Se Horner s tim flamem inspiroval u tebe
Tak to se má Horner ještě co učit
Cital som, ze Honda investovala do vybavenia tovarne obrovske sumy a technika ich tovarne bola na velmi vysokej urovni, lepsia ako niektorych top teamov. Beriem to tak, ze Mercedes dostal nadcasovo vybavenu tovaren za babku. Jasne, ze postupne investicie prist museli, ale zdaleka do toho nemuseli liat take peniaze, ako by museli dajme tomu dnes do Williamsu, ktori povedali, ze ich vybavenie je sto rokov za op1cami… (Wtf, really? Zvieratka su rasisticke?)
A teď mi řekni, kde je v tomhle ringu místo pro někoho zvenčí, například třeba z rally/FIA… Poslední, co pánové potřebují, je, aby jim někdo foukal do polívky!
Místo tam není, proto si chlapci rozhazuji své sítě a Fred s Ferrari tahají za kratší konec
Fredovi věřím, on se zapojí. Mmch, s Totem jsou velcí kamarádi, i když v tomhle drsném prostředí je to asi taky mírně pomíjivá věc. Fakt je, že Ferrari by mělo získat zpátky postavení, o které s Binottem přišlo. Ten byl dost nepoužitelný v mnoha směrech.
Neuškodilo by, kdyby se Horner podíval do svého vlastního hnízda.
RB velí o devět roků déle než Toto a jako vývojovou pomůcku dostal k vínku celý další tým.
Přitom jsme nikde nečetli, že by Horner někdy médiím oznámil:
S Red Bullem jsem se vyšplhal po zádech Toro Rosso.
Wolff, Vasseur a Stroll jsou Bff až za hrob…
Hlavně Wolff se Strollem.
Ferrari ztracelo půdu pod nohama s Dominicallim (paradoxně šéfem Liberty), Avi to tam dával zpátky, ale politické tahanice ve Ferrari to rozbili a CEO Ferrari si může sám za to, že tam něco takového spustil, Binotto byl jen jeho figurka, která nebyla dostatečně silná. Fred je na tom daleko lépe, otazka je co je jeho priorita - politická síla Ferrari nebo výkony na trati? Oboje na jednou nezvládne
Takže už si četl o te spekulaci společně převzít tým F1 co není Mercedes a AM?
Jsou 2 možnosti…
Buďto jít tvrdě proti Haasu s Racing Bullem nebo si vytvořit taky nějaký tým na hokusy pokusy.
Zejména pod RS to je nepředstavitelná výhoda.
Na hokusy pokusy je Williams pro Mercedes
Tak to jsem si nevšiml, že by se na nich něco zkoušelo do 2024.
Ale je pravda, že jsem letos moc pozor nedával.
No tak to potom chápu tvé některé výroky
Muze byt. A ne to ze sedi za stoleckem, neznamena ze je spatny sef.
Ten Horner vazne nema konkurenci
Tak mi můžeš ukazat, co a jak.
Vezmeš Vowlese z Mercedesu do Williamsu s tím, že to tam pozvedne natolik, aby pro Mercedes ten tym začal ukazovat možný cesty vyvoje a Williams nejenže se díky tomu pozvedne s inftastrukturou, taky nebudou šlapat na místě
Tak Vowlese jsem si zrovna všimnul.