Horner čelí nějakému vyšetřování za nevhodné chování. Asi obtěžoval nějaké mladíky nebo co
To su tie tvoje zdroje pofiderne
Tenhle titul uz Checo ma. .
Ale pokud mas nazor, ze Max potreboval Helmutuv gombik, tak v tom pripade je Checo extramastrklase a at tam ani Nando nechodi. Protoze tolik gombiku Helmut na kosili nema, kolik by jich Nando potreboval.
A co se teda stalo? Neumyl si ruce po tamtom?
Na mokru dela hodiny kde kdo. A zrovna v Monaku jel na mokru skvele.
Možná je opravdu cílem obden vypustit od týmů nějaké bomby aby se o Andrettim nemluvilo
Ja nehovorim ze by ho mal uprednostnit. Toto Wollf sam povedal ze sa bavil so SV este predtym a podla slov SV mu to vychadza tak ze uz do f1 ako jazdec nema zaujem ist. A to ze nnebudu mat zaujem o Alonza je moj nazor z pohladu toho kolko ma rokov a aj podla toho ze ho uz kedysi odmietli. A podla mna by na ten jeden 2 roky momentalne ani Alonzo nechcel ist do Mercedesu, kedze v AM ma viac menej rovnaku sancu na titul ako v Mercedese a Mercedes nebude chciet ziadnu dlhodobejsiu zmluvu
Drahy? Ano, je to 3nasobny majster sveta, drzitel mnohych rekordov, generacny talent a ma pred sebou este vela vela rokov. Predrazeny? Ani nahodou, ked vedeli Hamiltonovi platit cca to iste dlhe roky.
RB ma Maxa, Ferrari ma Hamiltona s Leclercom. Chces mi povedat, ze takeho Maxa nepotrebuju a bude im stacit Russell, ktory sa zatial nejavi ako taky nastupca Hamiltona v akeho dufali?
Ako pisem vyssie, na Antonelliho si treba pockat minimalne co ukaze v F2 a aj to nemusi stacit na to, aby hned bez problemov naskocil do F1. Stroll tiez dominoval v F3 ako nikto iny a bolo okolo neho velke halo a nie je z neho top pilot F1. Takych juniorskych hviezd uz bolo dost.
Tomuto snad neveri ani Mickova mama.
Toto by bolo super za mna. Aj z marketingoveho hladiska by to bola bomba. Vsetko je to vsak otazka na Vettela, ci este chce pretekat.
To sa naucil od teba. Ty si v tom tak dobry, ze v Hogrovi si vypestoval Stokholmsky syndrom.
Ja som to nikde nenasiel
Jj nad ty som uz uvazoval ci im neprisla neuaka obsielka do mailu
Byt predmetem vysetrovani za nevhodne chovani mi v dnesni dobe neprijde nijak vyjimecne. A v Anglii obzvlast.
Byt nasi 13 az 14 leti fanousci Slavie v Anglii, skoncili by pravdepodobne v nejakem napravnem zarizeni, za to, ze buceli a piskali na hrace, ktery dal pesti hraci Slavie.
Rowlingova v Anglii celila ostrakizovani za to, ze si dovolila napsat ze zeny maji vaginu.
Protože si to nikde nehledal
A neví se k mu něco víc? By mě zajimalo co se mohlo dít
Neomlouvej tohle chování
Toto je citliva tema aj tu na fore. Keby som to napisal ja a nie ty, tak uz je tu LPGTDI+ uderka s tym, ze som homofob, ze menstruovat mozu aj muzi a nebinarne hajzle su najlepsia vec na svete a symbolom vyspeleho zapadu a SKCZ su zaostale krajiny, lebo tu ked ides sr4t, tak mozes ist len na pansky alebo damsky h4jzel.
Edit: Jeden clen komunity ma predbehol a uz sa do teba pustil za tu vaginu.
U Alonsa ten věk bude hrát roli, to je pravda a nemá smysl to popírat. To že zajezdil předešlou sezonu naprosto skvěle ve 42 ještě nemusí znamenat, že na té úrovni bude i 2025 kdy mu bude 44. Alonso ale řekl, že když bude mít propad, tak první zvedne ruku.
Nicméně pokud jde o Vettela, tak ten nekončil v dobré formě a teď by se ještě musel vrátit…jezdecky mi to připadá jako daleko, daleko větší risk. Možná marketingově a národností, ale kvalitou za mě smysl nedává na dva roky.
According to the Dutch newspaper, Horner is accused of unacceptable behaviour, especially towards one particular Red Bull Racing team member. Red Bull boss Oliver Mintzlaff is reportedly aware of the stories surrounding Horner and is taking them very seriously.
A je to, Perez si ty nahravky s vyhruzkama od Hornera nahraval a ted budete mit po ptakach red bullisti