Nejde o mě, zajímá mě váš názor na tento způsob myšlení.
nemam na to nazor.
Záleží na úhlu pohledu. Asi bych si o něm myslela, že je učebnicový Harpagon a ve výsledku se mu to nevyplatí, on sám si pravděpodobně myslí, že nevyhazuje zbytečně peníze a není žádná ovce, aby mu někdo nařizoval, jak se o svoje auto starat…
Ovšem pokud jezdí Wartburgem, tak může mít i pravdu. O tom se vždycky říkalo, že jezdí i na mastné montérky a není třeba ho nějakou péčí zbytečně rozmazlovat .
@helmutko
S Vámi nejdou hrát žádné strategické hry .
Unudíte se tu k smrti.
Ale je dobré, že jste tu moji past neodhalili a budu ji moct použít jindy, až nebude tak teplo a nebudete mít přehřáté procesory.
Bez urážky…, aby to zase nebylo špatně pochopeno, když jsem samá porucha a Vy trochu pomalejší…
Teda snažím se, ale nerozumím… Nevadí, umím s tím žít .
Někdy kombinuju tak, že je z toho nerozpletitelné klubko.
Navic Ty jsi v tom nevinně, závidím Ti dovolenou .
Momentálně nemáš co. Já jsem totiž taky nepoučitelná a vzala jsem si s sebou nějakou tu práci… Takže jsem poslala kluky užívat dovolenkových radovánek a sama se pokouším soustředit a proklínám celý svět. Pak po mě můžeš něco chtít
Zitra asi pojedeme na pár dní na kola s přítelkyní, půjčíme kajaky a sjedeme sj Kamenici. Možná uvidíme lososa.
Tak si to užijte! Zítra si zase uděláme výlet a to už se samozřejmě zúčastním, tak si můžeme závidět navzájem .
Do sekce Zajimave foto a video Motorismus vase tlachani nezapada 🫵
Já liju olej z řízků do popelnice a taky funguje už roky.
@Evap
Wartburg byl super. Tam odcházela pouze indučka, nebo svíčka. Na přesnou diagnostiku poruchy stačilo pouze jedno očo. U válce, který nejel se udělal mastný flek. Pak stačilo necelých pár minut na výměnu a Warťas zase mazal do dáli.
Dejte si 36:46… ole…
dve a pol hodiny tliachania o nicom to je sila.
A ted si predstav ze umeni zvanit o nicem se bere jako velky dar a vydelas tim i dost penez
To je ještě dobrý ne? Vem si, že se tu hádáš 2,5 roku o ničem.
ale to interaktivna zabava.
na hento cumis 2 a pol hodiny ticho ako zaba z prachu.
helmutko, tak si založ svuj pořad, třeba to bude přínosnější. Kritizovat umí každej.