nic take som nepisal, este raz si to precitaj.
vysvetli to radsej Ferdovi, ty to mozno zvladnes…
lamem palicu a idem sa radsej porozpravat s garazovymi dverami.
Ferda je tvrdohlavý ako baran, neexistuje sila ktorá by ho premohla
Přesně tohle jsi napsal včera v 16:36, ale opakovaně to popíráš a hážeš špínu na mě, že si vymýšlím.
Holt charakter se pozná.
no ved motory chodili zapecatene, nie plany. plany by sa tazko montovali do chassis…
Jenže já psal o plánech od motorů a ty jsi odpověděl jasně, že plány od motorů Honda nikdy neměl. Ty chodily do Milton Keynes zapečetěné.
To jsou Tvé slova, Tvé tvrzení, né moje.
Jestli se nedokážeš zorientovat ve vlastních slovech, tak je něco hodně špatně.
Evidentně jsi včera neměl ten správný den a tápeš ještě dnes, ale odpovím Ti na to co jsi nejspíše měl na mysli i když jsi psal něco jiného.
Honda samozřejmě dodnes dodává své motory zapečetěné. Je to jejích nejen právo, ale i povinnost, aby bránila sama sebe. Jedná se o jejích výrobek za který přebírá zodpovědnost. I kdyby motory nezapečetila Honda, tak je stejně pečetí FIA, aby zabránila nepovoleným výměnám.

že plány od motorů Honda nikdy neměl. Ty chodily do Milton Keynes zapečetěné.
Plany od motorov Honda v Redbulle nikdy nemali.
MOTORY chodili do Milton Keynes zapecatene
A jak si představuješ, že by RB dokázal výrobu motorů od Hondy převzít?
Red Bull potvrdil převzetí motorů Honda. Je to nejlepší varianta, říká Marko – F1sport.cz

Jenže já psal o plánech od motorů a ty jsi odpověděl jasně, že plány od motorů Honda nikdy neměl. Ty chodily do Milton Keynes zapečetěné.
toto nema zmysel. sorry…
Když se nedokážeš srovnat se svými vlastními myšlenkovými pochody i když máš vlastnoručně psaný text před očima, tak opravdu nemá.
Nijak, nesiel ju prevziat
Takže RB svými prohlášeními lhal?
Ja klamem
Ty můžeš. Ty dokážeš upéct chleba i bez receptu. Jenže upéct dobrý motor potřebuje trochu jinou receptůru.