Horner: Max sa už zmieril s tým, že dominancia sa skončila | Magazín F1 - F1online.sk

co ze rikal Alonso ? …

1 Like

Co říkal Alonso? Že by Max vyhrál i v Haasu? To říkal Helmut a Timur

A zrovna od slohovkare / odbornika jaky ses ty bych ocekaval pochopeni.
Stejne jako jinde tak i v motosportu plati , ze uspech i neuspech zalezi na kombinaci nekolika faktoru , z toho hlavniho jsou jezdec a auto .

Napsal jsem ,ze Nor patri mezi elitu,ale ze dane zlepseni vice pripisuji zlepseni formy MCL … protoze mi neprijde ze by NOR zacal jezdit “jinak” … nebo se pletu ?

Kazdopadne at vas uklidnim … muj cerny kun byl a je Pia :heart:

3 Likes

Tyjoooo Max dostává nafrak tím že ve 3 nejrychlejším autě dojel na 2 místě :grin: :grin:, tak to pak jo. Ale co čekat od tebe vlastně když věříš tomu že RB schválně sabotuje Pereza aby ukázal Maxovu jedinečnost :rofl: :rofl:

Každý ví, že je potřeba mít dobré auto, aby člověk mohl být úspěšný. :+1:
Já tu kult o nejlepším jezdci vesmíru, který by vyhrál v Haasu, na koloběžce, potažmo pěšky nevytvořil.
A že na to někdo poukáže a vysmívá se tomu? To je asi takovej bumerang. :slight_smile:

2 Likes

Samozrejme o tom jsem psal , fans RB budou fandit Ver , fans Alo jemu , fans Ham jemu atd … to je v poradku a tak to ma byt … jen mi prijde usmevne , ze nekdy dane "fandeni " si nevidi na spicku nosu paklize jde o kritiku jinych , mene oblibenych jezdcu …

Je docela skoda , ze nejhlasitejsi jsou pouze fans Alo , Ham , Maxe , Lec a Nor ( ty jo ted se nekdo urcite ozve , ze jsem na nej zapomel :thinking: ) a zbytek je tak nejak ticho… byla by vetsi sranda

Tak napsane jsem to videl jednou , a uz jen fakt , ze to Hellhogr musel printscreenovat je videt , jak mu to lezelo v zaludku … ale to je cajk , tak to ma byt … sranda a zabava je vse co od toho ocekavame :+1:

2 Likes

Dobra práca :clap: jeden príspevok a tunajším malinovkárom hneď tečú nervy :laughing: len tak ďalej :+1::v:

Mně to v žaludku neleží, to je jen ukázka toho, jak se tu z Maxe dělal a dělá bůh :slightly_smiling_face:
Vždycky je to kombinace x faktorů, ale nemít v F1 monopost, který se dá chytit v top 5 na závod znamená, že jezdci se můžou potentovat a nebudou končit vysoko, tak to je, a tak to bylo. Samozřejmě, v F1 byli jezdci, kteří dělali rozdíl, ale stejně potřebovali techniku, která jim umožnila se k tomu dostat

2 Likes

3 nejrychlejší, jasně.

Nemuzu si pomoci a i kdyz vas kluci mam rad , vadi mi jak neustale prekrucujete to co kdy rekl ci napsal ,vzdy tam date nejake slovicko vety navic , aby to vypadalo vice dramaticky .

PUFF napsal, ze se tady psalo , ze Max je nejlepsi jezdec ve vesmiru, vyhral by na kolobezce pesky atd …a pritom jedine co jsem zde videl byl printscreen 8 mesicu stary ( predpokladam ze Jan 20 je Leden) kde bylo jen ze by vyhral v HAASU. - mimochodem me to taky pobavilo :wink:

Ty rikas , ze ti nic v zaludku nelezi a pak postnes neco co je tak stare, ze to je az usmevne, ze si to pamatujes a pritom ti to “nelezi” v zaludku .

Chapu, ze se vse psalo s nadsazkou a humorem … ale proc kdyz vy neco “prestrelite” tak je to preci sranda a kdyz nekdo neco napise tak je hned ohen na strese ? …

je to "jen " forum, ktere slouzi k zabave a odreagovani … uz i tak se tady pisou nekdy velice velice usmevne komentare , neni prece potreba je za kazdou cenu vylepsovat .

Nic uz se tesim na dalsi clanek ( kecam … na chat pod nim) :love_you_gesture:

8 Likes

Cetl si vubec ty prispevky , nebo si chtel byt zajimavy za kazdou cenu a tak si vyplivl prvni "genialni " myslenku co te dnes napadla a hned ji postnul ?

:sunglasses:

6 Likes

Jako nutno rict, ze na to jak pomerne nekonfliktne pises tu dostavas hroznou bidu. :grin:

2 Likes

Zvyklej z domova :sweat_smile:

1 Like

Max skončil jasne druhý v kvalde,druhý v preteku ale má až tretie najrýchlejšie auto :smiley: to nevymyslíš,to je náš Henry… :smiley: ak nieje dominantné auto,tak aj z Maxa je len obyčajný smrteľník…

Je tak to mame stejne. :grin: :handshake:

Jelikoz se na hotelu nudim …a mam dnes za sebou vyzivny den v praci , dovolim si odpovedet i tobe :sunglasses:

Zkusim to pomalu … Henry myslel 3ti nejrychlejsi monopost tim, ze dnes se povazuje MCL za nejlepsi auto, RB druhy … atd . a jelikoz za MCL jezdi s dvemi auty … tudiz Max ma treti nejrychlejsi monopost …

poslal bych i power point , kdyby to pomohlo … ale na to jsem uz dost KO …

"co se tyka Maxe jako smrtelnika ? . samozrejme … da se rici, ze vsichni vime kdo jsou v poli z 20ti jezdcu rozdilovy jedci a jaky monopost je lepsi a jaky horsi … kombinace obou = uspech / neuspech

pohodovy vecer

Tak ja ti nevim Pepku a jaky ze to mel auto? Nejlepsi? A jaky mel Noris? Prvni v kvalde, prvni v zavode.

A jaky mel Hamilton, 12 v kvalde a jaky Russell ctvrtej v kvalde. Povidej ty logiku? A co Piastri ten mel jaky a takovej Checo ten mel onaky? :joy:

Hele Pepku, ze to vubec jezdej ne? Nebo kterej pilot vytahne z auta vic a kterej min? Podle vysledku teda nebude? A podle ceho to teda bude?

Hosi vy se neomrzite. :grin:

2 Likes

Chlape ty budes dobrak. To bych chtel umet. Kdyz ja mam tendenci si z takovejch lidi delat srandu. No lepsi nebudu. Jeste ze fandim Maxovi. :grin:

3 Likes

Exactly :+1:

2 Likes