Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Jo Bobe, si nekupuj hadry v Tommy Hifligerovi, když pak nefandíš Tommy Hilfigerovi

Ty luhar kratkonohy. :joy:

Jedna z mnohych tvojich titulnych Mercedes fotiek na Facebooku:

Uz mam na haku, ci je to ok alebo nie zverejnit tu tvoj fb, kedze aj tak ho vsetci vedia a ty nemas hranice v nicom a bez hanby tu klames. Keby sem dam len tu Mercedes fotku, tak to popries, ze to nie je tvoj profil, takze preto to tu mas komplet, nech si to kazdy vie overit. Ucel svati prostriedky, naser si. :clown_face:

1 Like

Mám tam fotky i jiných týmů a z okruhů, zase jsi potvrdil, že jsi špatnej stalker

1 Like

Oni tě znají nejlíp na světě. To je tak ubohá školka patetických lidí, to svět nežral :smile:

2 Likes

Ale to video je sileny :sweat_smile: skoda ze pod modrou nemel cervenou a nerekl treba Hamilton, to by bylo presny :eyes:

To, že ti někdo pošle odkaz na profil tvého účtu ze sociální sítě je stalking? Honzíku honzíku :grin:

3 Likes

Já žiju jiný život. Já žiju na oblázku.

Vidím víc dobrých lidi než špatných.

1 Like

Ano to je stalking, vyhledávání informací o druhém je stalking, jsi tak hloupej, že ani tohle nevíš?

Tyjo, tak to by jsi mě teda měl nahlásit na policii, může z toho vzejít dokonce trestný čin :kissing:

2 Likes

Chceš? tak se vyptám adminů o tvý údaje, aby tě PČR kontakvoala, za to, že jsi stalker bez života

Jsou to ubohý zakomplexovaný jedinci, co nemají normální život. Tady k tomu není víc co dodat

1 Like

stalker bez života, říká honzík, který tady sedí každý den a má tady nejvíce příspěvků, aha :grinning:

omluvám se ti, máš to fakt těžké, má chyba

4 Likes

A co to mění na tom, že jsi stalker bez života? :slight_smile:

O akej kradezi tu stale hovorite? Kto komu co ukradol? Bol dokazany nejaky umysel ukratit Hamiltona ci obohatit Verstappena? Pokial viem, v dvoch najvacsich umyselnych podvodoch za poslednych 30 rokov ma prsty akurat tak Alonso, v AD 21 nikto nevzniesol obvinenie z umyselneho ovplyvnovania pretekov.

Ci ludska chyba sa teraz rata za kradez? Keby AD dopadne tak ako podla vas malo dopadnut, tak cely RBR a ich fans maju plne pravo nariekat, ze Verstappenovi ukradol titul Bottas, ked ho v Madarsku odpalkoval? Alebo mu ho ukradlo Pirelli, ked mu strelila v Azerbadzane ich guma? Nebolo to jedine pofiderne rozhodnutie riadiaceho organu a kopa ich bola v prospech Mercedesu, takze moc by som sa tu tym neohanal.

A budem to tu opakovat ako papagaj, posr4l si to Hamilton s Mercedesom sam, s tym autom sa vobec nemali spoliehat na AD.

9 Likes

S horším autem se neměli spoléhat na AD?

1 Like

Je smutné(alebo srandovné?), že ich neustále baví vyplakávať ešte aj po 2,5 roku… mňa takisto škrelo keď angličanom neuznali na MS 2010 jasný gól vo štvrtfinále proti nemecku… ale neplačem dodnes… títo tu budú plakať ešte asi aj v roku 2031…a škodia len sami sebe… mali by si nájsť asi nejaké dievčatá alebo ženy, lebo tu takto svoju frustráciu neukončia :smiley: btw. nik z nich si nie je schopný uznať, že Lewis sa o titul pripravil sám… a nie len v Baku alebo Monaku… napr. aj v AD… prečo si sakra nepostrážil vnutrajšok zákruty? Tak sa sústredil na dobrý výjazd zákruty, aby mal dobrú rýchlosť na rovinke, až zabudol, že mu to tam môže Max pustiť… áno bolo to nečakané od Maxa…ale 7-násobný šampión by si mal vedieť kontrolovať zrkadlá… na rovinke by Max ten jeho spicy motor nepredbehol… stačilo sa brániť :slight_smile:

2 Likes

Neměli se spoléhat, že by ředitel závodů dodržoval pravidla

2 Likes

Tak v té době byl rozdíl v pneumatice třeba 2s minimálně. Za další, žádný spicy motor v AD neměl.

Máš moc lží v obhajobě.

2 Likes

O té o které mluvil Ogier, si to najdi :wink:

1 Like

:grimacing::grimacing:

Ještě je možnost, že je Newey absolutně mimo a absolutně tomu nerozumí.
Ale mám pocit, že Newey rozumí vozům F1 až moc.
Ale necháme promluvit hlas lidu.
Hlas lidu, hlas boží.

3 Likes