Z Ricciarda si uťahoval aj Marko. Austrálčan ukazuje na auto | Magazín F1 - F1online.sk

Azda aj vám sa pri pohľade na výkony Daniela Ricciarda v Bahrajne a v Saudskej Arábii vybavili spomienky na jeho pôsobenie v McLarene. Austrálčanovi nikto nevložil do kokpitu kryptonit, no po pretekoch sa bránil tým, že jeho monopost nebol celkom v poriadku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146336/z-ricciarda-si-utahoval-aj-marko-australcan-ukazuje-na-auto

On ma frustrujuce vikendy uz 4. sezonu za sebou. Myslim ze Checo moze byt v klude, ze by ho mal Ricciardo vymenit. To tam radsej posadit Jukiho.

1 Like

To je tak keď niekto sinonsebe myslí viac než by mal , v RBulle super , Renault Okay , McLaren hrôza , RBčko ešte horsie a to si on aj veľa ľudí mysli že má nato ist do red bullu lol , nesympatický chalan , mali podpísať Lawsona , Ricciardo už dávno skončil …

Verstappen ma zatial zmluvu do konca 2028 a ked bude Perez jazdit tak ako prve dve GP tuto sezonu tak to ma aj on viac menej iste do 2028.
image
Pre Redbull to uz lepsie nemoze byt. Maju jednotkoveho pilota, jasnu hierarchiu a taketo vysledky.

3 Likes

jj pro RB líp nemůže být a žádný mocenský boje tam nejsou, to jsou jen zlý média

Tak aby sme si v tom spravili jasno. Media nafukuju vztahy medzi Hornerom Josom ci Helmutom, tam velky problem nevidim. Mocensky boj a delenie majetku / vplyvu je fakt a ku zmenam pride. Nemyslim si, ze tajci dali od Hornera teraz len tak ruky prec, ze OK, toto uz je prilis, vyhrali ste…
Ak by tam bola jednota tak ziaden skandal nie je, alebo sa nic nevynesie a keby sa aj vyniesol tak by to bolo o tom, ze nezavisle vystetrovanie preukazalo nevinu a ide sa dalej.

No uvidíme, ale něco tam smrdí a upřímně, jestli Horner skončí, tak si myslím, že RBR bude mít realně problém do budoucna z pohledu managementu

Ked to vezme do ruk Minzlaff tak bude ten projekt uspesny asi ako Redbull Leipzig. Mozno sa mylim a Minzlaff je nova hviezda na nebi F1… Ale asi si na to nevsadim.

2 Likes

Čo ešte média nenafúkli v tejto telenovele?

Neexistuje situácia ktorú by nepriniesli ako “jasnú vec potvrdenú insiderom”. Chvíľku išli vyhadzovať Marka, chvíľku bol Jos na tažení po moci, chvíľku išli suspendovať Hornera, potom bol Max na odchode, Newey na odchode, potom išiel Horner s thajcami kupovať rakúsky podieľ, potom išli zakladať novú značku thajci s Hornerom ako CEO, zrazu thajci počúvajú Mintzlaffa a Mateschitza a idú vyhadzovať Hornera.

V rámci kombinatoriky mi už chýba iba jasné potvrdenie od insiderov, že Horner išiel s Mintzlafom kupovať thajský podieľ, Marko chcel byť CEO Redbullu a Max chcel byť team principal.

11 Likes

ano, presne. Vsetci nastreluju rozne kombinacie a ked niekomu vyjde jackpot tak bude po padoku chodit ako pav s cedulkou Ja som vam to vravel.

3 Likes

Max nechce být team principal, to chce být Jos a Max mu chce jen pomoct, ne @helmutko ?

A Jos chcel byť pilot.

5 Likes

ty si maxov a fernandov dovernik, nie ja…

predstav si, ze by tam zobrali skor Josa jak Alonsa

1 Like

Ať se perou, ať se žerou :slightly_smiling_face:

1 Like

To uz aj Hitlerova viera v protiutok Steinerovej armady mala vacsie racio, nez tieto Ricciardove taraniny.

S Maxem jsem ještě nevolal

Kde si byl na spojenim Alonsa s RBR? Si zas přišel rejpat?

Ano, Steinerov oddiel aspon realne existoval, Hitler len vyrazne precenil jeho sily. Ricciardom spominane problemy na aute su uplne vymyslene.

Ťažké to časy pre Alonsistov. Už psík Honzík aj popiera spojenie Alonsa s RBR, ktoré tu sám hlásal posledné týždne. :clown_face: