Súperi si vraj delia Red Bull: Wolff víta Marka s Verstappenom, Ferrari obvoláva Neweyho ľudí | Magazín F1 - F1online.sk

Ani konkurencii Red Bullu vo Formule 1 neušlo, že v tábore červených býkov to vrie. Nepokoj sa snažia využiť rôznymi spôsobmi. Niektorí len pomaly prilievajú olej do ohňa, iní sa snažia zabiť dve muchy jednou ranou: Oslabiť Red Bull a svoju stajňu posilniť. V tomto smere začínajú robiť prvé kroky zástupcovia Mercedesu a Ferrari, ozýva sa z padoku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146013/superi-si-vraj-delia-red-bull-wolff-vita-marka-s-verstappenom-ferrari-obvolava-neweyho-ludi

1 Like

Jseš si jistej tím co si přeješ? Do 2026 je to stejně už jasné a co když od 2026 začne super dominance Ferrari a RB je jediný, který tomu může zabránit a vyrovnat síly? :stuck_out_tongue:

Jsem, protože soupeři RedBullu tu pomoc potřebují. Pokud se koukneš jen na výsledky, tak vlastním katem může být jen RedBull uvnitř sama sebe, a nutno uznat že tam hezky běhaj se sekerami nad hlavou. Navíc zarputilou a agresivní odmítavost příběhu od místních fanboys, to se hodí :stuck_out_tongue_closed_eyes:

… a teď do mě jako vždy, máme holé ruce :slightly_smiling_face:

Ale ty nemáš dostatek informací o 2026, což když to fakt bude jinak? Co když fakt bude dominovat Ferrari a ty budeš vzpomínat jak jsi si nechytře přál pád fuj fuj RB a teď dominuje to ještě horší Ferrari. :stuck_out_tongue:

1 Like

Já RedVullu nic nedělám a problémy když dominují u nich vítám, 4D šachy s dominancí Ferrari zatím přenechávám odborníkům :crazy_face:

Ok chápu, momentálně ti nasrání nad RB zatemňuje mysl.
Jen pamatuj na má slova, ale já se vlastně stejně připomenu :stuck_out_tongue:

2 Likes

Jsem jen potěšen že si rozkládají vybudované dominantní imperium. Já jsem to teda před pár měsíci vůbec nečekal. Ty už vidíš dominantní Ferrari, je to super :grin:

Osobně nejcennější zboží vidím v Adrianovi. Ale jen můj názor. A taky si myslím že ten do Ferrari už nepůjde, možná ale na F1 už hodí bobek.

Horny ma zjavne mindrak z Wolfa a chcel by byt tiež akcionár a veľký šéf, čo už, že tak privedie RB do záhuby :slightly_smiling_face:
Inak sa mi veľmi paci, ako pravda pomaly vychadza von, a teda, kto vlastne postavil a vybudoval RB…tam Hornyho nespomínajú :grinning:
Ale, že by bol až taký blázon a podľahol dojmu, že to dá aj bez Neweyho? To mi už príde ťažký kaliber

1 Like

Vpodstate RB si rozoberú tímy, ako takú malú privatizáciu.

1 Like

Max si hrá o 3 ráno Iracing v deň závodu https://twitter.com/SCUDERIAFEMBOY/status/1766258353812939002?t=yoUo_54yz7WpxpC6oqVQLw&s=19

1 Like

Max jr aj nachladnutí https://twitter.com/SCUDERIAFEMBOY/status/1766268305633923187?t=pFS5l3YpyoYO03gUvPo5tg&s=19

Logicky ho tam nespomínajú keďže je to “citácia” od druhej strany, ktorá má vyznieť ako podpora a obhajoba Marka. Reálne je Marko ale už skôr prebytočný, vyšiel mu ťah s Maxom ale odvtedy už žiadne supertalenty nevysnoril. Skôr nechápem ako s tým súvisí Newey, sú nejaké indície, že by mal byť na strane odchádzajúcich ?

2 Likes

Jako je to všechno pochopitelně logické. Akorát nechápu některé věci. 1.) Proč by měl jít Max do týmu, kde se už třetí rok trápí s tím, že nerozumí autu? 2.) Z druhá strany totéž - k čemu bude Mercedesu (krom toho, že budou moct Ferrari ukázat prostředník) špi.čkový pilot, když nemají auto na vítězství. 3.) k čemu budou Ferrari dobří technici, když nemají špi.čkového jezdce :grin:
4.) co pořád ten Max na Markovi vidí?
Myslím, že odchod Marka by žádná ztráta nebyla, odchod Maxe (pokud by měli pořád tak dominantní auto) by byl problém spíš reputační, odchod Neweyho a dalších by byla asi katastrofa.

Tak predpokladam, ze Max by sel do mercedesu az od 26. Do ty doby bude porad trnem v oku tech zoufalcu tady, protoze bude vsechny drtit.

1 Like

A zrovna tobě by vadilo, kdyby dominovalo Ferrari nebo co se tu snažíš namluvit?

Moj scenar: Max do Mercedesu od '26, na 1 rok tam pride bud Fernando, alebo Carlos.
A kludne RB moze mat tu hybridnu cast od Hondy (ako zakaznici) aj keby Ford cuvol, Newey by bol vacsia strata, ale jemu Marko asi moc nechyba a aj tak maju este Wache-ho…
A jazdci Carlos, Fernando, Yuki, Lawson, Ricci - maju z coho vyberat

Nevim, jestli jsi nekdy iracing hral, ale na gamepadu je to naprosto nehratelny. :D:D On ve ctvrtek na gamepadu v desti porazel pulku 4k - 5k lobby :smiley:

2 Likes

Nevidím tam ani jedného top pilota. Áno Fernando, lenže ten už bude mať zase o dva roky viac a nemyslím si, že RB, ktorý chce dlhodobý tím uprednostní Alonsa pred niekým mladším.

Skôr to vidím na niekoho z Norris, Russell, Albon, Leclerc (ak nebude vyhrávať vo Ferrari).

Spekuluju na to co by se mohlo dít dál, za Ferrari si klidně dosaď Mercedes. (Ferrari jsem zvolil protože by vás to štvalo podle mě mnohem víc než Mercedes :stuck_out_tongue: )
Jde o princip toho, že přemýšlejte o tom co si přejete. Nikde není psáno, že RB by dominoval dál i za ideálního stavu v týmu. A konkurenci na top zoufale potřebujeme, kdyby měl RB výrazně klopýtat, tak to v konečném důsledku není dobře pro F1 :stuck_out_tongue: