Myslíš to, jak si dopoeldne dělal copy paste toho, co jsem tu napsal?
Myslíš to, jak si dopoeldne dělal copy paste toho, co jsem tu napsal?
Ano, uz zasa panikari a chova sa ako na zakladke napisem nanho, ze si sere do huby a on napise “nie, vy si serete do huby.” Toto robi vzdy, ked mu dochadza para
O nic si za posledne tyzdne neprisiel, ja som nanho nereagoval, dietrich tiez tak ta priserka zacala skakat do inych ale chybal som mu, mal potrebu ma oznacovat, reagovat na mna a pod
Hele jestli to bereš, jako dobré využití energie a času, tak v tom pokračuj
Hluboce se klaním před tvojí morálkou.
To co tady s těmi primitivy děláš za práci je skutečná služba veřejnosti, srovnatelná s prací hasičů, záchranářů, vojáků a lékařů.
Bohužel ze zkušenosti vím, že jim to nepomůže a budou nadosmrti přítěží pro stát a hlavně pro své blízké, snad se alespoň nebudou více množit.
A jaká pára mi měla dojít? Jos tu tupě napsal, že Mercedes nedzlvádá změny pravidel (ano 2014 jsme to viděli, jak nezvládl změnu pravidel). To stejný s 2017. On tu pak začal točit na tom, že to bylo díky motorům (jenže já jsem neříkal, že Mercedes něco nezvládl, to byl on co tu přišel s takovým tvrzením), tak se začal cukat, že Mercedes mohl to a to. A co jako? i když mohl začít s vývojem dřív, tak tu změnu prostě zvládl. Tak aby nevypadal úplně mimo, tak to strhl na debatu o motorech, tam jsem taky psal, že výhoda Mercedesu se zmenšovala, protože se ostatní dotahovali plus bylo zase aero více duležité. A točí se na tom dokola, dokonce se hádá o tom, kolikátá skončila FI oficiálně v MS za 2018. Tak nevím, komu ta pára dochází.
Co se týče tebe, tak ty si tu nepřišel vůbec s ničím k tématu článku ani diskuze ani F1. Ty si tu zase tupě začal jet, protože Hogr.
Já nevím, kdo tu onanoval nad Pellem o víkendu, jo tos byl ty, když je to tvůj velkej vzor
Si chceš poměřovat lajky? nic moc, když tu máš 4 účty
Nezapomeň, za pravdu budou štěkat ještě víc
Tak to mi je jasný, ani nechápou, proč jsem ukázal na výsledky 2018, když jsme se bavili o změnách pravidel na 2017 a dál. To nevíš, jestli se smát nebo brečet, takovou tupost fakt nevymyslíš
Raz za cas som to tu precital a videl som, ze prisiel o iluziu, ze @Hedgehog je s nim kamarat a odvtedy ide donho nonstop. Uz sa pohadal fakt s celym forom okrem jeho sugardaddyho a Puffa, ktoremu stale trci z venca.
To je tak, ze ked na neho prestanes reagovat, zacne cim dalej tym viac on reagovat na teba.
Ja si len takto obcas kratim cas alebo ho pouzivam ako psychohygienu, ked chcem pri robote na chvilku vypnut mozog, lebo na to, aby si takehoto primitiva vyargumentoval, tak to fakt nepotrebujes ani velmi mozog pouzivat.
Tieto “hadky” s Honzikom by som prirovnal k tomu, ked jeho Hranate velicenstvo nici progresivnych ekoteroristov v diskusiach.
Opat klamstvo. Styri nemam a nikdy som nemal a navyse aktivny mam jeden jediny. Dost trapny pokus od cloveka, co tu sam ma minimalne dva ucty.
Fakt si v koncoch, kasli na to uz dnes a pockaj, kedy budem mat znova cas a chut ta tu rozlozit, budes mat novu sancu.
A co papa jos a ještě ten middle? Zase lži?
Lepší je nebrat je vůbec vážně, ale všechna čest za tvou vstřícnost a trpělivost
Hehe, ty si ozaj musel velakrat d*bnut na hlavu ked si bol maly Jezek si tu z teba cele doobedie robi p1cu, Jos ta nachytal, ze si nevies precitat ani posr4tu Wikipediu a mne tu ides rozpravat svoj krasny pribeh o tom, co sa podla teba tu v diskusii stalo (rozumej klamstvo) tebe je fakt smutno a tvoji chlapci Alonsonanisti ti nestacia
Hlavne, ze mas pekny dnik
Hele tohle je skupinka lidí, kterou nikdy nemůžeš respektovat z x důvodu, tady jde o to, že si myslí, jak někoho pozuráží a prohlásí se za lepší, že tomu tak je. Egocentrismus občas jedinci s narcistickou poruchou, kteří mají velmi omezené vzdělání a zjevně nejsou schopni ani aplikovat nové informace. Takže nic, kde by člověk mohl očekávat věcnou diskuzi, která k něčemu povede, a samozřejmě qni sebereflexi od nich
Minuly tyzden tu dostal slusny vyprask, asi sa mu to zapacilo a potrebuje zas
Za Situskom si chodi dat naplacat na prdelku real life a od nas to zasa potrebuje virtualne ludia su vselijaki no…
Já vím, prostě mentálně slabí jedinci, občas je mi vás líto