Sainz to má těžký.
V 31 letech sedí ve Williamsu a ještě dostává nakládačku.
Jestli to bude pokračovat, tak skončí dřív než jsme si všichni mysleli.
Nováčci jsou připravení a pekelně rychlí.
Sainz to má těžký.
V 31 letech sedí ve Williamsu a ještě dostává nakládačku.
Jestli to bude pokračovat, tak skončí dřív než jsme si všichni mysleli.
Nováčci jsou připravení a pekelně rychlí.
Když ono to letí, a jak padne třicítka, o nějakou perspektivní naději se už nejedná. Semlelo se to s ním tak zvláštně, ale to už je F1 . Podle mě, a to je taky reakce na @Ferda , chtěly týmy nasadit nováčky letos právě proto, aby se vyjezdili před novými pravidly.
To je taky pravda. Ještě bych podotkl, že loni nebyl nasazený ani jeden nováček, proto se s nimi letos roztrhl pytel.
Tak nováčci mají výhodu, že jsou super simulátory. Až na tu práci s pneu jsou v podstatě ready.
Navíc se v ničem nešťourá a neví, co chce. Řekneš mu, že to má nastavený správně a nejlíp, tak prostě jede. Navíc jede tak, jak mu řekneš a má to prostě nafetovaný.
Zkušenej se v tom vždycky hrabe. Tady jsem jezdil takhle, a támhle takhle a jsem zvyklej na tohle. Potřebuju tohle a tamto, a furt nad něčím spekulujou.
Jako nechápu, co tam dělá Iwasa… a už vůbec nechápu, co tam dělá Hirakawa.
Asi je případnou náhradou za Tsunodu.
Drobná zajímavost z Rallye Overcame Norte na Kanárských ostrovech:
https://x.com/DavidCabaleiro3/status/1911069577964032070/video/2
To se přece jenom nevidí denně, hlavně druhé video vpravo .
Hodně šikovní kluci. Jeden ukázal jak zaparkovat v uličce a druhý si rovnou postavil garáž.
U toho jdu usnout. Dobrou noc.
Libilo?
Nechci byt za zleho kritika protoze kdo jsem ja, on to tedy neni oficialni dokument ktery by si Alboreto zaslouzil, spise video sestrih youtube zaznamu, ale jsou tam i vyjadreni z rodinneho kruhu, clovek se neco dozvedel, beru to s rozumnym odstupem.
@Ferda Ty jsi mořský vlk, tak mě prosím vysvětli, jak se dá s
300m lodí udělat tak prudký obrat, že z paluby spadne bombardér do moře…
Nějak to nemůžu pochopit.
Dnes mají moderní lodě v trupu pod čárou ponoru díru ve které je vrtule pro směrové otáčení. Jmenuje se to příďový propeler. Vrtule se může otáčet oběma směry a točit s lodí na místě.
A když přijde z protisměru otáčení nečekaná vlna, tak se loď může pořádně rozhoupat, protože ji chybí přímá rychlost.
Stejně si myslím, že nás tahají za nos .
Je docela možné, že letadlo nechali neuvázané a bez dozoru. Navíc Rudé moře je docela v zákrytu větších vln, které by stály za pozornost jsem si ještě nikdy nevšiml. A to se dívám na světové moře téměř denně.
ak to bol nejaky nudzovy manever tak si viem predstavit, ze vojenska lod je vybavna na taketo uhybacie manevre velmi efektivne. to asi kadeco popada nielen stihacka.
Možná si řidič tahače letadel dal jen o trochu více pozemské trávy, nebo jiného povzbuzovadla. Těžko říci. Více bych vsadil na lidské selhání, než na nepředvídané technické okolnosti.
mozno sa to zrovna chystal upevnit vies ako to chodi.
Nevím. Na letadlové lodi jsem nikdy nebyl a z válečných dokumentů vím, že z nich letadla padaly celkem běžně. A na jachtách na kterých jsem se kdy plavil mohl přistát maximálně dron, takže v téhle oblasti nemám žádné zkušenosti.