Tak určite. A pomenovania ako: ulhaná špína, ulhaná nula, bezpáteřní krysa… napísal kto potom? Mal by si si dať možno chvíľu pauzu od tohto fóra lebo ti to prerastá cez hlavu. Pomaly už nebude diskutéra s ktorým si sa ešte nepohádal.
Vidíš, když to tu píše Jos nebo jiní, tak jim to lajkuješ. Každopádně jak vidíš, tak i ty na mě furt reaguješ ![]()
V živote som urážky nelajkoval. A josa či steva beriem s rezervou a to čo predvádzajú je niekedy už trolling a trolla sa kŕmiť predsa nemá. Ja som nevedel, že sa radíš medzi trollov.
Nemá čo iné na teba vytiahnuť, tak ťa z toho aj tak klamlivo obviní a dá sem svoj typický nárek ako len jeho riešiš a ubližuješ mu, pritom to robia aj ostatní.
A že kto je potom ulhaná špína. ![]()
On nemá na to kapacitu byť trollom. On je klasický prípad prepináka, ktorého úplne preplo z Alonsa, jeho dlhých neúspechov a kariérnych rozhodnutí a z tohto fóra. Nemá v živote nič iné a nič prioritnejšie, preto je tu taký.
Jeho highlight bolo cez jednu zimnú prestávku a suché obdobie na fóre otváranie rok starých vlákien rad za radom a nadávanie ľuďom v nich, aby vyvolal nejakú hádku a mal čo robiť vo svojom nudnom živote kým začne sezóna a môže sa hádať s ľuďmi, ktorí tu cez sezónu bývajú častejšie.
Samozřejmě, že k takovýmu dnu jako je Jos nebo Stev se snad nikdo dobrovolně řadit nechce. Oba jsou to multi banové, to celkem mluví za vše
Napísal cuckold Honzi, ktorý tu sám bol zabanovaný. ![]()
Vidíš, já si po banu na 30 dní hned nezaložil další účty jako ty. Ale chápu, že nerozumíš ani slovu multi
Kde som ja napísal slovo multi? ![]()
Zas máš dojazdy z feťáckeho záťahu a zdajú sa ti veci, ktoré sa nestali?
Tak očividně jo, když reaguješ úplně na něco jiného. A to jako šňupeš tim řitním otvorem co máš místo obličeje?