Jj, to vždycky rozbalím, jak Honza Travolta v Pulp Fiction
Navyse Mercedesu od 2014 do 2020 stacilo byt vzdy konzervativny aj co sa tyka strategie, lebo pri tej vykonnostnej vyhode sa vzdy zdalo, ze su super po kazdej stranke, pritom len kopirovali strategie superov. V 2021 sa to naplno ukazalo. RBR lepsie pit stopy, lepsie strategie, ovela menej chyb ako timu tak jednotky. Akonahle uz Mercedesu nestacilo kopirovat strategie vyzyvatela, tak vzdy na to doplatil.
Je jasne, ze kazda era sa raz skonci, ale Mercedes mal vyhodu v tom, ze od 2022 mali vsetci rovnake sance. To sa neda povedat o Ferrari, kde pravidla 2005 boli vyslovene robene proti nim. Tak isto 2014 RB nemal sancu s motorom Renault. Nuz, Mercedes to neustal, co by bolo tiez este v pohode. Ale byt v takychto sra.ckach treti rok po sebe, kde im vykonnost lieta hore-dole, tak to uz fakt nie je hodne top timu. Ferrari je tam aspon stabilne v boji o podia, ked uz nebojuje o vitazstva. Ale padnut mimo top3 (na niektorych pretekoch aj mimo top4), to sa RB ani Ferrari (okrem utlmenych motorov 2020) nestalo. Z ineho timu by uz Wolff letel uprostred 2023.
ty mas mentalne vybavenie na urovni 15 rocneho pubertiaka. Bez teba by tu bolo omnoho menej toxickych diskusii. Alzaci nech su aki su ale keby sa s nimi ty a podobni nehadaju, tak by si pisali sami so sebou a bolo by tu mozno aj nieco na citanie
Pekne si sa opisal, k teme nieco nemas? Kludne sa vyjadri, nemusime mat rovnaky nazor.
Nebol som tu poriadne vyse mesiaca a Hogr sa tu denne hadal s inymi a denne dostaval naklady. Dvaja ludia sa hadaju proti zvysku, ale samozrejme prestat ma zvysok. Necitaj to a hotovo.
Trafil si klinec po hlavičke. Hrá sa tu na najmúdrejšieho, bol som všade a všetko viem, ale je to len egoistické a toxické po pritom čo príspevok, to na niekoho útok. Čo som videl v posledne dobe, tak problem s hogrom, helmutkom, unleashom, situsom. V podstate so všetkými, ktorý majú iný názor ako on sám. A po pritom druhým dechom plače, že je tu toxické prostredie, ale on to predsa nerobí, on je predsa najlepšie
Hele teď se na vás přivalí vlna urážek a shazování, ale trefili jste to přesně
Bodaj by … ale tie pokusy o ignoráciu z opačnej strany tu vyskúšal každý a aj napriek tomu dostáva “polovica” fóra večné označenie cez @ aj vo vláknach v ktorých niesú zapojený a podobne
Chybi tady poradnej fizl, prauda.
Vrana k vrane sada. Timurovi podla teba forum vliezlo na mozog a je arogantny, ja som egoisticke prasa, cista fantazia tvoje komentare.
Minule si tu pisal, ze som dostal permanentny ban (prve klamstvo). Ty si relevantny ako nikto, hlavne ze ja vsetko viem.
S Hogrom ma problem kazdy a stale, okrem Situsa, co je jeho sugardaddy. So situsom a jeho nazormi ma problem tiez vacsina, Bretnix by vedel rozpravat. S helmutkom mam problem len pri politickych diskusiach, lebo je jednostranny a nerespektuje iny nazor (vsetci, kto volia inak su ko.koti). Ale kedy som mal problem s unleashom? To by som si rad precital, lebo bud som na to zabudol alebo si vymyslas (ako pri tom perma bane).
Aj toto by som si rad precital, kde som ja plakal nad toxickym prostredim. Place tu akurat Hogr vzdy ohladom tohto. Co veta, to klamstvo od teba.
Keby tu bol poradnej fizl, tak ty si prvy, co skonci.
Bobe už si měl tu skupinku toxiků spacifikovat. Vidíš, že zase tady pobýhaji a rozkladají forum …
No vidíš, já tu vidím vsude Hogr, Hogřík nebo Honza, aniž bych tu byl
toto je novy FiaBull
Si miestna celebrita. Nieco ako Matovic v nasej politike. Tvoj zivotny uspech. Evidentne si to uzivas a si na to pysny.
On musi byt dosadeny adminom, bohvie ci mu aj neprispievaju. Neverim, ze by existoval taky kar, ktory by tu travil tolko casu a uzival si take naklady.
Sis zase zapomněl vzít prášky?
urazkami zaciname debatu? tak ju rovno ukoncujem
Jakou debatu začínáš? To nebyl od tebe statment, na který si nechtěl pokračovat?
Vzal jsi si něco od prancinghorse a JimClarka nebo už jsi to stejně věděl.
Jakmile se někdo takhle vyjádří, automaticky jde na listinu: potřeba ukamenovat