Taky to tak vidím. Kromě toho bychom museli vystihnout ten moment, kdy byly výrobky ještě celkem kvalitní a už levnější. Moc dlouho to nebylo, vzájemně se to dost popírá. Pak taky hodně lidí ve věku mých rodičů například vzpomínalo, jak dlouho jim vydržela automatická pračka, ale už míň, co všechno v ní museli vyměnit a za jakou cenu (a osobní nasazení při sháněná náhradních dílů a opraváře ).
ale to sa vraj deje uz cez 20 rokov, zalezi od automobilky. Asi zistili, ze to nie je to co im tie auta predava.
pocuval som asi pol hodiny…ceny isli vyrazne hore, kvalita dole, auto z 2015 je este skvele ale dnesne su uplne o nicom, automotive priemysel sa nechal sikanovat od politikov, investovali privela zbytocnych penazi do nezmyselnej elektromobility, setri sa na kvalite, eu priemysel to neda, amerika to da, korea to da, cina to da, asistenti v autach su nebezpecne a nefunkcne…
vseobecne ma pravdu ale aj hovori hluposti zaroven.
@Triper
cakam argument, ze zdrazelo aj byvanie, potraviny a vsetko ostatne, takze si clovek aj tak nemoze dovolit to auto rovnako ako pred tym
Dík. To kdybych si poslechla, tak si rovnou pořídím rakev a budu ji mít pro jistotu připravenou vedle postele . Však ono to nějak dopadne, ještě nikdy se nestalo, aby něco nějak nedopadlo .Jsem spíš zvědavá, jestli a kdy se výrazněji změní celní zatížení na dovozy třeba z Číny. To by mohlo potěšit srdce “vlastenčíkovo”, ale vedlo by to obecně k výraznému zdražování .
Mmch, potraviny nezdražily v poměru k platům zcela určitě, pokud tedy bereme dobu “předtím”.
no ved uz sa zvysili, v US a v Kanade je to 100%
Komisia zavádza clo 17 percent na elektromobily od čínskeho výrobcu BYD, 18,8 percenta na elektromobily od firmy Geely a 35,3 percenta na autá, ktoré vyváža čínsky štátny podnik SAIC. V EÚ pritom štandardne platí na dovoz áut desaťpercentné clo. To znamená, že najvyššie clo na dovoz elektromobilov z Číny teraz predstavuje 45,3 percenta.
V Európskej únii začali platiť vysoké clá na čínske elektromobily - Správy RTVS
zaujimave je aj toto
Na ostatných výrobcov elektromobilov v Číne, vrátane tých západných, ako je Volkswagen a BMW, sa bude vzťahovať clo 20,7 percenta. Na elektromobily americkej značky Tesla vyrobené v Číne zavádza komisia clo 7,8 percenta. Pri tomto poplatku EK uvádza, že k nemu dospela na základe „individuálnej kalkulácie“.
No prosím, stačí říct a je to tady . Teď co bude z druhé strany. Myslím, že doba ultralevných dovozů z Číny stejně dřív nebo později skončí, každý trh se musí v určité situaci začít chránit. Ovšem dopady “na člověka” by v tom případě byly hodně nepříjemné.
Žádný argument neobstojí, jsou to jenom pocity, nastavení mysli a životní styl.
Kdyby každý potížista místo hledání výmluv tan čas strávil svým rozvojem, měl by se násobně lépe než kdykoliv předtím.
Do kamene tesat. Pak stačí v lidech podporovat lenost, nezodpovědnost a nárokovost, a průšvih je na světě.
Musím končit, zase jsem vypadl z role.
To spíš já . A končit musím taky .
Dívali jste se někdo na Macao druhou kvalifikaci s některými piloty z F3, např. Beganovicem nebo Goethem? Za 40 min. stihli 7 červených vlajek, nakonec poslední tři minuty už nerestartovali - opravdu mazec !
https://www.youtube.com/watch?v=8BDmPpT7qmc&t=1048s
Budoucnost evropských automobilek v přímém přenosu.
Čínská auta zaplavila po odchodu západních značek ruský trh - Novinky
Normálně jsem omládl. Rovnou jsem se vrátil do dětství.
Nech sa paci, darek pro tebe
Ďakujem.