Já přece nerozhoduji.
Pokud by se mělo rozhodovat podle zásluh, proto si osobně myslím, že celý tým vybudovala rakouská strana. V překladu Dietrich Mateschitz.
Včera Rakouská část RB podržela Helmuta. Helmut dnes přišel s tím, že dostal nabídku od Mercedesu a vysmál se tomu. Dneska má jednáa Rakouská část s Thajci co udělají za čistku v RBR
Podle mě tým vybudoval Horner s Didim, Helmut vyhledával talenty, ale nebyl sám. Nefungovalo to tak, že by jel někde na závod, vytáhl jezdce a bylo. Helmut s talent managementem dělali skauting s tím, že právě lidi z talent managementu jezdili na ty závody hlavně.
Nechci Helmutovi ubírat kredit, má ho. Ale na celý tým měl a má větší vliv Horner, než Helmut
Tu stajnu 20 rokov viedol Horner. Dostal to z nuly na samotny vrchol s Markom ci bez neho. On tam dostal Neweyho a on ho tam udrzal 20 rokov. vybudoval priestor kde sa inzinierski kreativci mozu realizovat. Horner kopol Renaultakov do zadku a nadviazal uspesnu spolupracu s Hondou. Helmut si postrazil Versatppena inak cely jeho jazdecky program pre RB velky vyznam nema ked tam uz 4 sezony sedi Perez a dochovanci suchaju nohami vsade inde len nie v Redbulle. V tom time tak ako je teraz by Verstappen podla mna sedel s Helmutom ci bez neho. Najlepsi pilot chce byt v najlepsej stajni. Pozri na Fernanda, len sa suchlo, ze by Verstappen mohol vypovedat kontrakt a uz tam vareny peceny kavickoval Flavio.
Mě to říkat nemusíš, měl by si to vysvětlit vedení RB, který hraje velmi zvláštní hru. To zase s tím Fernandem přeháníš, protože tam byl paradoxně pravidelně už od 2021, už v tu dobu se spekulovalo, že by mohl přejít do RBR
neprehanam, ano bol tam pravidelne, rovnako ako tam pravidelne bol Hamilton, Sainz, Leclrerc, Albon a cojaviem kto. Boli tam vsetci, pretoze vsetci chceli byt po Maxovi prvou volbou.
byly v paddocku u RBR? já je tam neviděl, Fernanda jo
Pamatujete, jak jsem psal, že je nejvyšší čas založit novou sérii?
Tak Ham asi nie ked zrovna podpisal cervenym, ale zvysok podla mna ano aj ked ich zrovna nikto neodfotil.
Píšu od 2021, ne od soboty
Oni každý den říkají něco jiného. Je to složité.
Taky si pamatuju, že si psal, jak výrobce energy drinků založí automobilku a zválcuje čínskej trh
A taky si pamatuju jak jsi říkal, že Audi nevstoupí a mám sázet na Tsunodu.
Triper je prostě baron Prášil
Nevím jak velké zásluhy a vliv má thajská strana na angažování se RB na území sportovních aktivit, ale myslím, že tuhle stránku věci ponechávali Thajci na Dietrichových bedrech.
Dokud žil, tak mu do toho nikdo nekecal.
Jenže teď už není ani Dietrich, ani Chaleo, proto jdou zásluhy stranou a záleží na tom jak se obě rodiny dědiců dokážou spolu domluvit.
Můj názor je ten, Verstappeni jsou pouze malým byť úspěšným dílem celé skládanky a RB byl před Emilovci a bude i po nich.
A Helmut? V poměru tisícovek lidí, kteří se o úspěchy týmu zasloužili, je pouhým zlomkem promile, takže ani jeho odchod by na RB neměl mít žádný vliv.
Já pamatuju, jak sem chodil za airobota (už jsou to dva dny), multinick.
Nemyslím si, že by by jiná série vyřešila současné mocenské boje uvnitř RB.
Kluci, chápu že tady dlouhodobě podporujete trend vymýšlení si a převracení veškerých faktů za účelem rozpoutání nekonečné diskuze, která vám výplní tu spoustu volného času.
Ale většinu z toho co jste právě napsali jsem takhle nenapsal.
Velmi zrychleně:
- ano, založí automobilku, protože už
první auto je ve vývoji a kdo vyrábí
auta, je automobilkou… - o válcování čínského trhu jsem
nenapsal nic - psal jsem, že Audi vzdá vývoj vlastního
motoru - s Tsunodou máš bohužel pravdu
Tak krásný víkend byl a vy to ani netušíte.
- pověsil jsem na strom ptačí budku
- zasadil tři stromky
- přehodil pneu na dvou motorkách
- zlomil řídítka
- nechal si na chirurgii instalovat tři
stehy na koleno - a ještě jsem viděl tak nudný závod F1,
že jsem u toho usnul
Na to potřebuje většina lidí někdy i celý život…
tak jsme se zase zasmáli
To máš jistě pravdu, ale já jsem to myslel jinak.
Možná, zdůrazňuji možná, je za tím vším něco úplně jiného, arabského a velmi ambiciózního.