Zajímavé foto a video Motorismus

Je na Suzuce, jsme se potkali na letišti. Já se zrovna vracel ze Singapuru

2 Likes

Dobrý, já přiletím až ve čtvrtek…ještě teď mě bolí v krku z tý Americký hymny. :face_with_thermometer:

1 Like

A já si vždycky myslel, že při takovém hlásku bolí něco zcela jiného. :grin:

2 Likes

Z koho tam lítá to peří? Kohopak nám to rozcupovali? :grin:
Jó sakura je moc krásná třešeň. :smiling_face_with_three_hearts:

Bude docela chladno. Moc se mi to nelíbí, zase budou všichni brblat, že se jim drolí gumy i podlahová deska.

Chladno a dest, myslel jsem ze celime globalnimu oteplovani :face_with_hand_over_mouth:

Asi klasická perioda. Jedno je doba ledová a jindy oteplování.
Přesto nejsem ten, který zásah člověka ignoruje. Sám vidím na moři rozdíl třeba 10°C od města. Podobný rozdíl cítí dědinoři od městských trpitelů. A na asfaltovým parkovišti u Tesca taky zaznamenáš jinou teplotu o kus dál na louce.

Na druhé straně zase hasíme letní požáry. Ale i těch je dnes méně, než jich bylo při expanzi parních lokomotiv.

Přitom všechny výše zmíněné drobností nejsou nic proti proti akumulaci tepla v mořích. Pak stačí aby Golfský proud rotoval pomaleji a více foukalo ze západu a hned budeme mít hřejivé teplo. Jakmile ale začne foukat z východu od pevniny, tak se nám dostane příjemného chládku ze Sibiře.

Ted, kdyz prasknul prusvih jmenem Green deal ocekavam to same v sekci katastrofickych scenaru, jinak u nas na podzim ocekavam revoluci, po 36 letech prisel cas.

Zimní čas?
image

Ten prece prave skoncil 🫣

Jenže správný astronomický je ten zimní.
Ta revoluce je rodinná záležitost?

Ano jsme jedna velka rodina :laughing:

Tak to moc gratuluji. :champagne: :clinking_glasses: :birthday: :woman_feeding_baby:

Co tys emigroval, odletels do teplych krajin? :sweat_smile:

Tam jsem byl už v lednu.

Aha, myslel jsem ze pises z hor a lyzujes.

Lauda ve finale 1984 - Portugal GP neskutecny vykon a zaslouzeny titul.

1 Like
1 Like