Z Ricciarda si uťahoval aj Marko. Austrálčan ukazuje na auto | Magazín F1 - F1online.sk

Co? Alonso nejde do Red Bullu???

Šok desetiletí, to jsem vůbec netušil.

Proč by chodil do RBR, který očividně zaujme už jen kauzama :grinning:

Ani ja. Nemal som moc cas detailne to vsetko sledovat posledny tyzden, tak som len obcas precital forum a tam to bola hotova vec. Som sokovany ako rychlo to popreli a otocili kabat, to sa im nepodoba. :open_mouth:

image

5 Likes

Mě se ptej, tys ho tam posílal. :wink: :slightly_smiling_face: :grin:

@Papa_Jos :grin: :+1: :+1: :+1:

1 Like

image
Pri tom aky ma Alonso cit pri vybere stajni by ma toto vobec neprekvapilo.
Bez Hornera si RB rozoberie konkurencia do dvoch rokov a Alo so Sainzom budu bojovat tam kde bojuju teraz.

Skryl si profil a myslel si, ze moze klamat veselo dalej a nikto mu to nevyvrati. :clown_face:

Zacinam si praveze mysliet, ze Horner by bol mozno mensia strata ako Max s Markom, ak by za neho dosadili kvalitnu nahradu zvnutra timu, ktora by mala podporu u celeho timu aj vedenia firmy.

Ak by odisiel Max, tak znacka by velmi utrpela. Za Maxa adekvatna nahrada nie je aktualne (kedze Hamilton je upisany Ferrari). To by museli snad podpisat Vettela a ten by musel za nich zacat vyhravat. Ak by odisiel len Horner a novy sef by mal podporu u vsetkych, tak sa nic strasne stat nemusi, kedze ten tim je nastaveny perfektne a vsetko v nom funguje.

Hm to asi riesil aj Yoovidhya. V ramci RR a RT to je podla mna jasne. Tam je dolezitejsi Horner, s dlhodobeho hladiska urcite, ale ked sa do rovnice zarata to harasenie Wallmartu, Fordu, McDonnaldu a uz aj U2 tak to nabera uplne iny rozmer.

Helmut je lehce nahraditelný, žádná ztráta.
Horner by týmu chyběl převelice, ale taky je nahraditelný.
A Emil? Když si chce ublížit, tak může. Nikde jinde takové výhody už nikdy nedostane.

Největší ztrátou pro RB by byl odchod Adriana, ale i ten někdy nastane.

1 Like

Co s tym ma Walmart a McDonald? Uz som to nejako prestal sledovat tuto pseudokauzu o nasilnikovi Hornerovi.

Max je zasadovy a stoji za Helmutom. A svojmu top pilotovi (a aktualne o mile najlepsiemu pilotovi celej F1) ako sef musis splnit prve posledne z dvoch dovodov:

• aby bol v pohode, citil doveru a nerozrusoval sa takymito vecami
  • aby neprisiel Wolff a nepovedal mu, ze on ho zoberie aj s Helmutom, da mu 100 milionov a povie, ze 2026 je nova generacia, sance su rovnake a je pravdepodobnejsie, ze motor Mercedesu bude lepsi ako RBPT

Vsade inde by mu vytvorili podmienky rovnake. Tak ako aj Hamiltonovi Mercedes splnil kazdu jeho blbost a roky pocuval a podporoval tie jeho sra.cky o inkluzii, lpgtdi± a odsudenom kriminalnikovi Floydovi.

Ak motor RBPT nebude dost silny, tak je od 2026 uplne jedno, ci u nich Newey bude alebo nie, vyhravat nebudu.

do kauzy sa vlozil dalsi rakusan, limonadovy CEO, s tym, ze wallmart a Mcdonnald hrozia bojkotom limonady pokial bude sexualny predator v strukturach Redbullu. U2 sklada pesnicku “Don’t be Horny, be christian” … Fajny rozbeh…

Z Hornera bude Johny Depp 2.

A keby mala materska firma RB cojones, tak si na tom este spravi promo a marketing, ze stoja za spravodlivostou a nie odsudzovanim nevinnych, pouziju ako priklad spominaneho Deppa a este by ludia, ktori podporuju RB mohli zacat bojkotovat McDonald/Walmart (v USA je velmi lahke sa im vyhnut, tam je McD uplny odpad, nie ako v SK/CZ, kde ma uroven a obchodov ako Walmart je tam tiez dost).

v amerika ludia prdia na F1 Wallmart je tam v mnohom neobmedzeny vladca. Ked si budu chciet spravit PR na ukor Hornera a Redbullu tak si to urobia. Majitelia RB nechcu nic riskovat a ani sa im nedivim. Na stranu RB by sa nepostavila ani miestna MAGA uderka nakolko su to europania a tajci.

Aha, když jsem reagoval na úvahu, co RBR, kdyby odešel Verstappen, tak jsem ho tam posílal. Stačí sledovat F1 a jezdce na trhu. To není o osobních preferencí

Nikdo neklame, nemůže za to, že s Bretnixem nechápete fungování trhu v F1. Vysvětlení máš výše, ale u vás svou fanatiků pochybuju, že to pochopíte

A

No ty kráso, takovejhle nesmysl vyplodit se spinnerem :grinning:

K čemu je Helmut pro Emila tak moc důležitý? Kdyby se Emil rozhodl přestoupit do jiného týmu, tak by s ním Helmut určitě nešel. Dříve nebo později se bez Helmuta stejně bude muset obejít.

Akokoľvek som bol v naivnom domnení, že Ricci by mal ísť späť k Maxovi do RB, pomaly ale isto nadobúdam názor, že by to už mal zabaliť, podobne, ako Valteriér, obaja sú to v podstate len šašovia, ktorí blokujú miesta novým potenciálne viac perspektívnym pilotom. :slight_smile:

6 Likes

Lojalita či vdačnosť za support od mladého veku ? To máš niečo ako prečo si Alonso stále drží Briatoreho. Nie je to ako Hamilton čo slovo lojalita nepozná ked sa nedarí tak vyšmahne vlastného otca či slúžku Angelu a teraz Wolffa.