Zajímavé foto a video Motorismus

Jirko ty jsi prostě nej.

1 Like

Nejsem si jistý, že by sledování poslanecké sněmovny mohlo být pro širokou veřejnost přínosem. Pro psychiatry určitě.

KTM se stále dělá v Rakousku, né?
Kdy plánuješ boční šrafování?

Krásná motorka! No a to přirovnání - záleží možná na tom, s kým to bylo… Pokud to třeba byla nějaká náhodná obtloustlá pokojská, tak by se tím leccos vysvětlovalo :smile: .

2 Likes

Hlavně si užij motorky ve zdraví a nelámej se jako Ricci. :motorcycle:

No jo, to jsou věci:
https://tn.nova.cz/sport/clanek/626726-byvaly-zavodnik-f1-boural-na-motorce-se-zranenimi-skoncil-v-nemocnici.
Ale snad tedy nic vážného.

Zdá se, že má zlomenou klíční kost. Nepříjemné zranění, ale nějaký jezdec v Moto GP dokázal na druhý den po zranění odjet závod.
Abája to ale nebyl.

Lidi dokážou různé věci, ale tohle mi připadá hodně limitující. Ovšem posoudit to nedokážu.

Tenhle motorkářský slang neznám :smile:

No, popravdě, krásná není.
Ta barevná kombinace se mě nelíbí, ale to je to nejméně důležité.

Je to loňská modelová řada, když už je nikdo nechce, tak je nabídnou nám.
Potom na nich děláme všude ostudu.

2 Likes

Jednou jsi už tady šrafovanou motorku vkládal s dotazem jestli poznáme která je Tvoje. :slightly_smiling_face:

Aha, tak to bude zítra.

Jinak v Rakousku se stále dělají, ale majoritu už prý mají Indové.

Za tu Hondu vedle by jsi ji měnil?
Jestli se Ti KTM moc nelíbí, tak možná stárneš a začínáš tíhnout ke klasice.

Nestahuj kalhoty když brod je ještě daleko. Věř si a třeba nelehneš. :slightly_smiling_face:

Indové prý mají s KTM hodně velké plány.

1 Like

Mě je to jedno, na čem budu jezdit.

KTM mám rád, protože jsou provázání s Redbullem a znám tam pár lidí.
Taky už mám spoustu přípravků, oblečení a helem a navíc mají X- Bow s kterým se občas svezem.

1 Like

Když je tahle motorka dobrá pro Hamíka, tak budeš spokojený i Ty. Přeji spoustu zdravých kilometrů.
image

3 Likes

Vidíš, tohle já vůbec neřeším. Pro mě je to jednoduše pěkná nová motorka, barvy jsou mi fuk. Platí i u auta, nerada mám jenom černé - a taky jsme jich pár měli… Nepodstatná věc :slight_smile: .

2 Likes

Pre mňa sú zase v živote farby dosť podstatné. :slightly_smiling_face:
Súhlasím s Triperom v tom, že farebnosť tej motorky pekná nie je (sú oveľa krajšie motorky). :man_shrugging:

2 Likes

Je krásná. Je to stroj - síla a rychlost, to stačí :slightly_smiling_face: . Ale možná mi chybí barvocit, nebo jak se tomu říká…

2 Likes
1 Like

Tak se mi konečně podařilo udělat dokonalou fotku.

Tématicky kompatibilní s fórem i vláknem a jako bonus váš smysl života…

Klobásu jste nepochybně všichni poznali, to ostatní jsou vnitřnosti turba z Corolly WRC, s kterou taťka Sainz skoro vyhrál titul MS.

Jsem si vědom že vůbec netušíte, co píšu, ale nevadí, je léto a je třeba být velkorysý :love_you_gesture:.

3 Likes