Wolffovi dochádza kapacita: Nedáva to žiaden zmysel | Magazín F1 - F1online.sk

Vies pocitat do styri? Tak mi napocitaj moje styri ucty klaunik. :joy:

Honziku Honziku, zacina mi ta byt luto, asi mam slabu chvilku. Uvedomujem si, ze nie kazdemu bolo nadelene rovnako, ale toto uz je moc, co robis a pises. Ja by som to na dnes nechal tak, lebo ked ani styri ucty nevies napocitat, to uz je tazka depresia.

Kazdy ma nejaku uchylku a je pekne, ze oni si zapasovali a jeden je jasny dominant a druhy sub. :joy:

Tomu subovi to real life od situsa asi nestaci, a tak si sem chodi nechat nalozit od Josa a ludi na jeho vyplatnej listine. :boxing_glove:

Snažil ses, ale některé hry prostě nejdou vyhrát. Ani kdybys měl 100x pravdu.
Je čas se posunout dál. Zbytečně plýtváš energií, kterou můžeš lépe využít na skutečné debaty o F1.
Bohužel to budeš mít jen s pár lidmi.

4 Likes

Však oni to vědí, proto jen štěkají. Na víc od nich to již dávno není.

1 Like

Sorry, tak tři účty. Ale lhal si o jednom aktivním, šašku :slightly_smiling_face:

To se zase hadate s Hogrem? Jako chlapy, ja mam kliku ze vidim jenom vase komenty. Vetsinove to je nejakej nazor.

Jenze pak se nechate vyprovokovat a koncite v nadavkach a fakt to snizuje vas kredit.

Ja chapu, ze vas to trigruje, ale fakt to nepomaha. Nechte toho, nebo tu bude zase 1000 komentu o nicem.

Jestli chcete, ja se s vama klidne pohadam. A slibuju, ze budu fakt neprijemnej. :smile:

Jen mi musite rict jakou pozici mam zastavat. Ale klidne se s tebou pohadam o Alonsa. Tam nebudu mit problem tvrdit ze je lepsi nebo byl, nez Vettel. :smiley:

3 Likes

Jo máš pravdu, energii má člověk dávat někam, kde to má smysl :slightly_smiling_face:

To je ta jeho Karolína? :thinking:

V com som klamal? Aktivny je len jeden Jos, nikdy neboli obaja Josovia aktivni. Ked si dal pauzu Jos Verstappen, zastupil ho Papa Jos a odkedy sa Jos Verstappen vratil, Papa Jos je neaktivny. Takze v com som klamal? A kto povedal, ze su to obidva moje ucty? :sweat_smile:

Hlavne ty niekomu hovor o viacerych uctoch, co tu sam mas minimalne dva. :clown_face:

Ne, tohle je moje K. :shushing_face:

Ale za toto som rad, mozno ta casom vychovam. Uz sa lepsis, par tyzdnov dozadu by si si to prepisal a pisal by si, ze si to nikdy nenapisal alebo by si mi povedal, ze som este aj Triper. :+1:

2 Likes

Konecne prinosny komentar od teba, o tomto by sme si mohli pokecat, keby sa nechces tolko hadat. :+1:

Vždyť je to mrcha jen od pohledu :smile:

1 Like

Peněženku máš prázdnou a o tom obličeji se bavit radši ani nebudu.
Takže jsi ji klovnul na vysoký IQ?

2 Likes

lenze to tam boli este ludia ktorych prijimal brawn a fungovali procesy ktore nastavil brawn
najvacsie zmeny pravidiel ktore mercedes ustal boli v 2017 a to bol komplet este brawnov tim, odisiel len paddy love ale az na konci roku 2016, cize na aute na dalsiu sezonu sa podielal z tej pozicie kde ho dosadil brawn
potom uz velke zmeny neboli a fungovala akasi zotrvacnost aj ked dost casto zacal mavat mercedes problemy, ze niekedy nechapali co to auto robi
postupne odchadzali dalsi a dalsi a wolff snad okrem alisona nedokazal do mercedesu pritiahnut ziadne velke meno a teraz sa mu to vypomstilo lebo velku zmenu pravidiel uz neustali, uz sa nedalo tolko cerpat z minulych rokov, lebo toto su vyrazne ine auta ako 2014-2021

mercedes vyrazne tazil z fungovania tlmicov a aj ked fia niekolkokrat obmedzovala tu vyhodu mercedesu v tejto oblasti tak stale ich mali najlepsie. ale s novymi pravidlami sa nemenil len aerokoncept ale vyrazne sa zjednodusili aj tlmice a zrazu mercedes nemoze jazdit s tak nizko polozenym autom lebo ich tlmice sa s tym nedokazu vyrovnat a cely svoj koncept postavili na tom, ze aby mal vykon musi byt auto nizko a v tunely im to funguje dobre, ale na realne trati auto musia posunut vyssie a zrazu je jeho vykon v prdeli

problem je vo wolfovi, zaspal na vavrinoch a s nim cely tim a jemu sa “rozpadol” aj motorovy tim a uz sa nemoze opriet ani o najsilnejsi motor

Hele já jsem spokojenej, všechno v pohodičce :slightly_smiling_face:

Na peněženku bych nikdy nebalil, jakej má smysl mít někoho, kdo je s tebou jen skrz prachy? Hele asi kombinace vzhledu, intelgience a smyslu pro humor :stuck_out_tongue_winking_eye:

Preferuješ tohle?

Asi tě viděla tancovat :slightly_smiling_face:

1 Like