co ze rikal Alonso ? …
Co říkal Alonso? Že by Max vyhrál i v Haasu? To říkal Helmut a Timur
A zrovna od slohovkare / odbornika jaky ses ty bych ocekaval pochopeni.
Stejne jako jinde tak i v motosportu plati , ze uspech i neuspech zalezi na kombinaci nekolika faktoru , z toho hlavniho jsou jezdec a auto .
Napsal jsem ,ze Nor patri mezi elitu,ale ze dane zlepseni vice pripisuji zlepseni formy MCL … protoze mi neprijde ze by NOR zacal jezdit “jinak” … nebo se pletu ?
Kazdopadne at vas uklidnim … muj cerny kun byl a je Pia
Tyjoooo Max dostává nafrak tím že ve 3 nejrychlejším autě dojel na 2 místě , tak to pak jo. Ale co čekat od tebe vlastně když věříš tomu že RB schválně sabotuje Pereza aby ukázal Maxovu jedinečnost
Každý ví, že je potřeba mít dobré auto, aby člověk mohl být úspěšný.
Já tu kult o nejlepším jezdci vesmíru, který by vyhrál v Haasu, na koloběžce, potažmo pěšky nevytvořil.
A že na to někdo poukáže a vysmívá se tomu? To je asi takovej bumerang.
Samozrejme o tom jsem psal , fans RB budou fandit Ver , fans Alo jemu , fans Ham jemu atd … to je v poradku a tak to ma byt … jen mi prijde usmevne , ze nekdy dane "fandeni " si nevidi na spicku nosu paklize jde o kritiku jinych , mene oblibenych jezdcu …
Je docela skoda , ze nejhlasitejsi jsou pouze fans Alo , Ham , Maxe , Lec a Nor ( ty jo ted se nekdo urcite ozve , ze jsem na nej zapomel ) a zbytek je tak nejak ticho… byla by vetsi sranda
Tak napsane jsem to videl jednou , a uz jen fakt , ze to Hellhogr musel printscreenovat je videt , jak mu to lezelo v zaludku … ale to je cajk , tak to ma byt … sranda a zabava je vse co od toho ocekavame
Dobra práca jeden príspevok a tunajším malinovkárom hneď tečú nervy len tak ďalej
Mně to v žaludku neleží, to je jen ukázka toho, jak se tu z Maxe dělal a dělá bůh
Vždycky je to kombinace x faktorů, ale nemít v F1 monopost, který se dá chytit v top 5 na závod znamená, že jezdci se můžou potentovat a nebudou končit vysoko, tak to je, a tak to bylo. Samozřejmě, v F1 byli jezdci, kteří dělali rozdíl, ale stejně potřebovali techniku, která jim umožnila se k tomu dostat
Nemuzu si pomoci a i kdyz vas kluci mam rad , vadi mi jak neustale prekrucujete to co kdy rekl ci napsal ,vzdy tam date nejake slovicko vety navic , aby to vypadalo vice dramaticky .
PUFF napsal, ze se tady psalo , ze Max je nejlepsi jezdec ve vesmiru, vyhral by na kolobezce pesky atd …a pritom jedine co jsem zde videl byl printscreen 8 mesicu stary ( predpokladam ze Jan 20 je Leden) kde bylo jen ze by vyhral v HAASU. - mimochodem me to taky pobavilo
Ty rikas , ze ti nic v zaludku nelezi a pak postnes neco co je tak stare, ze to je az usmevne, ze si to pamatujes a pritom ti to “nelezi” v zaludku .
Chapu, ze se vse psalo s nadsazkou a humorem … ale proc kdyz vy neco “prestrelite” tak je to preci sranda a kdyz nekdo neco napise tak je hned ohen na strese ? …
je to "jen " forum, ktere slouzi k zabave a odreagovani … uz i tak se tady pisou nekdy velice velice usmevne komentare , neni prece potreba je za kazdou cenu vylepsovat .
Nic uz se tesim na dalsi clanek ( kecam … na chat pod nim)
Cetl si vubec ty prispevky , nebo si chtel byt zajimavy za kazdou cenu a tak si vyplivl prvni "genialni " myslenku co te dnes napadla a hned ji postnul ?
Jako nutno rict, ze na to jak pomerne nekonfliktne pises tu dostavas hroznou bidu.
Zvyklej z domova
Max skončil jasne druhý v kvalde,druhý v preteku ale má až tretie najrýchlejšie auto to nevymyslíš,to je náš Henry… ak nieje dominantné auto,tak aj z Maxa je len obyčajný smrteľník…
Je tak to mame stejne.
Jelikoz se na hotelu nudim …a mam dnes za sebou vyzivny den v praci , dovolim si odpovedet i tobe
Zkusim to pomalu … Henry myslel 3ti nejrychlejsi monopost tim, ze dnes se povazuje MCL za nejlepsi auto, RB druhy … atd . a jelikoz za MCL jezdi s dvemi auty … tudiz Max ma treti nejrychlejsi monopost …
poslal bych i power point , kdyby to pomohlo … ale na to jsem uz dost KO …
"co se tyka Maxe jako smrtelnika ? . samozrejme … da se rici, ze vsichni vime kdo jsou v poli z 20ti jezdcu rozdilovy jedci a jaky monopost je lepsi a jaky horsi … kombinace obou = uspech / neuspech
pohodovy vecer
Tak ja ti nevim Pepku a jaky ze to mel auto? Nejlepsi? A jaky mel Noris? Prvni v kvalde, prvni v zavode.
A jaky mel Hamilton, 12 v kvalde a jaky Russell ctvrtej v kvalde. Povidej ty logiku? A co Piastri ten mel jaky a takovej Checo ten mel onaky?
Hele Pepku, ze to vubec jezdej ne? Nebo kterej pilot vytahne z auta vic a kterej min? Podle vysledku teda nebude? A podle ceho to teda bude?
Hosi vy se neomrzite.
Chlape ty budes dobrak. To bych chtel umet. Kdyz ja mam tendenci si z takovejch lidi delat srandu. No lepsi nebudu. Jeste ze fandim Maxovi.
Exactly