Z Piastriho pohľadu sa v McLarene nič nemení: Nie je z neho odrazu Superman | Magazín F1 - F1online.sk

Stačilo by aj malé zaváhanie či nešťastné zlyhanie techniky a v Abú Zabí sa nemusel z majstrovského titulu tešiť Lando Norris. Nakoniec všetko vyšlo a Oscar Piastri sa bude musieť pokúsiť zdolať svojho kolegu v nasledujúcich rokoch. Verí si, že to môže dokázať, veď bojuje proti tomu istému Landovi Norrisovi ako doposiaľ.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222978/z-piastriho-pohladu-sa-v-mclarene-nic-nemeni-nie-je-z-neho-odrazu-superman

Ani zo Zakovho pohľadu sa nič nemení, Oscar je stále dvojka. :sweat_smile:

2 Likes

Môžem sa mýliť, ale tipoval by som, že Norris dosiahol svoj veľký cieľ a splnil si dávny sen a odteraz to pôjde s ním už len z kopca, čo sa týka jazdenia.

Ani Norris ani Piastri aspoň nepotrebujú 3 ovečky v dvoch tímoch a pomoc kamošov komisárov a FIA :clown_face: a ani táto pomoc Emilovi nakoniec nestačila :rofl:

1 Like

Stačí im dominantne auto to mas pravdu :+1: Nepotrebuju nic ine to bohate stačí

Ja si myslim, ze teraz praveze moze odomknut doteraz nepoznany potencial. “Cakanie” na prvy titul je pre nich najvacsi tlak, ktory z Norrisa prave opadol. Je tam, zapisany medzi par desiatkami jednotlivcov, dosiahol vrchol. Tlak je prec, moze zasa jazdit uvolnenejsie. Samozrejme ze stale je tu tlak z obhajoby titulu, ale som si isty, ze ten je o nieco mensi.

Navyse, toto vsetko je vo hviezdach, McLaren moze byt uplne mimo boja o titul. Takisto ako RBR

1 Like

…,MAJSTER,F1,ten najslabší z trojice, ktorá bojovala o titul,ALE…história sa na to nepýta,máme nového majstra sveta,:racing_car::racing_car::racing_car:

Ach tieto subjektívne hodnotenia. Otázka potom znie prečo sú 2 silnejší jazdci 2. a 3. keď sú silnejší ?

1 Like

Nevím, jestli máte podobné přísloví i u vás, u nás se tomu říká “kyselé hrozny” :smile: .

A čo iné môže hocktorý fanúšik písať, ako svoje subjektívne hodnotenia. Pre mňa osobne je Norris spomedzi súčasného poľa jazdcov svojimi schopnosťami na konci prvej desiatky. Ale jazdil túto sezónu za najsilnejší tím, tak je tam, kde je. A aby si zistil, prečo je tam, kde je, tak to sa môžeš začať pitvať v celom motošportovom biznise a jeho fungovaní.

A aka je tvoja prva desiatka?

1 Like
  1. Colapinto 2. Lawson 3. Hadjar 4. Oocon …

aj fanusik s jasnym favoritom moze objektivne napisat, ako to je. nie kazdy to vidi ciernobielo.

minuly rok som napr nefandil maxovi, ale jeho minulorocny titul respektujem ako velmi zasluzeny. bol pod tlakom mclarenov a dorucil ako pan. pisali to sem vtedy viaceri z roznych taborov.

a zas na oplatku tento rok sa aj tesim a aj si myslim, ze norris postracal najmenej bodov po vlastnych chybach, a bol pod najvacsim tlakom. takze minimalne ostatne dva roky uplne zasluzeni majstri (aj ked tesil som sa iba z jedneho).

1 Like

Verstappen
Alonso
Leclerc
Sainz
Russell
Hülkenberg
Bearman
Bortoleto
Norris
Piastri

V tomto bode bola akakolvek snaha o serioznost ocividne vzdana.

Niekto asi potrebuje vysvetliť pojem “subjektívny názor”.

Ja len ze vo vedlajsom clanku Sainz o Norrisovi tvrdi toto: “Ja sa s ním veľmi teším, pretože on je extrémne rýchly jazdec. Je rýchlejší, než mu ľudia priznávajú,” uviedol španielsky pretekár. “Počas prvých rokov v McLarene som videl chlapca, ktorý mal rýchlosť na to, aby sa stal viacnásobným majstrom sveta.”

1 Like

Je to ďalší subjektívny názor, na ktorý má Sainz právo, tak ako ja mám právo na svoj. Netvrdím, že môj je objektívne lepší alebo horší ako iný. To však niektorí tunajší diskutujúci nechápu, pretože asi majú kognitívnu nedostatočnosť.

Preco mas pocit, ze potrebujem vysvetlit pojem „subjektivny nazor“?

Na základě tvé reakce o serioznosti