A zrovna tobě by vadilo, kdyby dominovalo Ferrari nebo co se tu snažíš namluvit?
Moj scenar: Max do Mercedesu od '26, na 1 rok tam pride bud Fernando, alebo Carlos.
A kludne RB moze mat tu hybridnu cast od Hondy (ako zakaznici) aj keby Ford cuvol, Newey by bol vacsia strata, ale jemu Marko asi moc nechyba a aj tak maju este Wache-ho…
A jazdci Carlos, Fernando, Yuki, Lawson, Ricci - maju z coho vyberat
Nevim, jestli jsi nekdy iracing hral, ale na gamepadu je to naprosto nehratelny. :D:D On ve ctvrtek na gamepadu v desti porazel pulku 4k - 5k lobby
Nevidím tam ani jedného top pilota. Áno Fernando, lenže ten už bude mať zase o dva roky viac a nemyslím si, že RB, ktorý chce dlhodobý tím uprednostní Alonsa pred niekým mladším.
Skôr to vidím na niekoho z Norris, Russell, Albon, Leclerc (ak nebude vyhrávať vo Ferrari).
Spekuluju na to co by se mohlo dít dál, za Ferrari si klidně dosaď Mercedes. (Ferrari jsem zvolil protože by vás to štvalo podle mě mnohem víc než Mercedes )
Jde o princip toho, že přemýšlejte o tom co si přejete. Nikde není psáno, že RB by dominoval dál i za ideálního stavu v týmu. A konkurenci na top zoufale potřebujeme, kdyby měl RB výrazně klopýtat, tak to v konečném důsledku není dobře pro F1
Jestli ten boj v RBR je opravdu tak intenzivní, tak k té změně může dojít už po letošní sezoně. Já si nemyslím, že by Newey a další inženýři se ohlizeli na to, kdo za ně jezdí, takze podle mě v tomhle ohledu změna nebude. Co se týče jezdců, tak by RBR vybíral podle mě mezi Alonsem a Sainzem, ostatní nemají takové kvality. Nakonec RBR by podle mě konečně posadil Lawsona do Visa, aby se rozjezdil a pak mohl přejít do RBR
Mě štve dominance jednoho týmu, kde jede jen jeden pilot. Je jedno, jestli je to Ferrari, Mercedes nebo RBR.
A co není dobře pro F1? V tomhle ohledu ti nerozumím. Jinak pro F1 není dobře, když jsou obrovské rozdíly mezi týmy, to je celý, tam není nad čím přemýšlet
Tohle je proces vyrovnávání sil (protože si dominantní RedBull hází klacky pod nohy=dárek), divná ta tvoje reakce. Teď při představě že Ferrari bude ještě dominantnější než teď RedBull, takové úvahy opravdu nepovažuji na pořadu dne. A že by se RedBull zcela položil, to si zase nemyslím.
Jde o to, že kdyby měl RB klopýtat až tak že by sotva držel krok s top týmy, tak to by právě nebylo dobře pro F1, protože se pak zvyšuje šance na to, že uletí někdo jiný, protože na čele většinou fakt moc konkurence není.
Ale Davide, nevymýšlej scénře, které v F1 nikdy nebyly. Co 2017/18, tam snad byl problém, že RBR nejel o titul?
Tvůj strach že RedBull přestane být TOP týmem nesdílím.
RBR se nerozpadne, jako tým. Neodejdou inženýři, odjedou maximálně tváře, co vidíme během víkendu …
Jakože nikdy v historii se nestalo aby top tým vypadl z top skupiny?
A co teď považuješ za top skupinu v současném rozložení? není to rýpání, jen mě zajímá tvůj pohled, pak ti na to odpovím
Ako sa hovorí, vsetko raz skončí. Aj horner v redbulle aj max aj marko. Uvidime kedy. Osobne ma zaujima iba verstappen najviac… Vas kto?
Na Helmutovi to nevisí a Max je stále jen jezdec. Navíc myslím že sice dělá bububu, ale k Wolffovi nijak nechce. Prostě nechce přijít o Helmuta a uplně v lásce Hornera asi nemá, ale to je asi tak vše. Co Adrian nevím.
Mě zajímá rozložení sil
Ja jenom vim, ze Newey je konstrukter a osobni strkanice ho nezajimaji, tak dlouho se chodi se dzbanem…
Jedno rano se probudi a bude vedet ze tam uz nechce byt…je to blizko.
Helmut Marko has been against Fernando Alonso joining Red Bull. If Marko leaves and Verstappen goes with him… Alonso becomes a prime candidate to join Red Bull. [
]
Beru to spíš jako potenciál pro úspěch a ta vidím jako top skupinku RB, Mercedes a Ferrari, McLaren je trochu otazník, pořád o nich trochu pochybuju a Aston mezi top týmy určitě nepočítám.