Wolff sa pokúsi získať Verstappena, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Ak bude mat v 2025 uz 5 titulov a nejakych 80+ vitazstiev, tak mu nebude chybat vela od toho, aby Hamiltona vymazal zo vsetkych prvenstiev v historickych statistikach, takze tam by tu motivaciu na par rokov este mohol mat. :slight_smile:

Suhlasim, ze mu ide o ciste pretekanie, a preto si myslim, ze minimalne do 2030 v F1 ostane, ak bude mat auta schopne bojovat o tituly. To je predsa to pretekanie, ktore chce. Ostatne se.rie nie su tak fyzicky narocne a moze ich robit neskor aj do 50ky. :slight_smile:

3 Likes

Nevím jak to myslíš, ale Fangio s Mercedesem vyhrál titul už někdy v padesátých letech.

Jako ze vedle Ala by Checo ziskal titul i bez pomoci RB? I ty jeden. :point_up::grinning:

1 Like

Skor by som to povedal tak, ze 2022 mal Hamilton slabu sezonu. Kazdopadne uvidime ako to bude vyzerat teraz. Myslim, ze Mercedes by sa mal na Russella preorientovat hned od prveho preteku a v prvej polke sezony zistit, ci ma potencial byt jednotkou a moznym buducim majstrom alebo nie.

Kazdopadne by mi Alonso alebo Perez na 1-2 sezony davali viac zmysel a Antonelliho dat na rozbeh niekde do Astonu, kde nie je taky tlak. :slight_smile:

1 Like

Sir je proste konzistentni ve sve nekonzistenci. :grinning:

3 Likes

Ako vo vyjadreniach, tak aj na trati casto. :smiley:

1 Like

Alonso je jistota už asi 15 let každý druhý rok někde jinde a má to vždy stejný výsledek, katastrofální zklamání.
Takže souhlasím, jistota neúspěchu.
Břídil jako vy tři.

Alonso je bridil? No ja teda fandim Maxovi, ale ze by byl Alonso bridil? Koukal jsi na minulou sezonu? Takhle jezdi v Monaku bridil? Ja ti teda nevim, ale to se mi moc nezda…

3 Likes

Rozbitej bot je hater Alonsa, má to nulovou hodnotu, když je to od bota :grinning:

1 Like

Viděl jsem, že jako jediný dělal hodiny na mokru, opakovaně.
A břídil je to především povahově.

Získal by titul:" zesmesnen týmovým kolegou, který nepotreboval full support týmu " :face_with_hand_over_mouth:

Kolik těch hodin udělal v Monaku na mokru nebo v Zandvoortu?

Udělal je jinde a víc než ostatní.

Je jasné že ho osloví, i kdyby to mělo vést jen k tomu že Horner bude muset vysolit pro Maxe něco navíc :smile: Samo že existují scénáře že Max se zlákat nechá, no moc tomu nedávám a Wolff podle mě nemá mandát od Mercedesu nabídnout hory doly.

Ale jinak myšlenka že dvojice Ham a Lec si u konkurenčních TOP týmů vynutí též 2 jedničkové jezdce není vůbec od věci. Z fanouškovského hlediska by to mohlo být skvělý.

1 Like

Ignorujte toho vtíravého zoufalce, ať si žlučí sám v koutě :grin:

2 Likes

To jsou hesla, které nikdo nepochopí a ten co je vypisuje je nedokáže ani vysvětlit :rofl:

Sami jste tady v izolaci a ostatním k smíchu.
Teď se jdu přihlásit pod jiným účtem :grinning:.

1 Like

Praveze nema Helmut pravdu. Preco by mali mat zaujem o predrazeneho jazdca ako je Max ? Mercedes si ide svoju politiku, nebudu sa snazit o nieco co nepotrebuju. Oni maju svoj supertalent v podobe Antoneliho, len ho musia zabehnut v f1. Do roku 2026 nebudu mat pravdepodobne auto na titul a preto sa pravdepodobne upriamia na zaucenie Kimiho Antoneliho. Alonza podla mna tiez nebudu chciet kedze bud spravia vymenu Albon -Antoneli v sezone 2025 alebo tam daju Micka na sezonu 2025 a v sezone 2026 by uz isiel do mercedesu Antoneli. Mozno ze by bola este moznost SV na jeden 2 roky tam ist ale ako povedal Wollf tak SV uz asi nechce pretekat

Naštěstí mě už jsou jeho žlučová hesla zapovězena :grin:

1 Like

Chápu, že máš rád SV, ale jaké jsou podle tebe realné duvody, proč by měli upřednostnit Vettela (kdyby se mu zachtělo závodit) před rozježděným Alonsem na ty dva roky? Protože je to Němec?

2 Likes