Zajímavé foto a video Motorismus

Brutálna prácička a neskutočná trpezlivosť. :+1:

1 Like

Doporucuji kouknout na dalsi videa, jsou tam i technicka jak to cele funguje atd.

1 Like

Zajímavé video, ale dost mě překvapilo, že ochranný rám nedali do spojitosti s halo, který je taky velice významným ochranným prvkem. Ten si ale nevyrábějí týmy samy, ale je dodáván jednotným výrobcem.

1 Like

Sice bez videa, ale článek zajímavý je.

Nissan hledá investora, který by mu pomohl v kritickém roce. Renault už nemá zájem

2 Likes

Krásné zobrazení jak je celý systém složitý. Z jedné strany se chlubí že ERS rekupuruje tepelnou energii a teď jsme názorně viděli jak složitě se musí akumulátory a elektronika chladit, aby aby nejen fungoval celý ERS efektivně a bezpečně.
No a potom se do celého systému dostane jediná vadná elektronka E13 z Katody Holomóc a nepomůžou ani pertinaxové karburátory.

1 Like

Myslel jsem, že to je jednodušší. Také mě překvapila ta složitost celého systému.

Složitost dělá ta miniaturizace. Té se musí podřídit kompletně celý systém včetně použitého chladiva.

Jako milovníkovi robotizace se ti to bude líbit. :slight_smile:

2 Likes

Kataforeza na hliníku? Jdu na to. :wink:

Nejvíce mě zaujalo, jak tam nasunou komplet celej podvozek i s motorem… a jenom to tam nacvaknou a zdarec. :slight_smile:

Kdyby tohle viděl pan Šustala, tak by mu úžasem upadla čelist.
Mě nejvíce překvapilo jak lak leští peřím.
Jako barvu sis vybral?

1 Like

Nějakou netradiční. Myslím, že mají takovou matnou olivovou nebo takovou matnou zelenou.
Neznám ty názvy barev. :smiley:

Samonosna karoserie, lidove receno nosny ram a kastle v jednom, pohodicka.

Žijeme ve skvělé době, evidentně budu potřebovat novou Toyotu.

Jako malý kluk jsem Celicu a Supru strašně obdivoval, pak dlouhá pauza a teď to jede nanovo a k tomu Yaris gr.

1 Like

No to jsem zvedavy jak dalece to auto zprzni, doufam ze ne moc.

1 Like

No asi přesně takovou barvu. :slight_smile:
Přijde mi netradiční a sexy.

3 Likes

Matná je problém. Běda když Ti vůz označkuje pták, tak tam zůstává flek.

Poslal jsem video. Popravdě nevím jak nazvat tu barvu. Moc se v tom nevyznám. :smiley:
Přijde mi zajímavá tím, že k tomu autu 100x přijdeš a 100x bude vypadat jinak.
V 8 ráno bude vypadat jinak, odpoledne a v podvečer.