Wolffa mrzí Silverstone 2021: Mal som Verstappenovcom zavolať | Magazín F1 - F1online.sk

Proč píšeš, že tvrdím něco, co jsem nepsal?

Ty tu hejtuješ Hama co tu funguješ, ty rasistický kecy to jenom podtrhují, takže toliko ke spodině.

A arugmentovat: Charles netlačil Hama na zeď, ale … no to je celej ten problém, že Max furt někoho vytlačuje a natlačuje a pak se můžou jeho fans posrat, když mu někdo neuhne :slightly_smiling_face:

1 Like

Nemůžeš se dívat na počítačové křivky. Zrovna ty, který by počítače zakázal.

Musíš použít pocit, zkušenosti a rozum.

Navíc to vidíš zpomaleně a oni jedou 300km/h.

Na okruhu jsi byl, takže víš, že to je na živo mazec. :slightly_smiling_face::+1:

No místního krále přece :stuck_out_tongue:
silně jsi se provinil, svým projevem :joy:

No vidis a mas to. Neni to o krivkach je to o pocitu. :rofl::rofl::rofl:

Sem ti psal, ze je to o pocitech a ne faktech a datech.

Pamatuj, budou dve fakticky totozne situace, jako prave v Silverstone a jedine co bude hrat roli je pocit.

Pocit ze Hamilton mel na to pravo. A to odlisuje fans Formule 1 od fanousku Hamiltona a antifans Maxe. My koukame prave na ta fakta, na data, na to co se skutecne stalo, zvazujeme nazory odborniku.

Oni maji pocit.

6 Likes

Sakra to jsem nechtel. :smile:. Namichnout nejakyho krale. :laughing:

2 Likes

Za ten utok na Albona v Rakusku 19 by som ho takisto diskvalifikoval. Tam to bol jednoznacny umysel. Takisto ako v Silverstone.

K clanku, Wolff predvadza krasne ritolezectvo. Zaujimave, ze doteraz nemlel pomaly kazdy tyzden o tom, ako super vychadza s Verstappenovcami, ako sa stretavaju, volaju si, skrabkaju chrbatiky :smiley: Treba mu ale uznat, ze vie ako ist na Maxa: cez Josa :smiley: Posle Josovi nejake dobre piticko, medialne mu poskrabka gulky a mozno sa nieco vyrysuje :smiley:

Silverstone ukazal Wolffovu a Hamiltonovu skutocnu tvar, toto uz je len falos. Tam sa obaja radovali ako male deti z toho, ze Hamilton poslal supera do nemocnice a nechybalo vela aby mu ukoncil karieru ci este horsie. Nuz uvidime, ci aj Max uz zabudol :slight_smile:

5 Likes

Ejha autor clanku si moze dat mission completed kedze znova vyvolal emocie. Neviem co sa ten Silverstone stale riesi ved ak by to nebola zakruta kde idu 300km/h tak by to bol len dalsie preterakarsky incident medzi HAM a VER. Toto sa bude riesit este asi aj v roku 2030 ked tak ani jeden z nich asi nebude, hlavne ze Monza kde skoncil VER na HAM hlave sa zabudlo lebo z toho nebolo take velke halo. Pre mna je vzdy zaujmave ze ked VER bura tak vzdy za to moze ten druhy a ked HAM tak vzdy HAM.

PS: Albon a jeho odchod z RB je dosledkom RB samotneho tam menili pilotov dost casto v tom obdobi treba sa spytat pana Doktora :smiley: preco to tak bolo a v pripade VER kedy bural pomaly kazdy zavod tak nic ako by to bolo ok.

Wolf je manazer. Obecne jsou problematicky. Driv jsem ho kritizoval vic, ale ted si musim dat pozor, preci jen tam muze jezdit Max. :grin:

O Hamiltonovi se nemusime bavit. Muj nazor je jasnej. Jeden z nejlepsich pilotu vsech dob. Charakter, absolutne hroznej. Nechtel bych ani aby bydlel ve stejnem meste co ja.

Nikdo z tech pilotu neni beranek, krome Bottase, ale mira pokrytectvi a zakernosti Hamiltona je neskutecna.

4 Likes

Ešte by to chcelo článok o Masim. Ako ho mrzí to AD 2021 :grin:

1 Like

Ty tu píšeš něco co jsem nikdy nenapsal, najdi mi jedinou větu která je rasistická. Já Luiho nemám rád kvůli jeho chování ne barvě, ale to jsou ti dnešní liberálové, když nemáš názor jako já tak si hned rasista :rofl: :rofl:

2 Likes

Když už nevíš co, prdni tam liberali a zatáhni sem politiku. I když ani to označení neodpovídá, no jo, to jsou ty lidi ze spodiny

Když už nevíš co by začni tam cpát rasismus a zatáhni sem politiku. To je přesně to co si udělal ty :laughing: :laughing:

4 Likes

Já jsem sem zatáhl politiku? A jak? Celou dobu meleš z cesty, dáváš jsem očividně výrazy, který ani neznáš, respektive neznáš jejich význam, a pak nejsi schopný se ani vyjádřit proč si to sem dal :yawning_face:

Ty tu hejtuješ Hama co tu funguješ, ty rasistický kecy to jenom podtrhují, takže toliko ke spodině.

To je věta kterou si napsal první ty, a když někoho nazveš rasistou bezdůvodně tak je to tahání politiky, takže si začal ty kámo. A sorry ale přesně tohle novodobý liberálové dělají, když neví jak by tě schodili tak tě nazvou rasistou,… teď sem ti vysvětlil proč přesně liberál. A teď vysvětli ty mě proč mám být rasista? :grin: :grin:

1 Like

A co přesně je na tom politického? To tvoje hejtování?

Víš co znamená liberalismus vůbec? Podle mě, jen to tady hazíš, jak Turek :grinning:

Ne já furt čekám kdy mi napíšeš proč sem dle tebe rasista? Čekám na jediný slovo co jsem napsal někdy rasistický :laughing: :laughing:

No dnešní liberalisté jsou lidi jako např. Rakušan apod. zakazovat a cenzurovat všechny co nemají názor jako oni. A neustálé nálepkování někoho rasistou, sexistou atd. a to přesně děláš ty, nebo už to ani nevidíš?

2 Likes

Liberalismus (latinsky liber svobodný, liberalis svobody se týkající, svobodomyslný) je politický směr nebo také filosofický pohled, který většinou prosazuje principy jako svoboda, demokracie, sekularismus, právní rovnost, podporu občanských a lidských práv.

No jo, to jsou ty nálepky od těch, co řvou, že jsou nálepkováni a používají významy, které nechápou

Puffe néééé.
Nerob to, nekaz to.
Kazdy koment v slova zmysle ze to bola nahoda alebo ze nevedel co robi, znizuje Lewisov kredit a robi z neho babráka.
A to o nie je.

Je krásně vidět jak jsou dnešní liberlové pro svobodu když všude vyžadují cenzuru, viz. Twitter, FB,…
Každopádně nehodlám na stránce o F1 debatovat o politice. Až mi najdeš něco rasistického co jsem tu napsal tak dej vědět a já se ti velmi rád omluvím, do té doby si ten co nálepkuje ty :kissing_heart:

4 Likes

Nene, od nalepkování jsi tu ty :slightly_smiling_face: