Uklidni se, jsi zralý na ban. A své sympatie k rasistické ultrapravici (Gallant, Smotric) si nech od cesty, nikdo na ně není zvědavý.
Já? Ty tu přes měsíc neustále posíláš k terapeutovi, přitom to očividně potřebuješ ty sám.
Další lež od tebe, umíš i něco jiného, než lhát a vymýšlet si o ostatních? Si rychle padl na dno se svým projevem na fóru.
Zak Brown asi vie čo hovorí, keď označuje prostredie v Red Bulle za toxické. Mne príde po odchode A. Newyho toxický celý Red Bull.
Ako ste si navarili tak si musite zjesť. Predsa nebudete hladní ze?
Mě do vašich toxických nálad netlač Já se nedám.
Komik, tady blejou od začátku a bude psát o tom, kdo si něco uvařil
Ja ta do nicoho netlacim. Pisem ze co ste si navarili to si zjedzte teraz nechapem ci nechapes alebo sa hras na hogra
Já se nedivím, že jim článek nechutná. Ach ta média
toto je top
Ale problém jen v účastnících diskuze. Tady ti někdo přijde dát sodu za to, že souhlasíš s kritickým názorem a hned tě začnou urážet a označovat za trolla nebo hatera. Přitom sami tady vyloženě chodí vyvolávat hádky, urážet nebo trollovat. Bych se vsadil, že 90% z nich ani nečte ty články a vyloženě si sem chodí léčit issues, který nedokážou řešit v životě. Víc k tomu není co dodat
Lol, to je Hogrov multinick.
Exemplar druhu Kusko Kota.
@Daaviid23 is the new @Hedgehog.
Presne taketo komentare daval pred casom na jezka, az sa mu zrutil jeho sen o ich kamaratstve a odvtedy je jezko v jednom vreci s Josom.
Snad ta to na tom kktkovi neprekvapuje
Boli sme za najvacsiu toxicitu fora, nepises sem ty, nepisem sem ja, tak si Honzik nasiel nove obete svojich zvratenosti
A proto tady oba píšete. Zase dva mentální atleti se ukázali
Jasne ze nie.
Dva tyzdne som tu nebol, ale vidim, ze chromozom ma stale nepriatelov.
Keby tu nechodi nikto, len on so svojim 50-rocnym mackom, tak sa bude hadat s nim.
Alpine