Áno toto je doba keď férovka znamená traja na jedného a zlodeji a podvodníci sú bez problémov, po x rokov kradnutia a podvádzania znovu volený do vlády.
Preto nám tu znova vládne červený patologický klamár a za prezidenta sme si znovu zvolili prezidentku
Nemas koule se na to podivat, ani jeden z vas, takovi jste hrdinove, to ze tady das odkaz je dukaz ceho…
Pravda, bojím se, koukneš na to semnou raději?
Znam to nazpamet, na rozdil od tebe mam prehled. Ale vazne, meli byste si to nastudovat, mluvit o necem cemu nerozumim, to je asi nejaka nova moda
Nedá se nic dělat.
Dobrých a hodných lidí je více než těch zlých a špatných. Bohužel ti zlí jsou více vidět. Je třeba vydržet.
Dobro vždy zvítězí nad zlem.
No len tí dobrí ľudia sa ozvú až keď už je veľmi zle.
V tejto internetovej dobe oveľa viac platí:
“Stokrát opakovaná lož sa stane pravdou! Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta!”
Joseph Goebbels
Cista fantazia.
Dalsia z veci, kde sa mozme bavit, ci to Hamilton nemohol ubranit. Ak by ho Max nepredbehol tu, skusal by to pravdepodobne az na druhej rovinke, kde by si Hamilton mohol drzat vnutornu stopu (tak ako to urobil Max) a skusit to ubranit. Max mal lepsie pneu, bohvie ci by to stacilo, ale kazdopadne to Lewis odovzdal skorej ako mohol, resp. pre obranu neurobil maximum.
Sedelo dobré a zlé dievčatko na streche a spoločne pľuli na ľudí. Dobré dievčatko opľulo 6 ľudí, zlé iba 4 ľudí. A tak zase raz dobro zvíťazilo nad zlom.
to fungovalo naposledy ked sa piesok lial a voda sa sypala
Proč to zase o mně lžeš? Máš problém diskutovat jen k F1?
Nekdy nam nekdo rekne napriklad ze jsme de.bil, nebo patologicky maniak, nebo ze obhajujeme lhare, nebo nas nekdo odsuzuje.
Ale my bychom meli pochopit, ze to jsou jeho slova, jeho pocity. Nas se to netyka. O nas to nic nevypovida.
Neni nasi povinnosti reagovat. My nemusime nic rikat. Ta slova jsou jeho. Ta slova nerikaji nic o nas, ta slova mluvi o nem. O jeho stavu mysli.
My muzeme na tom cloveku videt jeho vnitrni obzor, jeho hodnoty a mozna i uvidime i jeho dusevni zraneni. A pokud je uvidime, my mu muzeme i odpustit.
Parafraze na slova Jaromira Duska - Ctyri dohody - Don Miguel Ruiz.
To naposledy fungovalo, když si ježek nehrál na majtele rovnováhy
Co je lež? Že ty nejsi fanoušek mercu jo?
Jo, to je lež no takže tu žádám veřejnou omluvu
Aha, takže nikdy jsi na sobě neměl hadry mercedesu že? Ted mi řekni, že když si někdo koupí hadry s tím týmem, tak vlastně není fanoušek toho týmu
Kde konkretne klame? Chces popriet, ze si fanusik Mercedesu?
Stalkuješ jo? Asi špatně, jestli chceš nějaký background stačilo se zeptat. Hader z F1 mám od vícero týmů, vyhraval jsem je v soutěžích, neměl bych je nosti, protože nemám příslušnost, jako fanoušek? To by pak vysvětlovalo ten plakát Hitlera, co máš u sebe doma