Wolffa mrzí Silverstone 2021: Mal som Verstappenovcom zavolať | Magazín F1 - F1online.sk

Ne Pepo nemyslím to ze srandy.

Byl start. Max ho vytlačil Ham uhnul, potom ho znovu vytlačil Ham uhnul. Potom ho Max chtěl vytláčet dovnitř a už neuhnul. Přičemž si do Hama najel a odpálilo ho to.

Komisaři než ten incident trestali důsledek nehody, takže chápu, že byl Wolff naštvaný.

3 Likes

Přesně tak. Max ho chtěl vytlačit a Ham se už nenechal. Doplatil na to.

Je pravda, že za to Max nemohl, protože to dělal celou sezónu, a celou sezónu mu to procházelo.

1 Like

Tak to si ma prekvapil.
Myslel som ze si mas nastudovane krivky ked Lewis predbiehal Leclerca a Maxa a ze toto je uz davno za nami.
Nevadi.

1 Like

To je sila predstavy. Kdyz mas predstavu ze neco nejak bylo, nikdo a nic ti to nevymluvi.

No pro nahodne ctenare. Jak je to ve skutecnosti.

Neni potreba nic vypisovat, staci se divat a sledovat pozici Hamiltona.

9 Likes

Ale mozna ze za to Hamilton nemohl. Roky mu tohle prochazelo, tak si myslel ze je to normalni.

8 Likes

ano toto bol ukazkovy pretekovy incident kedy obaja mali miesta kolko chceli a aj to vzajomne kolidovali

a ze prisiel trest, nuz podobne to bolo aj v 2016 pri subojoch lujzo rosberg, kedy vsetci boli zvyknuti, ze rosberg vzdy uhybal, nech uz ho lujzo vytlacil akokolvek. samozrejme lujzo za vytlacanie nikdy trest nedostal podobne ako to v 2021 nedostaval verstappen. nuz ale ked sa rosberg nasral a neuhol tak z toho logicky bola kolizia, lebo lujzo pocital s tym, ze rosberg uhne, presne tak ako maxo vzdy pocital, ze uhne lujzo. nuz a kto dostal trest v subojoch lujzo rosberg? no predsa rosberg, lebo komisari maju take zvlastne uvazovanie, ze ked si uhybal predtym tak mas uhybat uz stale :slight_smile: a ked neuhnes tak si zodpovedny za koliziu a to sa stalo v opacno garde lujzovi, ten uhybal a pri prvom neuhnuti a vzniku kolizie dostal trest, lebo maxo logicky pocital, ze lujzo uhne a ten sa zachoval nepredvidatelne a nepredvidatelne chovanie je mimo pravidiel :slight_smile:

stalo by za to keby f1 zdigitalizovala nehody, anonymizovala na nich auta a vramci vyucby komisarov ich pouzivala na ich preskusanie, ze ako by rozhodovali ak by nevedeli kto sedi za volantom a mali rozhodovat cisto na zaklade toho co sa stalo a nie na zaklade toho kto bol ucastnikom kolizie

1 Like

No, už proto ať to posuzuje umělá inteligence. Té bude jedno kdo v autě sedí a dostane to nějakou šablonu faktů a z toho plynoucí konzistence. To se pak může konkrétně podstupovat diskuzi a posouvat případné hranice.

Ono to je ako píšeš… on len rád provokuje. Nechaj ho… Pretože ak by si naozaj Puff myslel to, čo píše, tým by defacto znevažoval Lewisove umenie. Pretože áno, jazdec kvalít Hamiltona vedel čo robí a čo príde. Ja tento incident považujem za šikovnosť Lewisa, trafil to pekne na zadné koleso a odpálil Maxa. Trest 10s neprišiel za následok. To si zase len Lewisovi fanatici vymysleli, aby si podporili teóriu, že Lewis bol v tom nevinne. Ja hovorím, že bol šikovný… síce prasa…ale to bol aj Max v druhej polke sezóny.

8 Likes

https://youtube.com/shorts/wDxUEfjdkcI?si=k8FhlVAid3-pV20E

Sikovnej to von je, to zase jo. :grinning:

5 Likes

Nepsal si tu nedávno, jak ti jde o diskuzi? Tady pálíš do Puffa a fans Hama, protože mají názor jiný, než ty. Max věděl, že je Ham na vnitřku, najel do stopy, kde byl Ham. To stejný dělal v Brazílii, kdy vyvážel Hama až do Bolívie, s tím, že byl úplně mimo trať sám, nevím co tu píšeš o fanaticích Hama, to už spíš fanatici Maxe, co tu někteří předvádí
Timur o post výše to jen prokazuje.

2 Likes

Zvláštní ale že mu Leclerc udělal to samý ale Ham najednou dokázal ubrat ne jak v souboji s Maxem, Ham tohle udělal z chytrosti a vypočítavosti, a to že mu nejde o zdraví ostatních dokázal tím že mu trvalo 2 kola než se vůbec zeptal do vysílačky jestli je Max v pořádku. Ale co už místní spodině v čele s tebou a Puffem nemá smysl nic vysvětlovat. Vy buď trolíte nebo jste neuvěřitelně zaslepený

9 Likes

Presne tak a sam potvrdil tym, ze povedal po pretekoch ze ten manever by zopakoval znova - presne vedel co robi.
Chudak Albon - Lewis mu v podstate tymto znicil karieru.

9 Likes

To je to co pisem.
Treba si pozriet krivky prejazdu pri Leclercovi a Maxovi a viac neotravovat.

3 Likes

Again, tady jsou hned urážky, protože se ti nelíbí ten názor. Tak kdo je pak spodina :slightly_smiling_face:
Jo Leclerc jel stejnou stopu, jako Max? Trolluješ nebo jsi slepej? Leclerc najížděl z klasické závodní stopy, netlačil tu rovinku Hama na zeď, jako Max, oba to projížděli úplně pod jiným úhlem, než Max s Hamem 21

1 Like

Přesně, Leclerc jel závodní stopu celou dobu, Max tam tlačil Hama, není víc o čem diskutovat.

1 Like

Jsi ho už rozdráždil :grin:

7 Likes

Ano, je to tak. Pak tohle vyzkousel na Piatriho. Jinej nebude. Charlese to ceka take.

3 Likes

Urážky nejsou za to že máš jiný názor ale za to co tu dlouhodobě píšete, a urážíte taky lidi s jiným názorem. Jinak nájezd sice měl jiný než Max ale celkově v zatáčce tam Luimu nechal míň místa než Max a pokud nejsi slepý ty, tak ke srážce došlo až v zatáčce ne v nájezdu. Dle tvých slov chudák Lui nemůže za nehodu a ještě dostane od zlých komisařů trest :rofl: :rofl:. To že někomu způsobil problém se zrakem vás taky vůbec nezajímá

2 Likes

Ja? :innocent:. Neni mozne. A koho? :grin:

Vsichni Max anifans musi byt happy. Vzdyt Max mozna prijde o ctvrty titul. Ja koukat na F1 jen proto ze nemam rad Maxe, tak bych byl spokojen. Se jim divim. :grinning: