Idealne to nikdy nebude, ale bohate staci uplne zjavne neprekrucat realitu a teda teraz napr. nerobit z bezneho faktu ze sa ide na limite a doslo k chybe, spinavu neferovost.
Comu to prospieva, na co je to ako dobre?
Samotny sarkazmus a ironia su uplne OK v rozumnej miere a vidis, prave ty si super priklad, ze hoci ho pouzivas, u teba to co vidim u timura vobec neevidujem a nikdy som nemal pocit ze sa musim ozvat
Poukazuji na to, ze Mercedes neni nicim vyjimecnym. Dela chyby a snazi se vyuzit kazdou sedou zonu. A obcas prejde pres hranu.
Co me odlisuje od ostatnich? Merglfans v pripade prekroceni rotpoctoveho stropu dsti siru s tim, ze RBR je nejprohnilejsi team a nikdo jim neni roven.
Ja pisu, ze Mercedes jsou pokrytci, coz jsou, protoze krici o tom jak oni jsou fer a hle? Nejsou. Podivej se na vyjadreni Hornera. Ten okamzite pise o chybe, nikoli o podvodu.
A mozna jsi si nevsiml, ale vitezstvi Russella hodnotim jako asi nejvetsi v teto sezone. Byl to majsterstich a jednoznacne prekonal sveho teamoveho kolegu. Je to videt i na dojezdu Hamiltona. Tri minuty mlceni a nasledny utok na svuj team.
Byt v tom namocen RBR a Max, uz tu litaji hlasky o neschopnosti Maxe vyhrat jinak nez podvodem. Nebo si myslis ze ne?
Vitezstvi Hamiltona na Silverstone jsem jasne komentoval, jako vynikajici praci Mercedesu a Hamiltona.
Tady? Mercedes totalne selhal a Hamilton? Solidni jizda, ktera se tak nejak od mistra sveta ocekava. Bohuzel k tomu reci ktere umi jen Hamilton, ale to je na jinou debatu.
Takze chovani Mercedesu bylo fer? Minuly rok, kdy byl Hamilton DSQ za opotrebeni desky bylo fer?
Mercedes jasne rekl, ze to nebyla chyba ( neci omyl), ale kalkul. Rizik si museli byt vedomi. Wolf se proste dostal do pozice, kdy pravdepodobne vedel ze ma stahnout sveho pilota, ale to by Russella totalne znicil. Tak se to pokusili zakamuflovat, udelat podvod, zvazit auto s palivem. Nevyslo.
A ze jsem sarkasticky a ironizujici? No jsem no. Porad mi to prijde akceptovatelnejsi, nez urazky a nadavky ktere tu letaji smerem k RBR a Maxovi.
Vidis to jinak? V pohode, tvoje cesta. A vidis, vystacim si i bez “hnusu” a podobneho. Proste mas nazor, nehodnotim ho, jen mam jiny.
Je to presne tak. Vyhrat takhle Checo a Max bejt druhej, pak Checo dostat DSQ, tak by to tu litalo srraslive. Na to si vsadim. Ja jsem proti urcitemu typu diskutujicich slabej cajicek.
Ja netvrdim ze Timur je najhorsi ci problem fora, cize co to je za argument?
Prave preto, ze ho povazujem za inteligentneho a slusneho, s kym sa da vecne diskutovat, som nejak dufal a veril, ze sa snazi byt objektivny a pojde prikladom. Ale kope aj on, vlastne az provokuje a prekruca, pritom sa sam smeje a vadi mu, ked to robia ini. To je OK?
Hee tymto som si uz aj ja presiel … nema cenu v diskusii so slabomyselnymi hejtermi hrat stale hru ze “ja som ten lepsi a ja idem prikladom” mozes to robit ale mr.dne ti z toho a vykasles sa na diskusie uplne
Proste sa len timur prisposobil diskusii aka tu je nastolena
Zase nebudme upjati zo vsetkeho a nebudme jak na ihlach ked vidime nejake taketo veci
Myslim ze som ti dal tu kamaratsku radu minule, ze od nikoho nic tu na fore necakaj a bude sa ti tu lepsie fungovat ale to je na tebe
Ja uz som davno zlomil palicu nad tymto forom v zmysle pozdvihnutia diskusie
Tiez som bol ako ty - upozornoval na podpichovacne hejterske komenty istej skupinky ale vratilo sa mi to ako bumerang
Sorry miesas hrusky s jablkami s prikladmi, to sa potom neda.
Ty si vyslovene pisal o umyselnom podvode (ked je nieco nefer).
A to proste nie je pravda. Chyba, omyl, nie je umysel a teda ani neferovost a mozes prekrucat a slovickarit ako chces.
Porovnavat to s rozpoctovym stropom, to je tiez strop
Ale aby som si teda overil aspon logicku konzistentnost: Kedze RB prekrocil strop, umyselne mal teda tu sezonu neferovu vyhodu?
To mas pravdu, aj si to uvedomujem, len problem je, ze napr. priamo v tomto vlakne tu diskusiu nekazi ista vraj uderka, ale konkretne klamstva o umyselnej neferovosti a ak aj to bola ironia, tak preco tym zasi.erat tolko clankov, ked to tu nebolo? A opakujem, schytaval to aj McLaren nedavno, Montoya, Mercedes a ini… To maju teda vlastne vsetko na starosti alzaci? ehm…
No a ne? Vzdyt tam dotlacili auto, ze ktereho mel byt vypusten benzin, nebo na co to jezdi. To zase zapomeli?
S pravdepodobmosti, hranicici s jistotou vedeli, ze pokud Russell nezajede do boxu, neprojde vahou. Nechali ho na trati. To neni podvod, nebo aspon pokus o nej?
Jo kdyby koukali jak Bulhar z kukurice, ze neprosli vahou, to by byla jina pisen, ale tak to nebylo vid?
A RBR? Je mi RBR uplne jedno, ale sory. Vzali svoje !!! ucetnictvi a predali ho FIA. Myslis ze vedeli, ze ptekracuji strop? Tomuhle se rika omyl, nebo chyba.
Jo kdyby RBR, predal FIA jine podklady a FIA by udelal ucetni audit a zjistila ze RBR nepredal vsechny podklady, to by byl podvod. Ale tak to nebylo vid?
A jestli mel RBR nefer vyhodu? No jasne ze mel, vzdyt prekrocil rozpoctovej strop paneboze. No a FIA mu ji sebrala pokutou, tak jako sebrala Mercedesu vitezstvi.
Za me plichta, vyrizeno. Ale jestli na tom trvas, tak RBR a Mercedes jsou uplne stejny hochstapleri, jako vsichni ostatni. Staci?