Za Red Bullom v pretekoch zaostávame o päť desatín, hlási Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Pôsobivá bilancia. Ferrari v Džidde zásluhou Charlesa Leclerca zaknihovalo druhé pódium v rade. Celému formulovému svetu však padla sánka z výkonu talentovaného mladíka Olivera Bearmana, ktorý dokázal bodovať vo svojich prvých pretekoch F1. Kameňom úrazu je však fakt, že strata na vedúci Red Bull je stále priepastná. Čo si o tom myslí šéf tímu Frédéric Vasseur?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146315/za-red-bullom-v-pretekoch-zaostavame-o-pat-desatin-hlasi-vasseur

Ferrari je opäť sklamanie,jediné pozitívum týchto nudných pretekov bol výkon Olivera,ktorý je ďaleko lepší ako Sainz a mal by dostať šancu pretekať do konca sezóny.Leclerc sa len vozil ,nemal na Red Bull a tak tomu bude do konca sezóny.Ja už preteky pozerám zo záznamu a pretacam video ,len začiatok a koniec pretekov,keďže sa tam nič nedeje.Pozrel som si aj pár kôl Olivera a je to budúci majster sveta.

Čo to bude o rok? :smiley:

Tam ale došlo ke změnám tratě. V Bahrajnu byly současná autíčka daleko za F1 2020.

zasa siedme miesto nie je viac ako sainzove bahrainske podium, takze nevieme, ci bude lepsi, ale samozrejme skvely vykon.

1 Like

na zaklade coho to tvrdis?

o rok rozpad imperia :smiley:

1 Like

To som nepostrehol. Co tam bolo za zmeny?

Jeden z mála tímov, ktorý sa zvnútra rozpadne bez účasti Alonsa. :sweat_smile:

Minulý tyžden to bolo try desatiny

Tak srdceryvný divadlo nezabralo. Predátor má nejspíš sbaleno.

3 Likes

Nebylo by v tuto chvíli příliš kruté? :thinking:

Máš pravdu, měla by skončit i strana co dělala bouři neboli Helmut a Verstappenovci, aby se zbavili toho negativismu v týmu

Jako absolutně bych nepochopil proč nad ním Thajci drželi ochranou ruku do teď, a najednou by ho hodili přes palubu? Jim došlo až teď co Horner provedl? :smile:

Netuším co k tomu říct. Tady asi Max vyložil karty na stůl a chtějí Helmuta s Maxem, než Hornera

Četl jsem, že Helmut zůstává, takže …

Že by konečně ten papiňák konečně už někde bouchnul? :eyes:

Vyzera to neružovo s hornerom :ok_hand:

Takže radši vyhodí šéfa týmu, který celý tým vybudoval :slight_smile:

fuuuu, to by bolo teraz uz krute. Ale uvidime. Marko mal byt suspendovany v pondelok. Je este len nedela a uz je vsetko naopak. dva tyzdne su teraz v Redbulle cela vecnost.