Wolff sa vyšplhal po chrbte víťazného tímu, prehlásil Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Honza chtěl o flašku Whiskey.
Sice nepiju, ale vyhovím mu.

Však nemusíme. Řekni, že nechceš a fajn. :slightly_smiling_face::+1:
Vymyslíme jinou.

Já se odrážím čistě od toho co postoval @Nordotor pokud je to pravda. Tady jde o to, že to může pomoct Ferrari ukázat data, kam ve vyvoji ne nebo jo a to je prostě výhoda. Haas za to máš díly se slevou :grinning:

Vsadíme se klidně o tu šunku. Tak nechci se teď o to sázet, stejně, jako ty o Hama a Mercedes :grinning:

tak Ferrari asi na dalsi rok nebude vyvijat SF-23 ze jo :smiley: proste bud to cele zrusit tu “vypomoc” a zakaznicke teamy alebo sledovat jak moc to prestrelia :smiley:

Tak mi aspoň řekni, jak cítíš Aston, když jsi to tak umě zakecal. :slightly_smiling_face:

A nefandím ani Hamiltonovi a ani Mercedesu.

… ale Alonsovi, to dá rozum :+1: :smiley:

1 Like

Fandím Vowlesovi a Norrisovi.
Nefandím Hornerovi a Piastrimu.

Tohle si Piastri nezaslouží :open_mouth:

Opravdu chudák. :sob::sob::sob:

Ty ses rozhodl dělat fake nejsem, jak Triper?

AM skončí mezi 1 až 10 místem v PK

1 Like

ja ti pisem, ze Ferrari ma na to skoncit dalsiu sezonu medzi 1 a 10 miestom v PK …

To je dobrej benchmark ale

Tak aspoň dnes poprvé máš v ničem pravdu… :slight_smile:
I když taky může být DSQ. :stuck_out_tongue:
Tak zase ne.

V čem nemám pravdu? RB nepoužívá pull a push zároveň? AM neskončí mezi 1 a 10 místem? Ty nejsi najednou fanda Hama a Mercedesu?

Ty jsi řekl, že na předním zavěšení používá push-rod.
Kdyby jednou… ale 3x…

To si psal ty za mě samozřejmě :grinning:

Oliver Mintzlaff will limit Marko and Horner’s influence on the sporting (Red Bull Junior Team) and the technical side of AlphaTauri The team will receive more high priority investments and officially there is no plan to leave Faenza in the short term.

To vidím jak to omezuje. :smiley:
Každý upgrade je blíž a blíz k daddymu… :slight_smile: