Ham bol na tom zrejme rovnako, ale jeho gumy boli menene takze ich nezodral… S rovnakou strategiou mame dve diskvalifikacie. Medak to proste nezvladol.
Keby Russell menil skoncil by ani nie na stupni vitazov… ale mal by body.
Poucenie… frajer mozes byt, ale keby posluchol a siel menit… Mercedes ma viac bodov.
Pravdou je, že niekto svoju prácu odflákol. Asi 20 rokov dozadu dajaký tým podvádzal vedome tak, že mali v nádrži druhú, malú, ktorou dovažovali auto. Lenže vtedy sa vážilo náhodne, alebo pred pretekmi, neviem už presne.
Byl to tým BAR.
Vädšieho zakeraka ako je Wolf asi F1 ani nemalo.
Ale no …
Ak by platilo to známe " kto je bez viny, nech hodí kameňom" som si istý, že nikto z toho cirkusu by prstom nepohol.
Ak je pravda, že peniaze krivia charakter, tak tam je to ako v trestnom zákone
Nepochopiteľné iba dovtedy, dokedy nepoznáš pravidlá.
Teda aj s kolesami samozrejme.
A ak sa stane to, že vďaka žmolkom tesne prejde kontrolou, tak áno v posledných kolách jazdilo nelegálne auto. Len to nie je ako dokázať.
Mercedes proste chodi na hranu pravidel, jako kazdej jinej. Rozdil je ale v pristupu. Pokrytectvi Mercedesu spociva v jejich neutuchajici snaze vykreslit Mercedes, jako team ktery je vzdy a za vsech okolnosti fer.
V prubehu 4 sezon, tri nelegalni auta. Zadny jiny team to nema.
Tohle nebyla zadna chyba. To byl umysl. Mercedes by si mel priznat, ze jsou uplne stejni jako jejich konkurence, jen ponekud nesikovnejsi.
At tak nebo tak, mistrovstvi Russella to nijak nesnizuje.
Ale legalnim vitezem je samozrejme pan Volejnik, tedy pardon sir Hamilton.
Skoda, ze ho team neposlechl, kdyz prej tak moc chtel jednozastavkovou strategii. . Aneb dalsi dil nekonecne ■■■■■ " jeste vetsi …, nez jsme doufali".
P.S. tady to kostickuje slovo “s e r i e”. . Ten kdo navrhl ten algoritmus, ten si svoje penize zaslouzi, tomu nic neunikne.
Ani kryty motoru v dojazdovom kole nepotrebuju, dolu s nimi. A kedze v tom kole idu uz velmi pomaly, v podstate nepotrebuju ani predne kridlo, prec s nim. A vazit az v takomto stave!
P.S. Zabudol som este na nieco, co je integralnou sucastou monopostu a zlegalizovalo by tento technicky preslap Mercedesu?
Ano, kryt motoru a křídlo je to stejný jak pneu.
Zase jsi vyhrál, jsem na lopatkách.
Nie ja. Vyhral argumentacny pristup, ktory zastupujem ja nad vyhovorkami, domienkami a zelaniami, ktore zastupujes ty.
Russell nebo kdokoliv jiný může jezdit podvážený, potom si jen nabere bordel a bude v pohodě. Tomuhle fandíš?
Pokud bude váha bez kol, tak budeš auto vážit velmi přesně. A tím minimalizuješ podobné případy, kterých může být mraky.
Vážit jen auto je více fér.
Nemusíš být za každý situace v opozici a míchat blbosti, které vlastně ani nedávají smysl.
Dlho som sa snazil verit (resp. som dufal), ze sa snazis hodnotit udalosti vecne, nezaujato…
Ale je uplne zrejme, ze cez fanusikovanie (ktore nekritizujem) to proste nedokazes.
U druhych ti vadi a zosmiesnujes kritiku ci debaty k RB a len tyzdne dozadu si sa vyznamne navazal do McLarenu, ze maju viac makat, nemat reci, hoci mali pravdu a su posledne VC najuspesnejsi tim, a teraz to robis s Mercedesom… Zda sa, ze kazdy kto porazi RB musi od teba daco schytat, neviem ci je to tymi poslednymi 4 neuspesnymi VC, ale je to vidiet zial az moc…
Sam spravne napises, ze Mercedes isiel na hranu ako kazdy iny, no potom to zaujato otacas vlastne na spinavost a nefer praktiku a umyselne podvadzanie…
Mercedes zjavne spravil chybu s rezervou pri vypoctoch a tym ako boli na hrane, necakana strategia prispela, mozno az sposobila DSQ.
Urcite neplanovali mat podvahu, no shit happens…
No niekto to tak aj berie a niekto konspiruje a politizuje podla sympatii.
Potom sa teda necuduj, ked ini to iste robia RB (tiez to neschvalujem) a vtedy sa ti to nepaci…
Tu sa timura musim zastat
Timur pouziva dost specificky styl diskusie a velmi ostry podprahovy sarkazmus, mam to tiez rad takze to tam vidim
Tolko moj pohlad
Ako to prispieva ku kulture na fore a znizovanie konfliktov?
A ake pravo ma ktokolvek, co neobjektivne utoci na ine timy, sa ohradzovat ked niekto iny utoci na jeho “tabor”?
Kultura na fore je na bode mrazu, konflikty sa skor nabaluju nez znizuju
Timurove ustipacne bonmoty podla mna zdaleka nesu to co treba hasit ale jak pisem to je len moj pohlad na vec
Tak tu teda vsetko ironizujme, hyperbolizujme, pridajme sarkazmus a zaujatost a bude to tu uz uplna krasa…
Ja nemam nic proti sem tam sarkazmu ci ironie, ci istej tvrdosti slovnika. Ale nesmie to byt pomaly zaklad reakcii.
Dokonca ani nesympatizujem s Mercedesom a kebyze je to len tento prispevok, tak ignorujem, ale robil to uz vcera. Napisat ze vsetci idu na hranu a potom z toho robit neferovost, to je za mna hnus… Navyse to evidujem dokola, predtym McLaren…
Ak toto je OK a cesta, tak teda neviem…
A jak by si si to za idealnych podmienok predstavoval?
Ja tiez pouzivam ironiu a sarkazmus na dennej baze, ak by som to mal zmenit tak to ani nema cenu prispievat asi skoro vobec leno situacny humor a ironia su veci ktore mam rad, nesom typ diskutera co je vkuse vazny
Takisto nemam technicke znalosti na takej urovni ako kapacity co sem chodia davat rozbory a analyzy. Proste kazdy fandi inak kazdy ma inak nastaveny prah humoru a aj celkovo myslenia a hlavne znovu musim zopakovat, ze v internetovej pisanej diskusii sa tieto atributy poznaju len tazko a casto to prave moze vyzniet ze diskuter to myslel doslova, ostro atd … ale jak pisem vyssie, timurove prispevky urcite ani zdaleka niesu to najhorsie co si tu mozes dnes a denne precitat
Edit: mam otazku este, u anti rbr a anti ferrari fans sa tento narativ ide roky ale to je vlastne jedno alebo ako to je?
Máme tu oveľa horšie prípady ako Timura.