Zabudnite na desaťvalce. Stretnutie v Bahrajne prinieslo „len“ skrátenie cyklu pravidiel | Magazín F1 - F1online.sk

Zo šesťvalcových turbomotorov na hlučné desaťvalce? O niečom takom sa nám roky ani nesnívalo. V posledných mesiacoch sa objavila aspoň hypotetická šanca, aby sa sen mnohých automobilových nadšencov zmenil na skutočnosť. Dodávatelia pohonných jednotiek odmietli radikálnu zmenu, ale ich zasadnutie v Bahrajne predsa len prinieslo nejaké úpravy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194748/zabudnite-na-desatvalce-stretnutie-v-bahrajne-prinieslo-len-skratenie-cyklu-pravidiel

a co cadilac? ved ten sa zaviazal od roku 28 k vlastnemu motoru a to ho ma zacat vyvijat nato aby ho pouzival 1 rok?

tak som sa strafil…

2 Likes

jasne V10 su asi minulostov ale čo tak V8 nechto ma ten spravny zvuk ekologia je uplne mimo ako večinou na jednu stranu nie V10 V8 lebo ekologia ale pak nieje problem že mame za jeden vykend 2x Q to už nevadi nebo ten fakt že pneu nevydržia skoro nič nebo to že aj ked sadu gum tim nepoužije tak stejne tie gumy idu na likvidaciu to už ekologiu nezaujma nehovoriac otom že cela ta eletrifikacia je finačne velmy naročna a au ta su daka nej velke a tažke

Jeste ze tak, dalsi faul bych uz nedal a definitivne bych sledovani F1 opustil. Klidne at V10 v budoucnu zavedou, ale ne na zaklade potreb jednoho tymu.