Wolffovou prvou voľbou je Antonelli. Chce s ním napodobniť Piastriho | Magazín F1 - F1online.sk

Posledným voľným miestom z top tímov disponuje už len Mercedes. Zvyšní jazdci sa však o túto sedačku nepobijú. Strieborné šípy majú jasne stanovené priority. Ak sa nič zásadné na jazdeckom trhu nestane, od budúceho roka by mal vo Formule 1 jazdiť Andrea Kimi Antonelli, s ktorým má Mercedes veľké plány.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167033/wolffovou-prvou-volbou-je-antonelli-chce-s-nim-napodobnit-piastriho

To doufám, že má laťku výš než to, co předvedl v prvním roce Piastri.

Já si stejně stále myslím, že si Mergla dává načas pro případ, že by se Emil rozhodl opustit RB.

1 Like

Antonelli bude mít hlavně nesrovnatelně těžší pozici než Piastri, kterého Alpine rok intenzívně a nákladně připravoval. To ale určitě Wolff ví a ono to nevychází zase tak úplně špatně. Teď tam má George, který je dostatečně kvalitní pilot v optimálním věku, za ním se klidně rok-dva může Kimi vyjezdit. Co bude pak se uvidí, to stejně teď nikde nikdo neví.

1 Like

To mi ani nepřipomínej to testování s Alpine. :smiley:

To snad ne? Však co má teď Antonelli neměl Piastri ani náhodou. Antonelli měl x testů s Mercedesm F1, několik jich bude mít a nemusel rok čekat na lavičce. Tady nemůžeme mluvit o tom, že Piastri to měl lepší, naopak.

Řekněme, že je vidět, že se nezdržuje žádnou zbytečnou loajalitou.

Jn testování s Alpine, co bylo pro testy Pirelli. Zatímco Anotnelli jezdí dny a noci v monopostu Mercedesu, takovou výhodu měl naposledy Ham.

Tak to posuzujeme každý jinak, podle mě to má Kimi těžší, podle Tebe lehčí. Asi to bude o úhlu pohledu :slight_smile: .

Já se bavím o přípravě Piastri vs Antonelli. Přípravu má Antonelli takovou, o kterým se ostatním může jen zdát :slight_smile:

V Alpine natestoval 3500km, pak měl Pirelli testy post season.
Zas takovej chudák to nebyl.

Ještě Alpinu dluží za to testování balík. 1km = 750€

No a Antonelli zatím má letos s Mercedesem najeto 8000km, co tam máš dál? :smiley:

No vždyť já taky. Na co měl Piastri dva roky má Antonelli zhuštěné do jednoho, k tomu jednu soutěž přeskočil a pokud nastoupí do F1, bude o tři roky mladší. To je nálož jak hrom.

1 Like

A to ještě nepočítáš to testování ve Williamsu od Zandvoortu. :stuck_out_tongue:

Na to jsi přišel kde?

Honza to ví, neboj. Jen dělá šulina, protože miluje Piastriho. :smiley:

No to je faktor, já neříkám, že na Antonelliho nebude tlak, jenže Piastri vyjzedil titul v F4 hned na to v F3 a pak hned i v F2. Antonelli má k titulu v F2 hodně daleko. Takže Piastri měl smůlu v tom, že byl takovej démon, co přišel a vyhrál, rok seděl a jezdil Pirelli testy. Antonelli si může rok v F2 ještě dát, ale Toto ho chce v F1, tak si Mercedes rezervuje Imolu, Barcelonu, Rakousko a budou další, kde si Antonelli jezdí x kolimetrů v testech sám

To ti potvrdí @PUFF co říkal, že Antonelli jezdí dny a noci s Mercedesem. Už rezervovali letos Imolu, Rakousko, Barcu a Silverstone na soukromí testy

Teď jezdil ve Spa.

PS: Jo a nahoře si to oprav. Máš v tom bordel. :stuck_out_tongue:

No vidíš, SPA, další okruh kde testoval. A pak, že má horší přípravu :smiley: