Súperi si vraj delia Red Bull: Wolff víta Marka s Verstappenom, Ferrari obvoláva Neweyho ľudí | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli ten boj v RBR je opravdu tak intenzivní, tak k té změně může dojít už po letošní sezoně. Já si nemyslím, že by Newey a další inženýři se ohlizeli na to, kdo za ně jezdí, takze podle mě v tomhle ohledu změna nebude. Co se týče jezdců, tak by RBR vybíral podle mě mezi Alonsem a Sainzem, ostatní nemají takové kvality. Nakonec RBR by podle mě konečně posadil Lawsona do Visa, aby se rozjezdil a pak mohl přejít do RBR

1 Like

Mě štve dominance jednoho týmu, kde jede jen jeden pilot. Je jedno, jestli je to Ferrari, Mercedes nebo RBR.

A co není dobře pro F1? V tomhle ohledu ti nerozumím. Jinak pro F1 není dobře, když jsou obrovské rozdíly mezi týmy, to je celý, tam není nad čím přemýšlet

1 Like

Tohle je proces vyrovnávání sil (protože si dominantní RedBull hází klacky pod nohy=dárek), divná ta tvoje reakce. Teď při představě že Ferrari bude ještě dominantnější než teď RedBull, takové úvahy opravdu nepovažuji na pořadu dne. A že by se RedBull zcela položil, to si zase nemyslím.

1 Like

Jde o to, že kdyby měl RB klopýtat až tak že by sotva držel krok s top týmy, tak to by právě nebylo dobře pro F1, protože se pak zvyšuje šance na to, že uletí někdo jiný, protože na čele většinou fakt moc konkurence není.

Ale Davide, nevymýšlej scénře, které v F1 nikdy nebyly. Co 2017/18, tam snad byl problém, že RBR nejel o titul?

Tvůj strach že RedBull přestane být TOP týmem nesdílím.

RBR se nerozpadne, jako tým. Neodejdou inženýři, odjedou maximálně tváře, co vidíme během víkendu …

1 Like

Jakože nikdy v historii se nestalo aby top tým vypadl z top skupiny? :smiley:

A co teď považuješ za top skupinu v současném rozložení? není to rýpání, jen mě zajímá tvůj pohled, pak ti na to odpovím

Ako sa hovorí, vsetko raz skončí. Aj horner v redbulle aj max aj marko. Uvidime kedy. Osobne ma zaujima iba verstappen najviac… Vas kto? :face_with_hand_over_mouth::joy:

Na Helmutovi to nevisí a Max je stále jen jezdec. Navíc myslím že sice dělá bububu, ale k Wolffovi nijak nechce. Prostě nechce přijít o Helmuta a uplně v lásce Hornera asi nemá, ale to je asi tak vše. Co Adrian nevím.

2 Likes

Mě zajímá rozložení sil :slight_smile:

Ja jenom vim, ze Newey je konstrukter a osobni strkanice ho nezajimaji, tak dlouho se chodi se dzbanem…:man_shrugging:t2:

Jedno rano se probudi a bude vedet ze tam uz nechce byt…je to blizko.

Helmut Marko has been against Fernando Alonso joining Red Bull. If Marko leaves and Verstappen goes with him… Alonso becomes a prime candidate to join Red Bull. [

@SmilexTech

]

Beru to spíš jako potenciál pro úspěch a ta vidím jako top skupinku RB, Mercedes a Ferrari, McLaren je trochu otazník, pořád o nich trochu pochybuju a Aston mezi top týmy určitě nepočítám.

Měl by jsi začít, jdou správným směrem.

1 Like

A koho budú klauni hejtovať, keď RB nebude vyhrávať a Max bude v Mercedese, ktorého fanúšikom je Honzík? :clown_face:

Lebo neverím, že by opustil fórum, nič iné v živote nemajú, niekoho na hejt si musia nájsť.

No tak, jak si psal, že tvá logická část mozku trpí, tak v tomhle trpí teda u mě, protože to nedává moc smysl. Píšeš, že je to o potenciálním úspěchu. Ten si můžeš definovat, jako win v závodě (jen win, jinak to úspěch není) a nebo podium. Pokud zahrneš i podium, tak z obrázku zatím, tam můžeš dát McL i AM. Ale ty to jedeš podle mě hlavně podle pocitů, než vývoji a výsledků. Rozložení je takový, že RB je o světelný roky přede všema, takže na win nikdo nemá, pokud se RBR neodstřelí sám. Takže potenciální úspěch a o co jede zbytek, je poslední místo na stupni vítězů. Nevím no, ale to pak není o top týmech, jako skupince, přece?

Samozřejmě pokud by v RedBullu nakonec skončil Alonso, tak s tebou doufám že škody způsobené pučem v RedBullu budou co nejnižší :shushing_face: Ale nenecháme se tím zatěžovat. Jízda pokračuje :slightly_smiling_face: :green_heart:

zaujmave ze ak by sa naozaj zacal rozkradat red bull, nikdo nejak extremne nepocita s astonom. ale prave stary strol mi pride ako niekto, kto v svojom zivote z takychto situacii vie vytazit uplne najviac. ak uz su taketo sumy vonku, davno pracuju na neweym.