Wolffovi dochádza kapacita: Nedáva to žiaden zmysel | Magazín F1 - F1online.sk

Velmi pekne zhrnute. :+1:

Edward Norton AHX

2 Likes

jj to som presne napísal.

a kolikárát FI skončila 2018? ty jsi hroznej tupnou ulhanec :smiley:

takže Mercedes se nerozhold nevyužít svojí výhodu, aby mohl získat titul nebo jak?

Možná je to pro tebe těžký pochopit, ale 2018 byl po 2017, takže se následovalo v těch pravidlách na 2017. Opravdu jak dítěti vysvětlovat souvislosti.

díky, že si potvrdil svojí kapitulaci.

Obhajujes to, ze Mercedes nemal najlepsi motor tym, ze jeho zakaznik skoncil na 7. mieste, ale na to 7. miesto sa dostal za 9 VC. Prvych 12 VC neratas ty hlupacik. Spocitaj body timu za celu sezonu a mas z FI s prehladom najlepsi zakaznicky tim. To uz ale nepasuje do tvojho klamstva. Chybal otec pri tvojej vychove alebo tam bol a zlyhal? :clown_face:

Sachovnica osrata, figurky rozhadzane, Honzik sa sam vyhlasil za vitaza, vsetky podmienky splnene, sach s holubom skoncil. Radost s tebou diskutovat po mesiaci ci po akej dobe a opat ta bez namahy argumentacne vyplieskat za par komentarov tak, ze si sa nezmohol uz ani na klamstva. :clown_face:

4 Likes

Skončila FI na 7 místě ANO/NE? Jinak já jsem nepsal nic o Mercedesu a nejlepším motoru, psal jsem, že Mercedes zvládl přechod pravidel a motorová výhoda se tenčila i díky změně pravidel, kde aero hrálo větší roli.

Si dostal zase výprask, tak zase metkáš nesmysly okolo, klasika :smiley:

Cakal si nieco ine? :smiley: On nesere len na sachovnicu, on si sere aj do huby :smiley:

4 Likes

Doobeda som ti pisal, aby si sa nestrapnoval. Svet nie je ciernobiely a pri argumentacii o tom, ktory motor bol vykonnejsi su otazky ano/nie uplne mimo. Tvoju logiku ti rozflakam nasledovne:

V 2012 bol Vettel lepsi pilot ako Alonso. Ty povies, ze nie. Ja ti polozim otazku - Stal sa Vettel majstrom sveta a Alonso bol len druhy - ANO/NIE? A si skoncil. :clown_face:

Kapitulacia pri tejto otazke je strasna pre tvoje ego. :joy:

Cistaaa fantaaaazia. :joy:

3 Likes

Hoši serete si navzájem do huby vy, a pravděpodobně si tam navzájem strkáte i něco jinýho

hlavne, ze ked som tu toto porovnanie na tituly Vettel vs Alonso pred casom daval, dostal som totalny backslash od nasej dvojice, ze na statistiku samotnu nehrame a ze Kubica vs Russel atd atd :smiley:

1 Like

Necakal som nic ine, len som ho tu chcel opat argumentacne zotriet po par tyzdnoch. Raz za cas ho treba takto rozlozit (aj ked verim, ze taketo rozklady tu zaziva denne, len ja som tu mal mensiu aktivitu posledne tyzdne). :slight_smile:

Btw stale si platim na tomto fore viac ludi (alebo mam viac nickov):

Teda neviem, ci si ich platim alebo sa ma boja a zo strachu suhlasia s mojou prvou reakciou na chromozoma. :joy:

2 Likes

Podla seba sudim teba? Nechaj si svoje homosexualne tajomstva v sukromi a nevytahuj verejne, co robis so Situsom v skutocnom zivote. :clown_face:

Ty si tu maximálně rýpal a nepsal nic k diskuzi, jako vždycky

Hej hej, ano/nie otazka len ked sa to hodi. Ale tu ani to nehra v jeho prospech, to sa len snazi zachranit, ze narychlo pozrel Wikipediu, ze FI skoncila 2018 na 7. mieste, ale zabudol uz pozriet to, ze sa v druhej polovici oficialne zmenil ten tim a do statistik mu ide len 9 VC. Skratka klaun. :smiley:

Tazko nezvlada, ze ho tu sugardaddy nesupportuje. :clown_face:

5 Likes

jj je potreba ukazovat okolo seba namiesto pouzitia tej energie na vlastne zamyslenie sa :+1:

3 Likes