ty články a vyloženě si sem chodí léčit issues, který nedokážou řešit v životě. Víc k tomu není co dodat

1 Like

Lol, to je Hogrov multinick. :joy:

3 Likes

Exemplar druhu Kusko Kota. :joy:

@Daaviid23 is the new @Hedgehog. :smiley:

Presne taketo komentare daval pred casom na jezka, az sa mu zrutil jeho sen o ich kamaratstve a odvtedy je jezko v jednom vreci s Josom. :joy:

2 Likes

Snad ta to na tom kktkovi neprekvapuje :smile:

Boli sme za najvacsiu toxicitu fora, nepises sem ty, nepisem sem ja, tak si Honzik nasiel nove obete svojich zvratenosti

4 Likes

A proto tady oba píšete. Zase dva mentální atleti se ukázali :joy:

Jasne ze nie. :smiley:

Dva tyzdne som tu nebol, ale vidim, ze chromozom ma stale nepriatelov.

Keby tu nechodi nikto, len on so svojim 50-rocnym mackom, tak sa bude hadat s nim. :joy:

1 Like

5 Likes

Alpine :smiley:

1 Like