RB sa nám rozpadá…Už aj Maxo pochopil že v RB to nemá budúcnosť. A aj tunajši RB fanatici akosi poodpadávali. Dufam, že o ten titul príde a najlepšie nejakym kontroverzným spôsobom. Noris ideš.
naozaj? doteraz sa to bralo tak,že teamové autá sa rátali za jedno…pred časom jazdil aj Perez v najrýchlejšom monoposte spolu s Maxom…teraz už to treba deliť,to nevymyslíš,to ste vy malinovkári ako vždy na smiech…dúfam,že som to napísal zrozumiteľne a ak nie,tak ti to nakreslím aby si to pri svojej mozgovej kapacite pochopil…
jasné,Max by vyhral aj v Haase vy odmietate pochopiť,že pilot je dobrý len v dobrom aute a z Maxíka ste si urobili modlu…minulý rok bol Max prakticky neporaziteľný ale stačilo aby team netrafil nastavenia a už sa v Singapure trápil…
Já nemám problém uznat, když přestřelím nebo se seknu, to je problém úplně jinde. Celkově se tu vytvořilo něco, kdy při napsání příspěvku dostaneš sodu bez ohledu na obsah. Když se tu pak setkáš s urážkama, že jsi rakovina, kkt, egocentrický maniak atd. A pak ti stejní píšou, že je problém jinde, tak jak tu chceš reálně diskutovat? To se nedá, ale oceňuju tvoji snahu v tomhle ohledu to klidnit, a být neutrální
Jinak pro dokreslení
Mama som v telke!!!
Tak je jasne ze jsme si z Maxe udelali modlu. Dyt je nejlepsi. Buh. Jediny pravy.
A Pepku pilot, kdyz je dobrej, tak je dobrej at sedi v jakemkoli aute, krome Hamiltona. Jen ten pilot s tim autem nema vysledky, ale dobrej je furt.
Vis Charles je porad dobrej i Carlos je porad dobrej, i ten Alonso je furt dost dobrej, ne teda uz pokazdy, ma preci jen vek, ale vetsinou. Jenom ten Hamilton, ten je dobrej jen v dobrym aute, to je znama vec.
No a to je vas problem. Vy vsechno pomerujete Hamiltonovou optikou. To je pak tezky.
Potom si viac zábavy užiješ v stávkovaní alebo pri rulete. V športe chceme, aby vyhral ten najlepší. Kontroverzie si želajú iba hejteri a trollovia.
Človeče ty máš z toho Hamiltona riadne mindráky. Ty si ho schopný namontovať aj do návodu na obsluhu práčky…
Veď ty to tu sleduješ už dlhšie, nie? Z toho čo si napísal to vyzerá, že si tu prvý deň. Neprišiel si na nič nové.
Podobne to mali aj iný velikáni: Lewis, Michael, Sebastian, Fernando. Všetci boli fantastický a jedineční. Vďaka ich jazde a spätnej väzbe im pripravili zaujímavé auto. A potom s ním vyhrávali.
Zvláštne, že si na to prišiel až teraz.
Nebuď tak kyselý, proč by nemohl odpovědět podobným komentářem jak tvoji kámoši na počátku “konverzace”?
tiMur si vystřelí a už vyhazuje lidi z papučí
Však v pohode. Ži a nechaj žiť. Idem variť guláš, trocha pivka, pozriem si ešte raz Slovan. Ozaj. Kto sú to “moji kámoši”?
Tak podle té reakce, jakou jsi dal, další lidi co také fandi Hamovi.
Přeji ať se výsledek podaří a chutí, to máš fajn plán dne, tak užívej. Vidíš to, jsi mi připomněl ten Slovan, já včera koukal na slávku, pak jsem viděl to skore Slovanu, že to otočil, tak jsem si říkal, že se na ten zápas musím kouknout, díky.
zaujímavé,len chybné,ja Hamiltonovi nefandím…len nechápem ako si na to prišiel,že si myslím,že Max nieje dobrý pilot? je výborný pilot ale s autom,ktoré nieje na majstrovskej úrovni sa trápi ako všetci ostatní,to jasne potvrdil minuloročný Singapur…keby si chápal text,tak by ti to bolo jasné… ako tu už bolo x krát spomínane,90% je auto,10% pilot…v Sauberi by ani Lewis ani Max ani Fernando nebodovali,lebo to auto je vyslovené zlé…
Nikto nie je dokonalý. Fakt som si doteraz myslel, že ten rozdiel robí Max. Bohužiaľ bol dobrý len vďaka autu. Inak bez top auta to je obyčajný priemerný pilot, ktorý nie je schopný vyhrať.
Hej to je timur ktorý by bez kopanca do Hamiltona nezaspal. Pred spaním 10 kopancov do Hamiltona a potom zaspí ako bábätko.
Ty by si zaspal bez kopancov do maxa jaky to je priemerny pilot a bez auta je sh1t ?
A ty bys zaspal bez obhajování kopanců od RBR kultu?
dalsia otazka je kolko bude trvat kym sa Horner zmieri s tym ze uz nie je ziadny Max
A ty bez reakcie na mna?