Nevím o co se teď snažíš, ale jsi čím dal tim trapnější.
Nevím, prostě někdo chce aby to neřekl. Taky mi to nejde do hlavy, proč to od něj vadí.
Možno, by si si mal naštudovať nespočet tých case-ov ktoré su voľne dostupné na internete, kedy dokážeš vyslovene donútiť napísať chatGPT odpoveď ktorú chceš.
Proč bych to dělal, já se chtěl dozvědět odpověď na to co jsi tu označil jako “horseshit”.
Dookola, jak pes za chvostom s tebou.
Toto nemá cenu.
Zkusil jsem to použít na to pravidlo:
If the clerk of the course considers it safe to do so, and the message “LAPPED CARS MAY NOW OVERTAKE” has been sent to all Competitors via the official messaging system, any cars that have been lapped by the leader will be required to pass the cars on the lead lap and the safety car.
V tomto kontextu je správný překlad slova “any” jako “jakékoliv”:
“Pokud hlavní rozhodčí považuje pokračování za bezpečné a zpráva “OPOŽDĚNÍ VOZY MOHOU NYNÍ PŘEDJÍŽDĚT” byla odeslána všem soutěžícím prostřednictvím oficiálního komunikačního systému, jakékoliv vozy, které byly o kolo pozadu za vedoucím vozem, budou povinny předjet vozy na čele a safety car.”
Důvod použití “jakékoliv” je ten, že se tato věta vztahuje na neomezenou, blíže nespecifikovanou množinu vozů, které byly o kolo pozadu. Nemá smysl použít “některé” nebo “nějaké”, protože platí pro všechny vozy v této situaci bez výjimky. Spojení “any cars that have been lapped” se tedy do češtiny nejlépe přeloží jako “jakékoliv vozy, které byly…”
The Purdue team studied ChatGPT’s responses to 517 Stack Overflow questions, evaluating their quality and accuracy. They also analyzed the language used and gathered feedback from 12 volunteers on the model’s answers. The bot was convincing enough to fool a third of participants.
What are the notable points in this study?
52% of ChatGPT answers are incorrect.
77% of ChatGPT answers are verbose.
ChatGPT answers are preferred 39.34% of the time due to their comprehensiveness and language style.
Of the preferred ChatGPT answers, 77% were incorrect.
OpenAI acknowledges potential inaccuracies in ChatGPT's outputs.
Purdue's study found users can identify obvious errors in ChatGPT's answers.
Errors that aren't easily verifiable cause users to fail in identifying or underestimate the mistake.
Two out of 12 participants still preferred a ChatGPT response with a glaring error.
ChatGPT's preferred status often results from its polite, authoritative style.
Polite language, textbook-style answers, comprehensiveness, and affiliation can make wrong answers appear correct.
Toľko k “ChatGPT” ako source of truth.
A keď už sa chcete oháňať chatGPT
It doesn’t necessarily mean “all” but rather indicates that there is at least one or more.
Pravděpodobnost toho, že to myslel tak, jak si to tu se sebejistotou prezentoval se blíží onomu “horseshit”.
To co tu předvádíš je čiré zoufalství.
Vieme, lebo ChatGPT povedal
Napísal mi človek, ktorý ako pádne argumenty používa ChatGPT.
asi mu to někdo špatně “nainstaloval”.
No naschvál jsem použil tu 4 jak jsi psal, a zatím jako super a pozitivně překvapuje. Ten původní co jsem měl, prvotní verzi, jsem už zavrhl pro neschopnost Tohle vypadá opravdu nadějně.
Z tebe se stal osel? Ty tu nějak často transformuješ
To je aktivita majtele rovnováhy, aby nám vysvetlil, jak jsme zlý, toxic a neobjektivní, ale jeho kamarádi co tu stalkují, uráží do kktu a demntu, tak jsou v pohodě a mají pravdu
Lži? Nejako si mimo… kde som napísal lož? Písal som, že Max nemal pneumatikovú výhodu? “spicy” motor vieš dobre ako som myslel… ak nevieš uznať že posledné závody mal Lewis rýchlejší monopost vďaka “super” motoru, tak po prvé klameš ty, a po druhé neuznávaš celoročnú prácu celého tímu Mercedesu(pred ktorým ja skladám klobúk)… aj čo sa týka pneumatikovej výhody tvojich “2s”… odkiaľ si zobral 2s? Bez relevantných dát povedať toto, je tiež klamstvo… je t´ažké presne určiť či to bolo 1s 1,5s alebo 2s… zaujímavé že Perez sa s takouto pneumatikovou nevýhodou bránil Lewisovi dlhšie ako Lewis Maxovi… nevadí… vidíš len to, čo chceš vidieť ty
Všechno už jsem psal.
2-3x jsem si přečetl, že neumím poslouchat… vytrhavam z kontextu, co se mi hodí do krámu.
Nakonec to je přesně naopak a místo omluvy nějaký žvásty o Hitlerovi.
Ale co už. Život je life.
Spomínate si ešte na legendárnu tlačovku Pavla Kanisa z roku 2000, ktorý ako minister obrany za SDĽ vysvetľoval, ako si zarobil na výstavbu novej vily?
Vtedy argumentoval, že časť peňazí má aj vďaka úspešnému tipovaniu.
Spolubyvajuci na izbe asi…