dalsia otazka je kolko bude trvat kym sa Horner zmieri s tym ze uz nie je ziadny Max
A ty bez reakcie na mna?
a vies preco ma z neho mindraky lebo vnutri citi ze je to skvely pilot, keby to tak nebolo tak o nom nerozprava ako napriklad nerozprava o Magnusenovi a inych skutocne nevyraznych pilotoch toto su tie najvacsie pocty co tito chlapci mozu zlozit. Dakujeme
No vidis jak jsme se shodli. Bez ironie. Ano je to tak.
To je motorsport.
Nech ho. On jen tak laskuje.
Aspon ze si doted myslel ze je Max nejlepsi. Ja bych mu dal .
Jak jsi to psal? Vnutri?
To mi neprijde ako “vnutri”.
Pěkný článek na gpf1.
Objektivní shrnutí úspěšnosti pilotů po odjetých 200 GP.
Schumacher, Verstappen, Hamilton, Vettel.
O nějakém Alonsovi není ani zmínky, no, bude ve statistice někde mezi Volejníkem a tátou Flinstonem .
A to je ještě řada stejně dobrých, kteří 200 GP neodjeli.
Ten obrazok to je tvoje dielo?
Já jsem rád že jsem ho dokázal stáhnout
Je to tak, ja spim jako miminko. A vis co je na tom nejlepsi?
Ze ten Hamilton je tak natvrdlej, ze si sam zavira cestu k osmymu titulu. Kdyby netrucoval na zacatku sezony, nepoustel pred sebe George, ze je jako George rychlejsi, makal na aute, jezdil poradne kvaldy, tak mohl mit o nejakej ten bodik vic a mohl byt ve hre o titul.
Forma McLarenu nemusi vydrzet a RBR zatim nevi kudy kam. Wolf a jeho vlci smecka odvedli vynikajici praci a maji spickove auto, ktere chapou.
Ted sice rikaji, jak jim auto nejak nefunguje, ale jaka je realita?
Hamilton si svoji neschopnosti zkazi kvaldu, kde byl potencial na ctvrte misto urcite, mel ho George, a mozna i vyse. A jeste svou hlouposti dostane pentli za blokovani soupere.
Pak jede zavod jak z partesu a podle vlastnich slov by byl na bedne. Tomu ja rikam fail.
Ja do Hamiltona nekopu, jeho jasnost si vystaci sama.
Ti j3beee, toto ma fakt pobavilo
A pak tu brečíš o vzajemným respektu
Jeden den keby si si dal, pocas ktoreho ti nebude strielat na hlavu, to by bolo
Hele proč furt píšeš o Alovi, když nemá nikoho zajímat?
Koukám, že kult se snaží být rádoby vtipnej, ale už je to jen cringe
Letos většina týmů totiž chce vsadit spíš na DRS než nižší přítlak celkově
Je fakt že FIA zvýšila DRS zónu v Monze o 103 metrů, myslím.
ježko tu mesiace volá a plače po vzájomnom rešpekte a úcte. Ale na obrázku kde máš držať hubu a máš mať odrezanú hlavu, tak tomu tlieska a smeje sa. Naozaj zvláštne správanie niektorých, dosť pokrytecké a smutné.
No to je jeden z důvodů, další je, že v závodě to DRS bylo 0, když je nejnižší přítlak na zadním křídle, takže zaseknutí v provozu